FIV 296
Raspunsuri - Pagina 19
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Nicolle ce faci cum esti?
Mi-am facut azi analizele si mi-a spus dr ca am progesteronul putin marit. Oare ce inseamna asta? Mi-a spus sa il repet si maine sa vedem cum iese. Voi ati avut progesteron marit?
Nicolle88 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie nicolle..bafta la beta..sa fie maximaunde ai facut fiv? Angie, multumesc. Sa de Domnul sa fie bine! FIV-ul l-am facaut la Dacia Medical Center cu D-na Cezara Bucur. |
Nicolle88 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Buna fetelor Nicolle ce faci cum esti? Mi-am facut azi analizele si mi-a spus dr ca am progesteronul putin marit. Oare ce inseamna asta? Mi-a spus sa il repet si maine sa vedem cum iese. Voi ati avut progesteron marit? |
Mariuca, te poop! ce sa fac ma zbat ca un peste pe uscat. Vineri ma duc la Beta si am impresia ca mai am de asteptat 1 an! Tare grea e asteptarea asta! Acum plang, acum rad, ma dor sanii de mor, ma trezesc noaptea uda, uda, pe piept, pe gat (eu care nu transpir nici daca sunt 50 de grade!)... bine, asta in cazul in care dorm ca de pe la 4, 5 mai doarme babau, ma iau gandurile, offf, ce-o fi la mine in burtica! Doamne ajuta-ma!
Zi-mi te rog in ce stadiu esti, stiu ca urma sa incepi, dar nu mai stiu exact in ce stadiu esti, ca sa pot sa-ti spun ceva de progesteron.
toate fetele
mariuca83 spune:
Nicolle, stiu ca e tare grea asteptarea, dar mai ai putin totusi (putin pt mine ), incearca sa-ti alungi gandurile sa te odihnesti si o sa fie f bineee.
Eu am fost azi la clinica mi-am facut analizele hormonale si progesteronul a iesit putin marit, mi-a spus sa repet maine si sa-l sun ar fi trebuit sa incep azi la ora 20 injectarea dar o lasam pe maine sa vad cum iese progesteronul. Valoarea nu o stiu, maine cand am rezultatul o sa intreb cat a fost cel de azi sa pot sa fac o comparatie. Ai grija de tine.
daniela74 spune:
Nicolle mai ai putin,durerile de sini sint de bun augur sa stii. si te astept cu beta mare.
Mariuca bafta multa
Bruni abia astept sa treaca decembrie.Tu esti cam cumintica acolo ,am impresia ca ``coci``tu ceva,tare m-as bucura sa am dreptate.Ce mai stii de Uratica,vad ca nu mai intra deloc,zi-ne daca este bine ea si bebelina
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
uratica spune:
hello fete frumoase!
scriu si eu pe fuga si imi cer scuze ca nu intru mai des..insa piticuta a avut niste zi;e mai dificile-asta pana i-am schimbat lapticul!se pare ca colicile alea puternice le avea de la laptic..acum ii dau alpen si ii prieste!dparme si cate 7 ore!
insa e ff greu de gasit alpen si zilele trecute i-am dat aptamil si iar a avut niste dureri de burtica de nu mai stiam ce sa-i fac!
acum nu prea ii mai dau nici picaturi sab simplex si nici baby drink..ptr ca are ff putine momente cand o doare burtica..insa deja suntem mai mult treze si avem niste ochisori care umbla peste tot-vrea sa descopere lumea!
si..o pune mami pe burtica si sa vezi ce ridica capusorul..iar in manute are o putere mama mama...si..cand ii da mami papa-trebuie neaparat sa tina ea manutele pe biberon..incredibil-mi se pare atat de fascinant avand in vedere cat e de mica.......
in rest suntem bine..nu mai plangem la baita..buricutul s-a vindecat..deci suntem ok..
pe mine insa m-a rupt operatia asta..desi e a 5a operatie..vreau sa zic ca a fost cea mai naspa..inca mai raman anchilozata uneori ptr ca ma doare pe interior..cel mai naspa e cand ii fac baita..ca la un moment dat nu ma pot misca..dar sper sa treaca..si plus de asta inca mai sangerez..pe la jumatatea lui decembrie o sa ma duc la control..sper sa fiu ok!
in rest va urmaresc si ma rog ptr fiecare in parte-sa aveti parte cat de curand de o minune asa micuta!
fetele!
uratica spune:
aaaaaaaa..si mai vroiam sa va intreb ceva..fara sa fac ceva de la 90 de kg am ajuns la 65..am slabit ff repede si acum au inceput sa apara vergeturile pe coapse,un pic pe burtica si pe sani..si nu stiu cu ce sa ma dau..ce sa le fac sa dispara?ptr ca nu am timp sa ma masez sau sa fac sport-decat cu piticuta!
help!
many_bani spune:
LA MULTI ANI burtici, mamici, pitici, tatici care azi isi serbeaza ziua de nume.
Sunt tare pe fuga, am o perioada tare aglomerata la birou, reusesc sa mai bag seara cate un ochi dar nu mai este timp de scris.
Pup toata gashca si vreau sa citesc numai vesti bune.
Nicolle bafta multa maine
aruam spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!
SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII!
SI MULTI
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
gabi74 spune:
Buna fetelor si La multi ani sarbatoritelor...
De ieri am in ceput injectiile Gonal F 75ui, pe 7 dec, urmeaza histeroscopia diagnostica, fiind ziua 10, poate fac ecografia in spital si daca totul e ok, pe 9 dec ar trebui sa fac punctia....Mi-a mai dat aspenter, femibion, l-arginine si gonal 75, 9 zile din ziua 2. Mai face cineva luna asta?????