Calendarul gradinarului vesel (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Si la noi e dezastru, ninge cum n-am mai vazut de mult si zice ca diseara intra codul portocaliu in vigoare si va ninge mai rau...

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

azi imi ajungea zapada pana la piept in curte, sper sa nu astupe de tot iepurasii.nu stiam ca e bine de pastrat zapada. eu am folosit zapada topita la spalat cand n-am avut curent si nu mergea hidroforul

mamica de sase copilasi :Sofian (19 sept. 2011),Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Adita, e foarte buna apa din zapada,ploaie de udat gradina, de spalat, nu are asa multe minerale si nu este dura, calcaroasa!
Si noi avem 2 butoaie pline, batatorita, la primavara o sa ud rasadnita cu ea!
Chiar acum am vorbit cu mamaie si venise de afara de la lopatat, a 3-a oara a dat-o azi, s-au pus cam 30 cm de ieri si pana acum.
da las ca vine ea si vara!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Avem cat de cat noroc ca n-a fost frig. S-a putut da zapada, la noi a fost si capul familiei acasa, asa ca s-a simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gradinarese dragi, va astept la un capitol nou:
CAPITOLUL 23

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput