Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
andreea88 spune:
neata gagici!
noi acum ne-am trezit satule de somn![]()
anca multumim de cafeluta!
va pup ma duc ca ma striga fimea sa ne uitam pe reviste![]()

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
eveline spune:
Si Darian doarme cu mine in patul mare...am sa desfiintez patutul mic, nici macar nu ma mai chinui sa-l invat. Si asa va ramane asta camera lui si in patul asta (sau tot unul mare) va dormi. Trebuie doar sa-l obisnuiesc sa nu se mai trezeasca atat.
Sunt obosita de alaptat, pe bune...daca pot spune asa. Insa nu e pregatit sa renunte oricum asa ca m-am hotarat sa mai astept pana spre primavara-vara, sa treaca iarna cu virusii ei. Isi mai ia din anticorpii mei cat suge si poate scapam fara imbolnaviri macar...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Noi suntem cu mucisori

...iar... si foarte morocanosi, nu mancam decat fff putina mancare si ne hranim/hidratam doar la tzatza... Aseara am vrut sa ii masez gingia cu calgel si a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil cand l-am atins in partea stanga sus. Cred ca acolo urmeaza sa iasa vreo maseluta sau chiar caninul, nu pot sa ma uit in gurita nici cand doarme, asa strans o tine...
Maine dupa amiaza plecam iar la sat, pentru vreo 2 saptamani, ca trebuie sa stea cineva pe acasa cat e taica-meu la arat/semanat.
doina_1984 spune:
Buna seara!!
Bea cineva o cafea asa tarziu? Eu va servesc ![]()
Acum am ajuns acasa de la plimbare si am trans concluzia ca am un copil alintat
nu face decat ce vrea el, daca nu il las plange 
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
ancamak spune:
Buna seara!
In seara asta am descoperit o masea deja iesita si una in devenire
.
Noapte buna
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
noapte buna fetele!!!!
eu am facut o schimbare de look astazi mi-am schimbat culoarea parului de la blond deschis am trecut la blond inchis![]()
doina cred ca majoritatea copilasilor au perioada asta! si Elenys e o alintata are momente cand daca nu ii dai ce vrea tipa sau cik plange fara lacrimi..
deci rabdare 
somnusor copilasi iubiti!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
histamina spune:
neata
strumf a papat la 12,3,4,5, dim.zombie
mama e acasa cu strumf.tata trebuia sa vina repede,dar la dr e pana de curent.vine la 13.00.mama e singura,fara telef.
fata pe care o chem,nu poate veni.
mama are debut de Azlheimer.
simt ca innebunesc.
am sunat o vecina sa cheme alta vecina sa se duca la mama.
o iau razna de tot.
summertime spune:
Ha ha ha Pianna, te inteleg ataaat de bine...
Nici Miri nu vrea biberon, e mereu cu mana pe sub tricou, adoarme lipita de mine, etc. Ce-i drept nu vrea numai in brate sau numai cu mine.
Eu nu am strategie de intarcat dar sunt curioasa sa aflu de la alte fete

multumesc de cafelutza