Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cred ca o iau razna

a primit iasmi luni 2 broscute testoase cu tot cu acvariu plat....de atunci mi-au evadat de 2 ori..bunn.,....astazi a evadat din nou una de 2 ore o caut si o gasesc.... pai eu in loc sa imi fac treaba ma ocup cu cautarea broascutelor!!?? oare mai traieste daca au trecut 2 ore deja???? offffffffffffff
mamaaa lor!!!! diseara le si dau!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

of, iti inteleg supararea, dar nu strica placerera Iasminei..orisum ziceai ca isi doreste animalute la casa cea noua. Mai bine mergi si cumpara un acvariu din care nu mai pot "evada"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy [:)))] te si vedeam cautand pe sub paturi...... ai putea sa iei un acvariu mare...... eu sunt contra pet-urilor.... animalele tb sa traiasca afara......parerea mea,
ally andra e bine, se scoala noaptea si papa dar a inceput si ziua.....sa pape real food... Doamne ajuta!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici acum nu am gasit-o.... mie imi este ca a murit si se impute pe undeva
am vb cu verisoara mea...le duc la nepotica diseara!! pai mie asta imi lipsea acum....offfffffffffff......mama ei..ca o si pun pe gratar cand o prind AM GLUMITTTTT!!!!!!!!!!!!!! DOAMNE FERESTE!!!!!

Mergi la inceput

deci eu astazi mare Xena am zis sa nu ii mai dau laptic inainte de nani de pranz si sa ii dau papa....esec total!! rupt de somn la ora 13 nu a mai avut rabdare sa manance, maraia..a papat doar 120 gr de ciorbica cu pui. si a adormit instantaneu. acum la trezire, la 16 ce sa ii dau??? iaurtul il papa de obicei pe la 18-18.30....heellpppp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

deci eu astazi mare Xena am zis sa nu ii mai dau laptic inainte de nani de pranz si sa ii dau papa....esec total!! rupt de somn la ora 13 nu a mai avut rabdare sa manance, maraia..a papat doar 120 gr de ciorbica cu pui. si a adormit instantaneu. acum la trezire, la 16 ce sa ii dau??? iaurtul il papa de obicei pe la 18-18.30....heellpppp

ii dai restul de papica pe care tb sa o manance la pranz...daca nu ai manact-o tu deja

Mergi la inceput

fac cap nou

Mergi la inceput

mada, asa ma gandeam si eu.....nuuu nu am mancat-o eu....eu am mancat chestii mai "hard" nu papica sanatoasa de bebe

Mergi la inceput

cap nou

Mergi la inceput