Brum.N-D(91)-Bv Arleza,Ramo, blackcat!Hai Lia!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Felicitari noilor mamici, cate surprize!!! Bun venit bebeluselor.

Grabite fetitele se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pana la 2 luni il poti baga cu picioarele ca o broasca, e pozitia lor naturala. il pui cum se aseaza el singur in momentul cand il pui pe burta
Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Aris, singura mea nelamurire, in al doilea filmulet puiul sta cu piciorusele ca o broscuta sta "cracanat" sau cu picioarele sub el?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

thanks. sunt din ce in ce mai hotarata sa achizitionez intr-un fel sau altul un wrap. Am emotii sa imi cumpar singura materialul daca nu e prea potrivit...pe de alta si 2 mil cat am gasit pe site-uri pt cel elastic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

scaunul meu de pana la 18 kg clar nu se potriveste unui nou nascut, nu sta perfect inclinat pe spate... si eu l-am tinut pana dupa un an cu spatele la sensul de mers..
Aris, pun in bookmarks filmuletele si ma apuc de invatat

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

fetelor oare de ce ma manaca pieptu drept,m-am uitat pe stanga pe dreapta nu e nici un purice,dus am facut si tot ma mananca

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

se intinde pielea...da cu crema..........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 36+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

ARIS foarte fain wrap-ul,la ce pret ajunge,e prima data cand vad,pana la cate kg se poate pune bebe?
v-ati mai gandit cum ve-ti folosi tualeta in spital?eu l-am trimis pe sotu la chesti sanitare si nu a gasit hartie pt wc de unica folosinta,in schimb a luat de la heppy pelinci absorbabile,sunt utile,mai ales cand se schimba bebelusu in caz de face pisu
voi ati luat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

scaunul meu de pana la 18 kg clar nu se potriveste unui nou nascut, nu sta perfect inclinat pe spate... si eu l-am tinut pana dupa un an cu spatele la sensul de mers..
Aris, pun in bookmarks filmuletele si ma apuc de invatat

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

si eu tot dupa 1 an l-am intors cu fatza la directia de mers.

Mergi la inceput

Citat:

ARIS foarte fain wrap-ul,la ce pret ajunge,e prima data cand vad,pana la cate kg se poate pune bebe?
v-ati mai gandit cum ve-ti folosi tualeta in spital?eu l-am trimis pe sotu la chesti sanitare si nu a gasit hartie pt wc de unica folosinta,in schimb a luat de la heppy pelinci absorbabile,sunt utile,mai ales cand se schimba bebelusu in caz de face pisu
voi ati luat?

de la carrefour am cumparat eu colacul de unica folosinta. padurile de la happy sunt utile pana mai tarziu eu am avut in spital 2 una pt mine una pt bebe. si apoi acasa pe salteluta de infasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uitati cum statea al meu in kiddy si inca nu era dat pe pozitia de somn ca atunci il cumparasem si nu ma uitasem mai intai cum se face...iar el a adormit ca o valiza instant. nu avea inca 7 luni
https://picasaweb.google.com/101769093342250838090/Aris2602#5670088659689964210

cris - ash zice sa ne intalnim sa il cumparam impreuna, dar eu stiu daca mai reusesc sa aajung in obor...hmm..poate imi fac curaj maine cu tot cu piticul din dotare ca mai am o datorie si fata de Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

unul elastic de cumparat te duce la vreo 200-250lei, sa il faci te duce la 100lei/3bucati. il poti folosi pana pe la 9 luni maxim. apoi ar trebui sa ai unul tzesut

Citat:

Mergi la inceput

si eu ar trebui sa ajung in bucur dar nu cred ca maine :( iti zic dimineata daca e sotul meu disponibil sa ma aduca.

Mergi la inceput