Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

LENA ai iesit afara azi ?eu nu am avut curaj dar daca maine anunta tot 5 grade o sa ies putin macar jumatate de ora.
DADA deci dupa ce pulverizez apa de mare in nauc trebuie sa intoarc bebeul pe o parte sau pe burta?
fetelor care ati luat GALAFOR cat timp ati luat ? ca eu le-as cam intrerupe ,i-au de 7 saptamani si beau si ceai pt stimularea lactatiei .Lactatia nu cred ca s-a instalat sau reglat ,cum se zice ,deoarece cateodata imi simt sanii tari si am inteles ca nu ar trebui sa mai fie asa...
bebe ANDREI cred ca are un puseu de crestere ,ca aseara nu a mai dormit toata noaptea ,a mancat la 22 apoi la 3 apoi la 6 ,pana acum manca pe la 21-22 si se trezea pe la 5 dimineata ....ehe s-a dus cu somnul lui mami...
CLAUMARCOCI ce mai face bebe al tau ?,mai are colici ?

eu am avut canal infundat si sani tari si la 9-10 luni!!!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

DA? Deci sa nu intru in panica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Iulia, am iesit... , dar am stat putin, vreo jum de ora.
Poate iesim si maine desi s-au intensificat mucii... nu stiu

Stie cineva de ce la baita tb sa fie 37-38 grade si nu mai mult?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

lena si noi la inceput am incercat sa punem apa la 37 de grade dar sincer noua ni se parea cam rece si bebe a plans ,bine acum ca asta s-a intamplat la prima baita acasa ,poate am fost noi mai stangaci in a-l manui pe bebe dar a doua seara am pus apa mai calduta ,cat sa consideram noi ca-i calduta ,acum incerc cu cotul .de atunci bebe nu a mai plans la baita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

cu baita tot bebe e seful!! Mihnea plangea la 37-38 desi nu e deloc friguros ii place baita fierbinte. Noi faceam cam 40 si adora sa stea acolo. Si acum prefera baita mai calda. La mare am avut o problema cu apa ca era rece pentru el si pe 15 aug. Nu i-a placut... iar acasa, in cada... ar sta fara oprire zile intregi... dar in apa calda calda.

La tudor am reaslizat ca si el prefera cadita cui multa apa si mai calda... nu am pus termometrul. Prima baie a fost esec, cred ca era putina apa si rece. Acum se relaxeaza in cadita... cu masajul inca mai cautam formula castigatoare

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Iulia folosesc nr.3, ca 2 il strangea, dar la 3 cred ca-i un pic mare si eu am inceput sa am astfel de probleme, dar cum 2,5 nu este mergem asa inainte.
Ti-a dat si crema si gel de dus sa incerci? Mie mi-a dat cte 2 sa vad daca merita,mai ales ca e 50 si ceva bucata
Lena, l-am facut pe cel de la stat, cu 2 intepaturi,una intr-un picior,si cealalta in celalalt, nu mi-a zis nic de prevenar sau cum se cheama
Eu nu mai npoot stranut intruna si cuurge nasuuul tare si masca asta ma sufoca

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Iulia eu am folosit ca produs de stimulare a lactatiei Mami de la dacia plant.l-am luat timp de 4 luni.De cateva zile am terminat cutiuta si nu mai cumpar alta(deocamdata)mie imi crestea apetitul la mancare dupa ce le luam.ca drept urmare spre mea nu am slabit deloc dupa ce am nascut.
Baita Claudiei si noi i-o facem mai calda.asa ii place.plus ca si apa se raceste repede.masajul i-l facem inainte de baie cu crema de galbenele.asa ne-am obisnuit si asa a ramas.. Bebe nostru suspina noaptea.oare ei deja viseaza?sau o are vreun disconfort?
noi incepand cu luna a 6-a am inceput diversificarea...usor usor doar de incercat gusturi...nu i am inlocuit nici o masa pana acum si nici nu cred ca o sa se intample prea devreme.ii place supita de legume, piure de legume(mai ales cartof dulce), mar din compot(marul copt nu-i prea place), bostan turcesc copt, para rasa.ii place sa se joace cu o para curatata sau cu un morcov curatat, sau un mar.
saptamana urmatoare trebuie sa mergem la vaccin si noi.cel pt 6 luni.am masurat-o si a mai crescut 2 cm.acum are 67 cm iar in greutate nu a mai luat prea mult.doar vreo 400 gr.deocamdata nu ne facem griji
saptamana asta trebuie sa nasca si sora mea azi are control la dr Vieriu

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

mamici care ati inceput deja diversificarea...as putea sa-i fac bebeului supita dintr-o bucata de peste proaspat?de ex stiuca prinsa de tati.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ionela, Maia cea dulce si politicoasa nu a plans nici la 37-38 la cat ii facem noi, nici la 40 aproape cat i-a facut bunica.

Claudia, prevenar e pt meningita, otita si pneumonie.

Oiyoy, si la noi se raceste apa, dar adaugam fierbinte, ca sa o mentinem :).
Nastere usoara surioarea tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

oiyoy, ce de vesti! deja a implinit 6 luni claudia? ce de bunatati papa ..eu salivez la bostan copt si pere acusi le va incerca si iubirea mea. cat papa claudia din astea? cand din zi ii dai?habar cu ce se "mananca" diversficarea

Mergi la inceput

multumesc LenaC
Cori la pranz ii dam putina supita(20-40 ml) si pireu cu lingurita(cam o lingura- o lingura jumate).atat cat vrea ea.cand nu mai vrea nu mai deschide gurita..nu-i dau in fiecare zi.uneori facem pauza si de 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

dak am scos un mucisor galben inseamna ca Maia e racita?

Mergi la inceput