lapte Tofer

lapte Tofer | Autor: mgabi

Link direct la acest mesaj

Buna

A cumparat cineva lapte praf pt bb tofer de la farmacia Tei. Se pare ca este mai ieftin, dar nu stiu daca este si aceeasi calitate. Cum se poate cumpara on-line fara reteta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mgabi

Buna

A cumparat cineva lapte praf pt bb tofer de la farmacia Tei. Se pare ca este mai ieftin, dar nu stiu daca este si aceeasi calitate. Cum se poate cumpara on-line fara reteta?

Laptele praf Lactana de la firma Topfer - daca vorbesti despre el - se elibereaza fara reteta de la orice farmacie. Din cate stiu eu se gasesc in reteaua de farmacii Dona, dar e posibil sa fie si pe la alte farmacii.
Eu nu am auzit sa cumperi lapte praf cu reteta, avand in vedere ca multe marci sunt comercializate in supermarket-uri.
Pretul este in jur de 48-50lei per cutie. Laptele este importat, nu produs si nici macar ambalat in Romania, asa ca, cel putin teoretic, nu are cum sa fie contrafacut / de calitate mai slaba. Teoretic, ca practic orice e posibil.
Eu ii dau copilului mei lapte Lactana de la 6 luni. Acum are 1an si 9 luni.
Probabil se gaseste si online, dar nici online-un nu ofera garantia originalitatii produsului. Mai ales online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Mgabi: garantat e acelasi lapte. L-am descoperit si eu de curand. Este incredibil de ieftin la ei fata de alte farmacii. Chiar azi am luat de la ei 2 cutii (in fine, eu am luat Lactopriv ca asta mi-a trebuit acum, dar cu siguranta cand revenim la Lactana de acolo iau). Totul e mult mai ieftin la ei, am constatat de cateva zile de cand le tot pritocesc site-ul ... Asa ca fara grija, e acelasi lapte cu termen pana in 2013 (cel putin asta am nimerit eu)

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Cum se poate cumpara ? Iti faci un cont, cumperi si la final poti plati cu card sau optezi pentru varianta sa platesti la ghiseu cand ridici produsele. Asta am facut eu azi :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Probabil se gaseste si online, dar nici online-un nu ofera garantia originalitatii produsului. Mai ales online!

Hai mah ce naiba, cum puteti sa va indoiti de ce vinde o farmacie atat de mare ? Chiar credeti ca si-ar permite sa ambaleze Bebelac in cutie de Topfer si sa le vanda ?! Pai nu va dati seama ca i-ar desfiinta definitiv ? Sa fim seriosi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Mgabi: garantat e acelasi lapte. L-am descoperit si eu de curand. Este incredibil de ieftin la ei fata de alte farmacii. Chiar azi am luat de la ei 2 cutii (in fine, eu am luat Lactopriv ca asta mi-a trebuit acum, dar cu siguranta cand revenim la Lactana de acolo iau). Totul e mult mai ieftin la ei, am constatat de cateva zile de cand le tot pritocesc site-ul ... Asa ca fara grija, e acelasi lapte cu termen pana in 2013 (cel putin asta am nimerit eu)Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
Ce inseamna incredibil de ieftin? Si se mai plateste vreo taxa de livrare? La Donna e 45 cu reducerea de pe card.Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

La dona este 48 cu card (s-a modificat demult pretul si la dona) iar la tei e 38.

10 lei la cutie in conditiile in care eu cumpar 3 / luna mi se pare o diferenta enorma. Daca puneti si transportul .. e alta treaba ... 140 e transportul parca. Atunci nu mai renteaza. Eu vorbesc sa il cumperi de acolo direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Hai mah ce naiba, cum puteti sa va indoiti de ce vinde o farmacie atat de mare ? Chiar credeti ca si-ar permite sa ambaleze Bebelac in cutie de Topfer si sa le vanda ?! Pai nu va dati seama ca i-ar desfiinta definitiv ? Sa fim seriosi ....

Ma refeream la orice produs vandut online, nu neaparat LP - in cazul de fata.
Si da, stiu despre contrabanda cu medicamente. Exista medicamente contrafacute, exista LP contrafacut, exista orice contrafacut.
Am un prieten care lucreaza cu medicamente si care ne-a povestit despre medicamente contrafacute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaTob spune:

Da este o farmacie cu preturi reduse fata de altele. Acum 2 ani am cumparat un vaccin (cel pt RH negativ)de la ei cu o diferenta de aproximativ 200 fata de pretul farmaciilor din orasul meu adus pe comanda.

Mergi la inceput

Era fals Monica :))

Mergi la inceput

Blue_flower: atunci preturile de la farmacia tei, nu sunt pentru tine :). Ia tot din Dona, platesti cu 10 ron mai mult si primesti certificat de autenticitate la laptele Topfer. :)

Mergi la inceput