Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

si oare daca eu sau sotul avem exudatele facute acum jumatate de an or mai fi valabile?sa o poa1ta insoti unul din noi pe sora mea?

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sal

Bebe poate dormi pe spate dar nu cu fata in sus pentru ca daca regurgiteaza si putin se poate sufoca. Daca esti cu ochii numai la ea e ok. Daca iti iei o pauza de cateva minute nu mai e ok...
Pe burta e ok tot sub supraveghere ca daca regurgiteaza poate aspira ce a dat afara

Oana, multumim
Colostrul e in laptic minim 3 sapt pana la 6 aproximativ. Deci dupa 3 sapta pot incepe sa scada numarul scaunelor dar.... nu obligatoriu

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

si oare daca eu sau sotul avem exudatele facute acum jumatate de an or mai fi valabile?sa o poa1ta insoti unul din noi pe sora mea?

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Cel mai bine intrebi la consiliere, eu cred ca nu mai sunt valabile, in 6 luni se pot intampla multe..

LEna, am facut pauza la pilates de 3 sapt..am fost f ocupata, dar sper ca sapt asta sa ma duc macar o data

Gabrielita,cred ca mucusul e semn de infectie doar daca e in cantitate anormal de mare si cand scaunul miroase f urat sau f diferit decat pana acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut. Eu o alapyez pe Maia si stau pe forum. How cool is that?.
Ionela mersic. asavoi face.
noi facem o lunita azi.vreau sa ma duc sa cumpar un tortulet.
pupici.

Mergi la inceput

Madline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

fetelor nu stiti de unde pot sa procur un colacel din acela de pus la gat pt bebe ,nu mai gasesc nik pe net ,este un anunt pe okazii dar e expirat.uf ,de ce nu am luat la timp?

Mergi la inceput

http://www.okazii.ro/catalog/59098622/colac-pentru-bebelusi.html

Iulia, vrei sa luam impreuna, ca sa nu mai platim de 2 ori transportul?

ai PM cu id-ul meu de mess

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Salut. Eu o alapyez pe Maia si stau pe forum. How cool is that?.
Ionela mersic. asavoi face.
noi facem o lunita azi.vreau sa ma duc sa cumpar un tortulet.
pupici.

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

La multe lunitae bebe Maya, sa cresti mare, sanatoasa si sa papi de la tatuca pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

LA multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua onomastica! Gabriel/Gabriela, Mihai/Mihaela/Mihnea!
Multe bucurii alaturi de familie si de noi forumistele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME AZI !!

Mergi la inceput