Buna, astazi am primit rezultatul la coprocultura ...nu sa gasit salmonela dar au gasit acest bacil. Mia facut si antibiograma ...s-ai dau antibioticul sau sa astept pana vine rezultatul de la alt laborator...i-am recoltat iar...
Patologic nu se intampla nimic, nu are diaree, nimic, nimic...analizele erau pt. internare la recuperare.
Daca, asa cum spui, copilul nu da niciun semn de boala, eu nu i-as da antibiotic. Spun asta pentru ca eu am trecut printr-o situatie asemenatoare acum niste ani cu fetita mea si regret ca nu am intalnit un medic care sa ma sfatuiasca mai bine. Fetitei mele i-au iesit la exudatul faringian o data bacil piocianic, alta data stafilococul auriu. Pentru bacil piocianic i-am facut tratament. Apoi am intalnit un medic pediatru mi-a spus ca atata vreme cat nu prezinta semne de boala, inseamna ca organismul poate lupta singur cu microbul si nu este cazul sa stricam acest echilibru. Pentru ca nu exista sterilitate, avem in noi tot felul de microbi, si "curatandu-ne" de unul, va aparea cu siguranta un altul si este bine ca organismul sa lupte singur. Numai atunci cand el nu poate, intervenim.
De atunci, sincer, nici nu mai fac astfel de analize decat in cazuri de clara necesitate. Inainte de a face vreun tratament, parerea mea este sa ceri mai multe pareri avizate.
si eu sunt patita. a iesit acest bacil la sumarul de urina/urocultura pentru fetita mea, cand era mica, insa pana la urma s-a dovedit a fi proba contaminata, fie la recoltare, fie in laborator. am refacut analizele de 2 ori si totul a fost ok.
ai spus ceva de internare la recuperare. despre ce este vorba mai exact ? scuze, nu am fost atenta, poate ai spus la alte subiecte. copilasul tau a fost operat sau cum ?
Multumesc de raspunsuri...fetita nu prezinta nici un simptom, asa ca o las in pace, oricum trebuie sa vina analiza facuta la alt laborator, dr.laboranta i-a facut si antibiograma si a zis sa mai astept, spunan-dui ca merg si la alt laborator...a spus ca poate se elimina singur.
http://anamaria-teodora.blogspot.com/