Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

feteor sunt disperata nu stiu ce sa mai fac m-am saturat de mucii astia nu ii curg dar se ineaca cu ei. mie frica sa nu se inece in somn. acu doarme si tot ii vine greata de la ei. tot il ridic , ii dau tzti se foieste saracu cand pe o parte cand pe alta. off ce sa mai fac??

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Vibrocil cate o picatura in fiecare nara de 2 ori pe zi/

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Azi am fost la intalnire cu Alexina si Teea, a fost super frumos am stat o groaza de vorba, a fost minunat, chiar m-am relaxat super mult. Am pus si poze la mine in album cu cei 2 ingerasi frumosi si cu mamicile lor.

Mi-a inceput emisiunea asa ca fug. Alexina iti trimit pozele maine, dar ca sa le vezi te uiti la mine in album.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Alexina noi am intrat la 6 si un sfert intrucat Rares mi-a adormit pe drum. Teea a adormit pana la urma? Daca iesim maine te sunam.

Noapte buna tuturor ma duc sa imi culc printul.

tuturor.

Vad ca sunt singura la ora asta.

Maine sa nu ma dati disparuta ca au anuntat astia ca intrerup curentul de la 8-20. Imi vine sa mor, sper sa nu tina 12 ore, ca innebunim,O sa stam cu laterne, lumanari ca la 5 si ceva se intuneca.

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Eu eram mai sus, am intrat cu contul surorii mele din greseala, ca i-am explicat si ei cum e cu forumul ca e la odiseea de mai -iunie.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Seara buna,

Alexina...David mananca cat de cat supa..il pacalesc cu apa inainte caci ii place sa bea apa cu lingurita..

Strumf..maine intentionez sa fac vaccinul..nu mai are simptome ca ar avea ceva..

Pisuc dupa ce site comanzi tu legume bio??

Vroiam sa va spun ceva:eu am un prieten care cultiva legume bio desi nu are certificat si atestari..face asta ca si hobby momentan.Daca sunteti interesate de ceva si ati vrea ceva ,el le da la pretul pietei momentan.Daca vreti va pot da adresa de email sa cereti pretul pt ce doriti..Eu cred ca trimite si prin curierat..sau..habar nu am cum se procedeaza...

Va garantez ca sunt bio...nu foloseste ingrasamant sau alte cele..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Seara buna,

Alexina...David mananca cat de cat supa..il pacalesc cu apa inainte caci ii place sa bea apa cu lingurita..

Strumf..maine intentionez sa fac vaccinul..nu mai are simptome ca ar avea ceva..

Pisuc dupa ce site comanzi tu legume bio??

Vroiam sa va spun ceva:eu am un prieten care cultiva legume bio desi nu are certificat si atestari..face asta ca si hobby momentan.Daca sunteti interesate de ceva si ati vrea ceva ,el le da la pretul pietei momentan.Daca vreti va pot da adresa de email sa cereti pretul pt ce doriti..Eu cred ca trimite si prin curierat..sau..habar nu am cum se procedeaza...

Va garantez ca sunt bio...nu foloseste ingrasamant sau alte cele..

vrem vrem..cam ce are ? si fructe sau doar legume ?
sau mai bine imi dai mailul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki cred ca are si fructe,acum depinde ce vrei!!

Iti dau PM cu adresa de email!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

feteor sunt disperata nu stiu ce sa mai fac m-am saturat de mucii astia nu ii curg dar se ineaca cu ei. mie frica sa nu se inece in somn. acu doarme si tot ii vine greata de la ei. tot il ridic , ii dau tzti se foieste saracu cand pe o parte cand pe alta. off ce sa mai fac??

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

pune apa de mare, este un tub care tasneste mai putermic..marimer parca, apoi aspira serios cu batista iar dupa poti pune Pivalone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac, cand am citit alina0... credeam ca e alina noastra alina06, dar nu intelegeam cum se intalneste cu Alexina ...
voi puneti de-o lipeala cu Rares si Teea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mandreac sa va fie de bine intalnirea

dya ffffffffffff mult ser sa inceapa sa ii curga mucii sa o poti aspira
daca nu trre sa iti cumperi aparat de aerosoli
sa ii faci cumva sa curga
apoi folosesti batista
da si cum au zis fetele e ok
ai grija sa nu se innece
la noi asa a debutat bronhop[neumonia la antonia
s-a innecat cu ei si cand am intors-o cu capul in jos
i-a vomitat