Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MARI - Doamne ajuta sa fie bine mama ta! Si eu sper sa nu fie asa ceva...poate e doar slabita, off...

ANA - intr-adevat ROR-ul ca ROR-ul dar cu ala de 1 an ce ai avut? ca am impresia ca e oricum rapel la celelalte de 2, 4 si 6 luni pe care le-ai facut...ptui, sper sa nu bat campii, au asa stiam.

Eu v-am zis ca in urma vaccinurilor (ca noi le-am facaut pe amandoua in aceeasi zi) a avut peste noapte un pic de febra, nu foarte mare, nici nu stiu cat a avut ca l-am simtit doar la mana si i-am bagat un supozitor cu paracetamol si asta a fost. In rest de la ROR nicio reactie (a fost nervos 2 zile la o saptamana dupa vaccin - nu stiu sigur daca asta o fi fost vreo reactie).

Mai, sa va zic drept, rar, foarte rar si in special seara cand eu nu mananc fac mancare separata pentru Darian (gen gris, orez sau taitei cu lapte, budinca de paste sau alte minuni), in rest a trecut pe mancarea noastra. A nu se intelege de aici ca-i dau baiatului carnati cu cartofi prajiti. Dar mananca supa/bors, pui cu smantana, tocanite de carne cu cartofi, am facut rulada de carne de pui la cuptor, piureuri de cartofi, cartofi la cuptor si altele. A gustat si racitura, salata de vinete...
Azi dimineata a mancat cot la cot cu mine omleta in care am pus cas framantat(omleta facuta in unt) si apoi paine cu unt si cu peltea de gutui. La sfarsit eu am baut un 3/1 de la Jacobs iar el apa

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

EVELINE, si Vlad mananca mancare de-a noastra de la 8 luni si putin...eu nu gatesc sarat/piperat, condimente gen vegeta/knor nu folosesc...si chiar am constatat ca daca ii mai fac cate ceva separat din diverse motive, e cam chhh si trebuie sa il ajut eu sa termine mancarica respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Mariuk, multa multa sanatate mamei tale. sper sa fie doar o stare de slabiciune trecatoare.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

As vrea si eu o reteta de orez cu lapte care sa iasa mai moale (cu cantitati) pentru ca am incercat o suta si M tot nu mananca... aaa.. si una de gris

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

DOINA - Eu fac ochiometric asa ca n-am ce reteta sa-ti dau. Insa daca ti se pare ca e prea tare mai adauga un pic de lapte si-l subtiezi cat vrei....si grisul si orezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Doina, uite grisul meu :)
250 ml lapte, jumate de lingurita de zahar, jumat de lingurita unt si 2 linguri de gris. iese moale :) (si eu am avut problema grisului tare)

Camisv - pozele sunt absolut superbe! Cu ce il porti pe Tudor? E un marsupiu/mei tai/manduca?

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

camisv, wow, superbe peisajele, minunat Tudor, i-a prins bine si lui iesirea.

Ioana nu a a vut nici o reactie adversa la niciun vaccin. La cel de 1 an a facut ROR apoi la 1 luna vaccinul de 1 an (nu le mai stiu denumirile) dar ideea era ca trebuie min 28 zile intre ele.
Eram fericita ca la 1 an spunea kk inainte sa faca, o puneam pe olita si facea. Intre timp cred ca a devenit confuza (pe langa kk mai venea si pipi) ca acum zice kk la pipi, dar dupa ce a facut. Dimineata oricum o pun la olita dupa ce bea lapticul dar peste zi rar se intmpla sa zica kk at cand chiar face. Asa ca acum incerc sa-i explic care e diferenta.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Sa ma laud si eu. Avem un leu maaare,cam de 1.50 pe 1.50. Si Darian se tot cocota pe el, se da jos, se invarte in jurul lui. Si vad suzeta undeva in spatele leului, copilul langa mine. Si-l intreb unde-i suzeta, sa mi-o aduca. Sa-l vedeti ce comic si scump era, s-a invartit in jurul leului pana a vazut-o, a atarat-o cu degetul si a bolborosit ceva pe limbuta lui (un fel de uite ma ca am gasit-o) apoi a luat-o si mi-a adus-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta este gata....

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Mariuk, Doamne-ajuta sa fie bine mama ta! Cum a fost peste noapte?

Si Adelina mananca tot din mancarea noastra, nu-i mai gatim demult separat.

O zi buna va dorim!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Mergi la inceput