Gradinita Puiutul Pufos
fiul meu Luca merge la gradinita particulara Puiutul Pufos.
gradinita este situata in sectorul 3, in zona Dristor.
am ajuns aici la recomandarea unei prietene, dupa ce am trecut mai intai printr-o experienta neplacuta cu o gradinita de stat. :(
am mers doua saptamani "de proba", am vazut ca se acomodeasa si-am ramas aici.
imi place ca:
- grupa lui este formata din 10 copii,
- educatoarea este tanara, placuta si implicata, copilul o place
- sala de clasa, sala de mese, dormitorul si baia sunt incaperi distincte, fiecare cu destinatia ei
- fiecare sala de curs are baie proprie, copii au acolo periute de dinti si sunt invatati sa se spele corect pe dinti
- au 2 curti in care chiar sunt scosi copii
- engleza intra in pret
Raspunsuri
anema_mica spune:
Pe site-ul lor scrie ca grupele sunt formate din copii mai mari de 3 ani. Ai idee daca sunt primiti si copii mai mici?
iri_nuca spune:
anema_mica nu stiu sa-ti dau un raspuns sigur 100%, insa daca nu ma inseala memoria, au mai primit si copii mai mici de 3 ani. depinde cat de autonom e copilul.
cel mai bine e sa te duci cu el la gradinita, sa vb cu directoarea si in functie de cat de dezvoltat este el, comparativ cu ceilalti copii inscrisi in grupa mica, afli daca il poate primi. :) sper ca ti-am fost de folos.
iri_nuca spune:
am vazut ca au o oferta de reducere a taxei cu 20% pt cei care se inscriu acum. tot anuntul il gasiti pe site-ul gradinitei.http://puiutulpufos.ro/gradinita-bucuresti.html
crisu_r spune:
Am inteles ca cei de la Puiutul pufos au un soi de saptamani de proba. adica il duci pe cel mic o cateva zile, sa vezi daca se adapteaza, si apoi iei decizia daca ramane inscris sau nu. mi se pare foarte interesant. cand l-am inscris pe cel mic la o alta gradinita particulara n-am avut parte de asta.
Ma gandesc si eu sa-l mut la puiut. Am o prietena care o duce pe fiica ei acolo si e foarte multumita.
iri_nuca imi poti spune cate ceva despre activitatile pe care le au la gradi? adica au limba straina sau ceva, vreun sport?
multumesc
astridhappy spune:
Buna Crisu,
gradinita e super ok iar doamnele sunt o minune. (Vezi ca au si pe youtube filmulete puse de parinti de la serbari, lectii deschise).
Limba engleza o fac inclus in pretul gradinitei iar limba germana e optional. La Karate au un sensei care stie sa ii faca pe copii sa iubeasca sportul. Au si dans modern. Cand sunt suficienti copii care doresc acest lucru, vara se fac si grupe de inot. Asta spun din ce stiu (baietelul meu a "terminat" anul trecut la Puiutul Pufos). Dar vezi ca au un site cu toate informatiile, si profil de facebook, cu toate informatiile la zi.
iri_nuca spune:
buna crisu_r,
dupa cum spune si astridhappy, engleza este inclusa in tarif. daca vrei, contra cost, au si cursuri de lb germana. la capitolul sport acum, adica pe timpul verii, se face inot. (daca se strang destui doritori, iarna inotul se inlocuieste cu patinaj).
alte activitati, incluse in tarif: educatie ecologica, deprinderi gospodaresti, educatie igienico-sanitara
opionale: muzica, dans modern, pictura, actorie, karate + cele amintite deja