love notes
al meu baiat in clasa a 2-a mi-a spus ca a primit 3 love notes saptamana trecuta. nu stie de la cine si le gaseste ba in banca, ba in penar...
azi mi-a promis ca mi le aduce acasa sa le vad.
am o mica banuiala. anul trecut o fetitza mi-a spus ca ii place de el...la care eu luata prin surprindere nu am spus nimic , doar am zimbit
anul asta fetitza e in clasa cu el si de vreo 2 saptamini stau in aceeasi banca(stau 6 la o banca)
eu acum ce sa fac? sa-i spun doamnei, sa cercetez eu singura cine ar fi putut scrie... sau sa nu fac nimic?
michelle
Raspunsuri
Laura25 spune:
Michelle si daca ii spui doamnei ce te astepti sa faca? Sau daca descoperi tu de la cine sunt, ce planuri ai?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Anka74 spune:
Pai, doamna le cunoaste scrisul...banuiesc!
Si daca stii de la cine e, ce faci? Ii spui copilului?
Off, ca repede mai cresc!
michelle-usa spune:
nu am nici un plan! absolut niciunul, indiferent ca-i spun doamnei, ca aflu cine le-a scris....
sunt inca...fara cuvinte!
michelle
maria_alexia spune:
al meu are 5 ani (spre 6) si scrie de zor biletele (inimioare, invitatii, "te iubesc" ) catre preferatul/preferata zilei.
(a trebuit sa-l lamurim sa nu le mai scrie si baietilor ca fetitelor ). plus invitatii cu nr de tel, adresa si "harta".
la varsta asta, nu cred ca inseamna mare lucru, in afara de o mare simpatie + idei preluate te miri de unde (el prinsese BD cu Donald care-i trimitea lui Daisy inimioare).
mie mi se par ff sensibile si amuzante fazele, le dau pace .
corap spune:
acu' nu mai poate omu' nici lovenotes sa scrie... voi n-ati scris? acu e varsta.
preferai sa fie bullied?
sa primeasca scrisori de amenintare?
parca iubirea era ceva fundamenal.
edit:
daca se simte nasol, poa' sa lase si el un bilet in care sa-i scrie ca nu-i place sa primeasca biletele.
eu chiar nu vad ce rau ar putea face niste biletele cu inimoare, fluturasi, xoxo & stuff, dar poate pe baiat il deranjeaza. dar cred, de asemenea, ca e suficient de mare cat sa gestioneze situatia, daca nu-i convine.
anya spune:
Discutie reala in clasa 1:
Invatatoarea catre o mamica de baiat: Doamna, baiatul dv a scris ieri un bilet.
Mama: A scris cuvinte urate?
Inv: Nu, a scris <Te iubesc>.
Mama: A scris corect?
Inv (deja mirata): Da.
Mama: Biletul era adresat unei fete?
Inv (debusolata): Da.
Mama: Ufff, atunci e bine!
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Discutie reala in clasa 1: Invatatoarea catre o mamica de baiat: Doamna, baiatul dv a scris ieri un bilet. Mama: A scris cuvinte urate? Inv: Nu, a scris <Te iubesc>. Mama: A scris corect? Inv (deja mirata): Da. Mama: Biletul era adresat unei fete? Inv (debusolata): Da. Mama: Ufff, atunci e bine! Anya |
Eu as mai fi intrebat daca se ocupa cu asta in timpul orei si daca la asta raspunsul era nu, care-i problema ?
Edit:
on topic: Michelle ce parere are baiatul tau despre asta ? Mie asta mi se pare important.
Lalya spune:
Michelle, te inteleg perfect
am fost in aceassi situatie...nu am stiut cum sa "reactionez" sau mai bine zis cum sa tratez acest subiect.
Baiatul este in clasa a 3 a. Vineri seara cand am deschis usa de la apartament, a cazut un biletel( era o foaie de mate impaturita).
Copilul era la el in dormitor, deci nu era prezent si nu a vazut cele intamplate. Normal am deschis biletul si am citit " Te iubesc David, vecina ta X..(era facut si un desen o fetita si un baiat).
M-am amuzat cu sotul si apoi l-am chemat pe David sa-i arat ce a primit. A citit, a zambit, a scuzat-o in fata noastra pe fetita "ca este si ea mica" (este clasa a 2a- greseli de scriere/exprimare), a pus biletul pe o etajera si atat, s-a reintors in camera lui.
L-am intrebat daca si el o place si mi-a zis ca doar ca prieteni..si atat.
Lucrurile stau foarte clar: pe el nu prea l-a interesat(nici macar nu a luat biletul sa-l pastreze ca amintire).
Ne-am intrebat daca sa vb cu parintii si am hotarat (eu si sotul) ca nu este nevoie...deci vom lasa lucrurile asa cum sunt..adica ei sunt vecini si cam atat.
dar eu voi pastra biletul ...ca amintire placuta
Lalya
anda141 spune:
Eu il las in pace. Si al meu imi spune ca o iubeste pe Maria, o colega de clasa. Ii da flori din gardul scolii .Si ce daca? Bine ca nu-i da unui baiat, asa am spus si eu. Oricum nu cred ca inseamna mare lucru, mie mi se pare ca el se distreaza cand spune asta. Nu stiu ei ce e aia iubire.
michelle-usa spune:
ok,
ieri mi-a dat biletelul.
e cam mototolit dar se citeste bine:I love you like a love song(e din cantecul lui Celina Gomez)si I love you ...I love you... pe partea cealalta si cu numele lui.
El nu zice nimic. pe celelalte 2 nu le mai are...ca nu le mai gaseste.
Vineri seara cand mi-a povestit ca le-a primit zimbea si imi spunea cu uimire ca nu stie cine i le trimite. Atit a fost discutia noastra.
Eu o sa i-l pastrez ca amintire. Nu cred ca e nevoie sa fac valuri sa vb cu nimeni si nici lui sa-i mai mentionez... sa vedem ce se mai intimpla si daca se mai intimpla.
michelle