Brum.N-D(91)-Bv Arleza,Ramo, blackcat!Hai Lia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daaa, aris, am citit si eu mult despre wrap-uri la prima sarcina si mi-a placut ideea de atunci, insa nu am apucat sa si achizitionez unul, primisem si port-bebe si asa a fost sa fie... insa ma bucur ca am acum!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pad-uri absorbante au si la dm marca lor -baby love- sunt un pic mai mici si mai subtiri ca alea de la happy. daca luati la spital le recomand pe astea nemtesti ca nu va ocupa atat de mult loc in bagaj(eu am o obsesie cu volumul bagajului)
apropos - pt cele ce folositi pungile gen ikea, eu bag ce am de bag in punga si apoi ma asez cu fundul pe punga ca sa scot tot aerul, si asa pe langa fund inchid fermoarul ala uite asa obti o punga vidata care ocupa la jumatate spatiu in bagaj(v-am zis ca e obsesie)

luny - sigur o sa se indragosteasca si bebe...iti dai seama cat de bine se simte acolo. in alte tari se recomanda in deosebi celor prematuri sau cu greutate mica la nastere..cica se dezvolta mult mai repede si mai frumos. incearca sa il pui cu capul pe stanga ca sa iti asculte inima mereu

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Aris fac o gluma...te asezi pe ele daca ai fundul mic...eu nu garantez ca reusesc

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

si in gasca noastra erau 3 mamici cu wrap...nu aparusera cele elastice. si le-au folosit cand aveau bebeii 5-6 luni. eu dupa 1 an jumate am folosit mei tai (e recomadat cand sunt mai maricei) dar bun - am fost la munte si l-am carat in spate.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

fetele eu ma bag la nani ca mi se cam inchid ochii si cred ca si bebe s obosit dupa expeditia de azi...
ne mai auzim maine dimi...

noapte buna si vise frumoase...

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

pentru bagajul de maternitate ce ati luat?!pudra de talc sau numai unguent bhepanten,inafara de pudra de baneocin,citesc in stanga si dreapta ca pudra ba e buna ba nu?
voi ce spuneti
eu am luat pelinci de la heppy,asa am folosit si la primul bebe....si cel mai mult am folosit cand ii faceam baie lui teo nu stropea peste tot....apropo de baita
ce cadita ati luat cu forme sau simpla?
sa va spun o treaba.....la teodor a dat rezultat foarte bun primele 3-4 luni cat l-am spalat si cu tarate de grau(pusa intr-o soseta de lycra ca pe un burete si se pune in cadita cu apa a lui bebe si apa se vitaminizeaza si capata o culoare de lapte).

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

m-am uitat si eu la filmulet numai ca sa-mi bag unghia in gat, stiu ca sunt modele pt gemeni, dar mie mi-au distrus spatele si nu cred ca o sa pot sa-i car
azi am avut socul vieti mele, eu am probleme cu tiroida de ceva ani, si destepti de la minister au hotarat ca medicamentul care il iau sa nu-l mai importe, hotararea e de vreo 2 saptamani, nici doctori nu au fost anuntati si bine inteles a disparut de pe piata, era scump rau necompensat 100 pastile 12 lei, probabil vor sa bage vreo prostie romaneasca,
eu mai am fix pana nasc daca nu fac rost de el adio alaptat, sunt cu nervii la pamant

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:

carola - nu mi-ai spus cum a fost cand a scos firul?

da, am uitat am fost un pic euforica azi ca nu am ramas in spital. Acum incep emotiile ca mai am putin :).

m-a durut cand a bagat valvele, apoi cand a taiat firul nu am simtit nimic. a curs un pic de sange dupa si atat.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

acum m-am uitat pe mail-urile trimise de amazon cum ca mi-au expediat coletele... la mine vin cu dhl, deci sigur va veni curierul acasa..ramane de vazut daca mai e dhl in iasi sau preia cargus...
pup, am fugit..noapte buna

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci mult
cred si eu ca ai fost euforica si eu sunt pt ca am prins curaj acum cand vad ca nu ai nascut nici tu dupa ce a taiat lesa

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:

carola - nu mi-ai spus cum a fost cand a scos firul?

da, am uitat am fost un pic euforica azi ca nu am ramas in spital. Acum incep emotiile ca mai am putin :).

m-a durut cand a bagat valvele, apoi cand a taiat firul nu am simtit nimic. a curs un pic de sange dupa si atat.

38+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hellen - putei avea doua- tu si sotul
pt medicament da sfoara in tara, de fapt in afara tarii ca sigur se aduc din afara. eu am gasit multe asa ba de prin italia, ba grecia

va pup de noapte buna ca fi-miu e lipit de mine si ma bate la cap sa ii pun chestii pe laptop
sa fiti cuminti

Mergi la inceput