Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ca tot vorbeati de miscarile bebeilor.

asta e de aseara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

wowww ce bebe activ .. e adevarat ca fata de mine esti cu 4 sapt inainte si bebe poate fi mai mare chiar si cu aprox 1 kg. Multa activitate inainte

silvi, felicitari pt rez de la eco

iaura - multa santate prieteni tale si micultutlui pui. La 1,4 kg are toate sansele sin lume sa fie bine,

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara! Am reusit si eu sa va prind!
Noi am zugravit sapt asta si n-am reusit sa intru, a iesit tare fain coltisorul gemenasilor, le-am pus cateva chestii noi, vom aduce un singur patut peste cateva sapt, iar pe la 3 luni si pe al doilea. Am spalat toate lucrusoarele lor, plusurile, zornaiturile si am sortat cartile si revistele in domeniu. Am avut mult de lucru, sotiorul meu a muncit mai mult, dar si pe mine ma doare spatele grozav de rau, azi abia am facut curat in bucatarie ca dragutul meu a gatit si macar atat... Mai am baia, maine am musafiri, dar abia ma misc...
Super filmuletul Alice, asa se arata si burta mea in fiecare seara! Am filmat-o si noi, doar ca nu stiu cand apuc sa postez.
Incep si eu sa-mi pregatesc bagajul pt spital, stiu ce se cere de la nasterile anterioare, doar ca toate produsele sunt la dublu!
Si eu m-am pricopsit cu candida, am tratament cu ovule si unguent de clotrimazol.
O seara faina!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor naste careva dintre voi la filantropia? Stiti cumva se cere si la Filantropia hainute de acasa pentru beb sau nu-ti da voie?

Eu oare am voie sa vin cu camasa mea de acasa sau ma pune sa port chestiile alea urate ale lor dar chipurile sterile?

Pempersi trebuie sa luam ? produse pentru baie?

Vad ca voi va luati toate oare la Filantropia cum o fi?

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu nasc la filantropia, nasa rebecai a nascut acolo acum 2 sapt si i-au cerut hainute de acasa (anu' trecut nu cereau). Pampers trebuie la orice maternitate. Produse de baie pentru bebe nu ai nevoie. Camasa ta poti sa o iei dar te sfatuiesc sa o porti dupa ce nasti; la nastere se poate sa murdaresti mai multe randuri de camasi - eu am patit-o la prima nastere.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

:) va multumesc pt cuvintele frumoase. Noi avem parte de spectacolul asta in fiecRe seara. Chiar si mai tare de atat

Weekend frumos va doresc

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor...romaero pe unde e mai exact?e pe langa ikea,carrefour...io merg maine cu sotu si mergem cu autobuzul...si chiar nu stiu pe unde e romaero...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

mady uite aici mai multe detalii - n-are treaba cu ikea/ carrefour
http://babyboomshow.ro/vizitatori/informatii-vizitatori.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mady uite unde este http://maps.google.ro/maps?q=romaero+baneasa+harta&oe=utf-8&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=ro&sa=N&tab=wl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu am fost cu masina si daca vrei titi explic asa.
Fix inainte de podul (pasajul) ala de la Baneasa, de la antena 1, se face o strada in dreapta. intri pe ea .. mergi ceva si parca prima in stanga se face B-dul Ficusului. Intri pe Ficusului si o tii drept paaanaaa in capat de tot. In capat traversezi soseaua si dai in Romaero, acolo tre sa vezi in care din cladirile alea este expozitia. Eventual intrebi soferul autobuzului unde sa cobori pt B-dul Ficusului sau pt Romaero (poate exista si un mijloc de transport, fix pana acolo) .. parca am vazut ceva tramvai dar nu sunt sigura.
Sper ca ai inteles ceva
Te pup

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumesc mult fetelor...ma gandeam la cu totul altceva..

Mergi la inceput