Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
Naty spune:
Am intrat cu sufletul la gura sa vad daca a aparut Nadia
Se pare ca e cumintica si asteapta data stabilita ![]()
Aalina spune:
Miere o zi relaxanta iti doresc! ![]()
Acu' bine ca am apucat sa iti urez. Sper sa iti si iasa faza si sa te bucuri de ziua asta libera. Iar maine sa ai o nastere usoara si Nadia sa vina cu bine pe lume. 
Porumbita spune:
| Citat: |
![]() Astept sa deschida la salonul de cosmetica, nu poci sa nasc cu sprancenele vraiste:)) si unghiile nefacute! |

crisspy spune:
Sunt pe fuga, dar am intrat sa-i urez odihna placuta Irinei azi si maine bafta multa
. Hai Nadia 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
iuliacris spune:
Sa ai o zi cat mai relaxanta, Miere! La ce ora te opereaza maine? Ah, ma ajung amintirile din urma...eu am mers la 9 la spital, la 12 m-au bagat in sala de operatii, mi-au facut spinal si la 12.37 s-a nascut Carla. Sper sa ai o operatie asa usoara ca a mea!
miereamara spune:
Astia sunt mai matinali, m-au chemat la 6 dimineata si operatia incepe la 8.
Tot stricata la burta sunt
!
Tiny baby gator
Baby gator
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea cum mai e Tudor la scoala??? mai zi de el. Ilinca ce face? mai vrea la bucuresti? |
Pe scurt: pe Tudor l-am transferat la gradi, n-a avut deloc bunavointa invatatoarea, iar eu am fost influentata usor. Ii e cam greu si aici dpdv emotional, pentru ca se vorbeste numai franceza. Academic zic eu ca ar fi fost potrivit pentru scoala, stie literele si vrea sa citeasca, mai greu mergea la scris si of course inteles ce se vorbeste.
Ilinca mi-a zis zilele trecute ca ii place in Belgia. Schimbatoare
La mine la serviciu e o adevarata varza. Da' nu de aia de Bxl ca aia e mica, ci una maaaaare. In schimb de azi sunt functionar.
Miere, odihna placuta! Si o
pentru Nadia.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
Miericescule, sa fie cu noroc ora 6! asa fuse si la mine
(vez cum pui ceasul sa sune, ca la mine nu a sunat si m-am trezit la 5.50 prima oara
)
Iulia zi drept, ce mai mananca Carla?
sa stiu daca mai seamana ![]()
Andre_ea eu zic ca tot raul spre bine. poate se adapteaza mai usoar asa. dai piept cu aparatul birocratic european deci?
. succes ptr noua functie ![]()
cami_antonia spune:
andreea lasa ca e mai bine sa vina totul treptat pt un copil
e greu sa navaleasca in scoala
mai ales daca nu stapaneste bine limba celorlalti
cred ca e frustrat
eu asa as fi
eu zic ca e mai bine asa
pupici si acomodare placuta
miere cum mai esti?
Naty spune:
Ma pregatesc sa plec asa ca ii urez acum Irinei NASTERE USOARA! Sa ne dai si noua un semn