Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

Hai Firicel!

Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Felicitari noilor mamici :) Eu cam scriu un mesaj pe zi si imi place sa incep cu asta :D.

Am fost si eu la consult azi si am fost consemnata la pat (bebe are 36s3z si e foarte jos, colul e deschis). Doctorita parea surprinsa ca nu am avut dureri si ca nu prea stiu sa raportez de contractii - zicea ca macar alea de au deschis colul trebuia sa se simta macar asa ca la menstruatie... pai fix asa s-au simtit, nici la menstruatie nu am dureri, deh.

Data trecuta era mai pro-cezariana, dar acum a zis ca nu vrea sa o programeze inainte de 38s implinite, prefera sa lase sa se declanseze natural daca e mai devreme si sa luam decizia in functie de cum evolueaza travaliul (motivul principal pentru ceza era dubla circulara de cordon, plus riscuri "peste medie" legate de tensiune/greutate - a mea, ca bebelul e in grafic). Mi-a mai zis si sa ma infiintez la spital cand sunt la 1h distanta contractiil si ca "natura e mai desteapta decat noi".

A vorbit mai mult dar nu imi amintesc mare lucru din ce a zis - hormonii! Oricum, parca pe masura ce ma apropii de termen are o atitudine mai deschisa si mai simpatica. Cred ca din cauza ca nu am fost pacienta ei dinainte de sarcina si pentru ca si la Polisano si la RM sunt multi medici mai "cu nume", nu se astepta sa raman cu ea.

M-a chemat la control saptamana viitoare, si mi-a mai zis ca daca ma grabesc sa nu fie duminica ca atunci e nasa :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

moldoveanca - f interesanta patura de infasat. oare gasesc si eu prin magazine...la asta mic chiar ma gandeam sa il infas o luna, e si iarna si in plus am senzatia ca se linistesc mai usor cand sunt "adunati"

si eu sunt fanatica cu siguranta in masina. chestia cu statul in scaun nu s-a discutat niciodata indiferent ca e vorba de 10metrii sau 1000km si efectiv vad negru in fata ochilor cand vad copii "flotanti"(vorba lui PICA). cel mai atre ma enervez cand vad copii tinuti in brate chiar si printre prieteni, femei citite si educate, ca zici ca le-au murit toti neuronii si imi baga texte gen: nu sta in scaun, plange! a da? si cam cum ar plange cand o sa-i inshiri creierii pe parbriz.

va rog mult pe toate nu renuntati la scaunele speciale indiferent de crizele pe care le face un copil...de aia sunt mame ca sa stim ce e mai bine pt ei. trebuie sa intelegeti ca un copil de 5kg la o franare brusca de la 50km/h capata greutatea unui proiectil de 300kg...nu aveti cum sa il tzineti in brate. nimeni nu poate invinge legile fizicii...nu incercati sa va jucati cu inertia corpurilor sau cu gravitatia...o sa pierdeti garantat!

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Apropo de discutii filosofice... vorbeam cu sotul de cum o sa fie bebe, cu cine seamana, etc. Si am ajuns la intrebarea "crezi ca o sa fie inalt?" Si dupa ce masuram noi toata familie, ala 1.75, ala 1.80, si stabilim ca un bebe de 1.85 e potrivit, ne loveste faptul ca... bebe o sa aiba inaltimea cu pricina peste vreo 18 ani si noi o sa fim batrani...

Mergi la inceput

La noi problema e ca nu avem masina... si amandoi detestam sa conducem. De la maternitate probabil o sa ne duca acasa tata.

Acum ca v-ati apucat de vorbit de asta m-am trezit si eu... incerc sa vorbesc cu ce cunoscuti mai au copii mici sa vedem daca gasim ceva de imprumut, ca totusi parca e aiurea sa cumpar o scoica pentru un singur drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

... da! bebe de 1.85 e chiar "potrivit"

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

Apropo de discutii filosofice... vorbeam cu sotul de cum o sa fie bebe, cu cine seamana, etc. Si am ajuns la intrebarea "crezi ca o sa fie inalt?" Si dupa ce masuram noi toata familie, ala 1.75, ala 1.80, si stabilim ca un bebe de 1.85 e potrivit, ne loveste faptul ca... bebe o sa aiba inaltimea cu pricina peste vreo 18 ani si noi o sa fim batrani...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Multumesc pt gandurile bune. Haha Bianca chiar ca nume in regim de urgenta. Sunt la spital cu dilatatie 3. Pana una alta ii tolerabil dar cred ca voi cere epidural curand.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui firicel

Multumesc pt gandurile bune. Haha Bianca chiar ca nume in regim de urgenta. Sunt la spital cu dilatatie 3. Pana una alta ii tolerabil dar cred ca voi cere epidural curand.
Va pup.

Noi

Nina, 33s+,
AMR minim 33 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hai firiceeeeel !!! Nastere usoara!!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Firicel - nastere usoara si bebe de nota 10!

ps ma intereseaza si pe mine cum se acomodeaza bebe cu pisica!

Mergi la inceput