Realitatea TV

Realitatea TV | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Stie toata lumea ca de curand Realitatea TV s-a impartit in doua, una condusa de Elan si alta de Sebastian Ghita.

Am vazut un filmulet foarte interesant din noaptea "scindarii" - http://sorinamatei.blogspot.com/2011/10/fatty-cand-te-retragi-din-presa.html

Din ce spune B.C reiese ca Vantu a provocat scindarea. Curiozitatea mea este: care din Realitati este cea pe care o are acum Vantu?

Si inca - initialele C. N., M.C., V.C., R. D.,V.S din articolul Sorinei Matei - de la ce nume vin?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Hai ca m-a amuzat ideea.
Ar fi fara haza sa se numeasca diferit odata ce s-au scindat. Ar fi frumos sa ramana la laegerea noastra care este realitatea in care vrem sa traim.
Un lucru e sigur, pana la scindare marea majoritate a romanilor nu se recunosteau ca traind in acea realitate, ca atare postul era supranumit, Irealitatea. Oare acum ce porecle o sa poarte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Realitatea pe care o vedem noi acum cu vechea sigla este cea a lui Elan (Vantu). RTV a lui Ghita si la care au ramas multi dintre cei vechi, gen Corina Dragotescu, Cristi Zarescu, Cristina Sincai, emite doar pe internet si e in discutii cu firmele de cablu. Eu am remarcat figuri care disparusera de la Realitatea si acum au fost aduse in prim-plan pentru a suplini, probabil, lipsa celorlalti. Parerea mea e ca RTV nu va avea viata lunga. Va avea probabil in 2012 activitate - ca tot e campanie electorala si apoi va muri incet, incet.
Daca se vor dovedi a fi impartiali si corecti vor avea viata lunga, daca vor fi ca toate televiziunile de stiri din Romania isi va fi indeplinit scopul dupa alegeri si gata.
Oricum am inteles ca o sa inceapa sa emita DigiNews a celor de RDS&RCS, maie este o televiziune la nivel national care nu emite inca a unui primar foarte cunoscut, deci va fi inflatie de televiziuni de stiri care vor disparea in ceata dupa alegeri.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am Digi si pot sa vad RTV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ah, da, si cum e?
Sunt curioasa, eu nu-i am, probabil urmeaza.
Realitatea veche are imaginea mai proasta ca inainte, nici studiouri nu prea mai au cine stie ce.
Ar trebui sa se diferentieze prin ceva, nu pot merge amandoua pe acelasi stil, parerea mea.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ce mi-e una, ce mi-e alta? Toate la fel de proaste. Unde-s trei antene (chit ca acolo-i un singur patron) merg si doua relitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu din cat am inteles e cam asa: Vantu a vandut Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg, insa Vantu avea un conflict la acel moment cu directorul general al postului Sebastian Ghita. Vantu a declarat ca a vandut postul cu tot cu conflict, fapt care a determinat o scadere a pretului.

Dupa vanzare Ghita a continuat conflictul cu noul patron (nu stiu motivul) si aceasta insubordonare a culminat cu momentul in care a incercat sa "preia" studiourile. Insa Elan este detinatorul de drept al licentei de emisie, astfel incat in acest moment acesta emite din alte studiouri, amenajate in graba, in alta cladire.

Reporterii, tehnicienii si toti angajatii au ales in care barca sunt si deci sunt doua realitati una Realitatea TV (A lui Elan)cu aceleasi sigle si insemne si un RTV (a lui Ghita).

Sebastian Ghita este un personaj controversat, momentan se spune ca ar fi in barca PSD:
http://economie.hotnews.ro/stiri-esential-7964608-cine-este-sebastian-ghita-cel-care-preluat-managementul-realitatea-afaceri-finantator-transpartinic.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Mie imi place RTV - care am vazut se numeste Romania Tv...
E pacat ca a avut loc aceasta scindare dar asta e..interese interese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Toate bune si frumoase,nu ma deranjeaza inca un post de stiri,chiar mi-as dori un post impartial.Problema e ca au scos Antena 2 din grila ca sa bage Romania tv,dar tin in continuare 10 tv ,post aflat in moarte clinica,care emite doar reluari de luni de zile.Si daca ma uit pe lista CNA cu posturi must carry ma izbeste cefaleea instant-mynele tv de exemplu,de importanta nationala,domnule!.Recent, gigantul rcs rds a fost amendat de CNA tot pt asa ceva (pt ca nu transmite gsp) si degeaba!Chiar ma bucuram ca sesizarile facute si de catre membrii DC au rezolvat rapid situatia cu reclama pt eugenia,dar se pare ca in materie de televiziuni nu e la fel!

Mergi la inceput