Brum.N-D(91)-Bv Arleza,Ramo, blackcat!Hai Lia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Daniela, am gasit ceva insa pe fr si de sunt mult mai scumpe decit uk si nu'mi prea convine. Eu vreau un opal maxi cosi sau bebe confort, dar nu sunt foarte convinsa insa nici nu vreau sa dau pe o scoica cit pe un scaun 0-18kg.

Aris, pt Zoe caut, la care sa ma uit?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

are drepttate Aris, depinde mult de stilul de viata.. si noi plecam mereu cu masina in parc.. acum trebuie doar sa-mi fac curaj sa invat sa montez wrapul ala, daca tot l-am primit
auziti-o pe Black :"hei, am si eu o curiozitate... e sau nu, prima brumarica?.. s-a nascut la 12:08, celelate fete au fost matinale?"

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci mult. hai ca am cautat si la synevo pe site si ei zic sa opresti administrarea cu 48 de ore inainte de prelevare. mai am un ovul in seara asta si unul maine seara...asta inseamna ca oricum trebuie sa astept pana luni. si eu marti trebuia sa ma duc la doctor cu rezultate cu tot :(...
sper sa nu ma apuce nascutul pana imi iese analiza la streptococ..desi presupun totusi ca sunt putine shanse sa il fi contactat intre cele doua analize(acum 3 sapt nu aveam nimic)

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Aris, in principiu trebuie sa stai 3 zile sa se elimine si sa nu mai iasa in analize. Asa mi-a spus o asistenta ieri, dar mai bine intrebi medicul.

La mine utrogestanul se elimina in 4-5-6 zile de am disperat cat l-am luat oral.

Emma 34 saptamani

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

:))))) Asta e semn bun,inseamna ca s-a detensionat si e bine si ea si bebe!

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

are drepttate Aris, depinde mult de stilul de viata.. si noi plecam mereu cu masina in parc.. acum trebuie doar sa-mi fac curaj sa invat sa montez wrapul ala, daca tot l-am primit
auziti-o pe Black :"hei, am si eu o curiozitate... e sau nu, prima brumarica?.. s-a nascut la 12:08, celelate fete au fost matinale?"

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

parca Arleza a fost prima..pe la ora 3....eu asa am retinut...

Nina, 33s+,
AMR minim 34 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ooka, eu am luat un infant seat Maxi cosi pt Nadia
http://www.albeebaby.com/maxi-cosi-mico-infant-car-seat-in-choco-mint1.html

si carutul maxi cosi foray
http://www.albeebaby.com/maxi-cosi-foray-stroller-choco-mint.html

Scoica se monteaza pe scheletul caruciorului. Imi place foarte mult, sunt extrem de multumita de sistemul asta, caruciorul merge pana la 25 de kg, l-am plimbat si pe Aidan zilele trecute cu el.

Au fost la reduceri ambele.

Scoica merge pana la 1 an/10 kg, dupa aia am un Britax ramas de la Aidan, Britaxul mi se pare o firma excelenta, f sigura.

Acum aici recomandarile sunt sa tii copilul cu spatele la directia de mers pana la 2 ani si mi se pare super ok asa. Pe A. l-am tinut pana la un an jumate cu spatele.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

parca Arleza a fost prima..pe la ora 3....eu asa am retinut...

Nina, 33s+,
AMR minim 34 zile

eu am ramas cam "in ceata" din mesajul lui arleza.. ea a zis ca la 3 a plecat spre spital si la 3 s-a nascut.. undeva sigur a scris ora gresit.. cel putin eu asa am retinut....

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

a nu, asta e de la 9 luni(pana la 12 ani). eu l-am folosit de la 6,5. am crezut ca e pt Sofia

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Daniela, am gasit ceva insa pe fr si de sunt mult mai scumpe decit uk si nu'mi prea convine. Eu vreau un opal maxi cosi sau bebe confort, dar nu sunt foarte convinsa insa nici nu vreau sa dau pe o scoica cit pe un scaun 0-18kg.

Aris, pt Zoe caut, la care sa ma uit?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Miere, la noi nu's scaunele astea, tot maxi cosi am avut si noi la sofia insa mi se pare super instabila, adica atunci cind am luat scaunul ei, un britax multi tech cu optiune de rear pana la 5 ani, care se leaga de nu'l mai urneste nimeni am vazut diferenta. Noi nu avem isofix si atunci as vrea unul mai stabil nu o scoica lesinata. Mai cautam.

le. scoicile imi par lesinate pentru ca nu au baza, daca nu ai isofix. Eu n'am vazut nicio scoica maxi cosi la noi care sa aiba baza de fixare.
Aris, pai pt pitic ce iei?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Miere, la noi nu's scaunele astea, tot maxi cosi am avut si noi la sofia insa mi se pare super instabila, adica atunci cind am luat scaunul ei, un britax multi tech cu optiune de rear pana la 5 ani, care se leaga de nu'l mai urneste nimeni am vazut diferenta. Noi nu avem isofix si atunci as vrea unul mai stabil nu o scoica lesinata. Mai cautam.

Aris, pai pt pitic ce iei?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

deci... Ramona a nascut la ora 4 dimineata, Arleza...si ea ..tot dimineata

Nina, 33s+,
AMR minim 34 zile

Mergi la inceput