Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Neatza!

Ramonika, cuvintele noastre ar fi prea seci ca sa te poata consola. Sper sa iti gasesti linistea si puterea de a depasi momentul.

La multe lunite bebe David Andrei! Sa cresti mare si frumos, sa-i bucuri pe mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna dimineata !!!

Astazi va servesc o felie de tort , cea de 2 lunite ale lui bebe David Andrei, care este un bebe foarte alintat.
O zi frumoasa la toata lumea

Claudia David Andrei 12 sept 2011

IAMI ce bun este tortul ! La multe lunite bebe DAVID-ANDREI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Buna fetelor!
Dada, 1 litru /zi!!!??? Chiar ma gandeam: oare cat lapte ”produc„ eu intr-o zi? Eu nu m-am mai muls de f mult timp pentru ca nu am mai plecat in deplasari, si habar nu am ce cantitate mananca fata. Acum, in ultimele saptamani a luat ceva mai bine in greutate, dar media tot sub 750 gr/luna e. Mie nu mi se pare slaba, dar nu stiu... Acum o pun cat de des pot la san. Daca e la cerere, asa sa fie. Nu mai respect program de 3 ore. Azi a mancat de 3 ori la cate o ora jumatate diferenta.
Problema e ca eu nu reusesc sa ma alimentez tocmai corect si sper ca laptele sa nu fie prea putin consistent, adica prea slab. Am slabit destul de mult si nici depozite de grasime nu mai sunt cine stie ce.

Despre diversificare nu stiu decat ca nu trebuie sa ii dau sare, zahar si gluten. Ce bine ca va avem pe voi! Pana ajungem noi la diversificare, le invatam pe toate de la voi.

Lena, eu mai scot uneori muci verzi si nu a fost racita niciodata Maria. N-a avut nici cel mai mic semn de raceala. Vad ca voi iesiti afara. Noi ne-am cam ”blocat”. Mi-e teama sa o scot, ca sa nu raceasca. Sambata, sapt trecuta am stat jumatate de zi pe afara la 7 grade. Am dat o fuga la munte si era insorit, frumos, dar friiig. I-a prins bine aerul tare, a dormit mult si a doua zi, acasa.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Ati fost la munte? Vrem si noi !!Unde ati fost si cat ati stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Ramonika imi pare nespus de rau fii tare banuiesc cat iti e de greu

Mergi la inceput

Fetelor nu prea am mai intrat Sofia mea este foarte agitata dar marea mea problema e ca mananca fff putin,sta cate 2-3-4 min la san asta de vreo 3 zile ce ma fac ?ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

GAbrielita, probabil mananca eficient. Cate scutece uda pe zi? Ea cum e?
Eu ma plang ca sta prea mult, tu ca prea putin.
Mi se spune k ii umplu prea tare stomacul :(. Dar eu o pun la san daca vrea.

Mergi la inceput

Cam 5-6 scutece pe zi.Ea este foarte vesela dar nu a luat pana acum foarte bine in greutate si acum cu situatia asta imi fac si mai multe griji.Nici nu suge de la amundoi sanii.Oare produc eu prea mult?nu stiu ce sa mai fac?mi-am facut ieri niste analize dar nu am reusit sa iau rezultatele.... sa vad si eu daca am lapte de ce nu ia fata cum ar trebui in greutate poate am eu analizele varza?

Mergi la inceput

Eu cred ca se satura altfel nu ar fi asa de vesela si plina de ghidusii...dar de ce nu ia in greutate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Ramonika imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta atat de grea. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate s-o poti lua in curand de la capat daca va doriti bineinteles acest lucru.
Azi i-am dat fetei para cu biscuit si spre surprinderea mea i-a placut atat de mult ca de la 1 lingurita cat trebuia sa ii dau la inceput am ajuns la jumate de para mare..Facea cu gura spre lingurita exact la fel ca atunci cand o puneam in prima luna la san.Asa simpatica era cand cauta cu gurita.Nu zic ce mozoleala facem noi la masa ca trebuie sa tragem de castronel sa vedem ce e in el, trebuie sa bagam putin mainile pe acolo si sa apucam cu forta de lingurita, sa o bagam singurica in gurita ca de...suntem fetita mare de acum.Si daca nu improscam in toate directiile nu e masa completa.Am dat de belea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Gabrielita, cat ia in greutate?
Stii ca daca creste in lungime, in greutate mai putin. Eu nu cred ca trebuie sa disperi daca fetita e ok.

Dada, mi-ai facut si mie pofta de para. Ce fain povestesti tu acolo de picea ta :)

Mergi la inceput