Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Paula, n-ai de ce sa-mi multumesti... oricum, decizia va apartine...
Ochidut, mare domnisorica ta...si are niste ochisooooori...iar voi sunteti mortali...
Elena, eu ii dadusem Vitam lui Eric la un moment dat, dar fara efect... bine, lui i-am dat si alte siropele pt pofta de mancare si tot fara efect... acu eu nu stiu ce sa zic...
intrebam ieri ref. la Vigantol/ulei de peste...cine ma lamureste please? oare sa-i dau si lui Filip ulei de peste mai bine? sau vit. D cum zciea oana????
Oanaaa, care-i treaba cu vit D?
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Am vazuto si eu pe Larisa cea blonda si super frumusica!!! Vreau si eu o fetita!!!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ludmila_p85 Am vazuto si eu pe Larisa cea blonda si super frumusica!!! Vreau si eu o fetita!!! |
pune-te pe treaba...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Dar acum am fost la prima lui doctorita cu filmuletele si ne-a convins sa incepem tratamentul. Am stat mult de povesti si are si ea dreptatea ei. A zis ca e doar alegerea noastra, dar ea ar incepe tratamentul. Din a2lea film reiese clar ca are o cadere de tonus. Ne-a zis ca , ochii nostri de parinti sunt subiectivi, si ea stie ce semne sa caute. Mai putem astepta daca vrem, dar ea nu ne sfatuieste. Mi-a explicat ca tratamentul poate dura 2 ani, sau mai putin. La 6 luni repetam EEG si in f-ctie de acela, hotaram ce facem mai departe. Si ne-a explicat frumos, ce efecte are Depakinul- pe intelesul meu- educa nu stiu ca invelis celular sa se comporte cum tb. A fost draguta, ne-a raspuns la toate intrebarile( cred ca intre timp si-a rezolvat pb cu sotul). Mi-e un pic groaza de programul strict in care tb sa-i dau siropelul, dar trecem noi cumva si peste asta si am convingerea ca totul va fi bine. Ce m-a intarit iarasi e faptul ca mi-a spus ca de obicei raman cu crize copii care au si alte pb neurologice, dar dupa EEG Raul nu are nici un alt fel de pb, e un copil care s-a dezvoltat perfect pana acum si ca ea poate ma asigure ca toata aceasta aventura se va termina cu bine. Pun si filmuletul 2, in 5 min pe mail-ul comun. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
ce bine e cand medicul gaseste timp si rabdare pentru tot ce ai de intrebat, ma bucur ca te-ai lamurit
pana la urma care e diagnosticul?
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
multam d ecuvinte frumoase,da' nu le merit.mie imi place sa traiesc, cu mare bucurie.
rog doamnele care vor fetita sa stea domnle la rand!
eu am vrut prima fetita si as fi ramas gravida a doua zi dupa ce l-am nascut pe Sebastian.
dar, la exprimarea intentiei mele, ginecologul mi-a promis ca emigreaza intr-o alta galaxie(ca in Andromeda il gasesc), iar anestezista a zis ca se muta in Nirvana si refuza urmatoarele 50 de reincarnari!
sotul a spus ca devine abstinent si se calugareste.
bai, am ramas singura in chestiune.
nu-i nimic am prieteni si ,la cat de norocoasa sunt, ies tripleti, pardon,triplete, ca am 5 perechi d egemeni in neam(si sora geamana).
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui histamina multam d ecuvinte frumoase,da' nu le merit.mie imi place sa traiesc, cu mare bucurie. rog doamnele care vor fetita sa stea domnle la rand! eu am vrut prima fetita si as fi ramas gravida a doua zi dupa ce l-am nascut pe Sebastian. dar, la exprimarea intentiei mele, ginecologul mi-a promis ca emigreaza intr-o alta galaxie(ca in Andromeda il gasesc), iar anestezista a zis ca se muta in Nirvana si refuza urmatoarele 50 de reincarnari! sotul a spus ca devine abstinent si se calugareste. bai, am ramas singura in chestiune. nu-i nimic am prieteni si ,la cat de norocoasa sunt, ies tripleti, pardon,triplete, ca am 5 perechi d egemeni in neam(si sora geamana). |
haha...imi place ce simt al umorului ai... pai daca tii asa mult sa ai o fetita, spune-i sotului ca donatori se gasesc...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
histamina spune:
eu tin,da' cand a vazut saracu' ce emotii a avut la primul,a renuntat.acum daca bebe 2 ma mosteneste,ne ducem amandoi la bunica, pt ca nu am mai vazut-o din 90,de cand a murit.
daca semana cu ta-su,ca strumf, imi da si mie enzima de nu o produc si il mai sacai pe sot la neuron inca 34 de ani de acum incolo.
cam asta e alegerea.
nu inteleg stresul lor.
eu am 2 certitudini:ca exista Dumnezeu si ca voi muri.prima ma face sa fiu linistita pt a doua.
bumblebee spune:
Hello!
Elena, iti trimit o imbratisare de incurajare, sper sa ii treaca pasa asta lui Raducu. El in gurita e ok, adica nu mai are nicio afta, nu? Vreun dintoc?
Edit: LIV 52 cu ce va ajuta?
Edit 2: Daca incerci sa ii acresti putin mancarea cu ptuna lamaie? Sau sa ii pui un firicel de sare/ sa incerci cu putin iaurt/smantana.. zic si eu..
Denisa, draga mea, imi pare ff rau pt ca suferi. Du-te in Budapesta cu el, despicati firul in 4, vedeti cum stati, unde este relata voastra, unde vrea el sa ajunga, ce vrea el de fapt de la tine, voi ce loc ocupati in inima lui, in prioritatile lui. Tu tb sa ii spui toate pretentiile pe care le ai, ce inseamna pt tine s.a.m.d.
Nu are rost sa spun ca dezaprob total felul lui de a se manifesta. Chiar de-ar fi sa nu vrea nimic de la tine, nu asa se procedeaza, cu atat mai mult cu cat sunt 2 copii la mijloc.
El chiar crede ca daca iti forteaza limitele ajunge undeva?
Eu cunosc suficiente femei care nu sunt nici cele mai frumoase, nici cele mai mari gospodine, nici cele mai cele in multe altele, dar sunt trup si suflet pt familie si dau tot ce au mai bun pt ea, si desi nu sunt perfecte, nu permit un astfel de tratament din partea sotului. Eu ma numar printre ele, poate par a fi blanduta, dar sunt f hotarata de fel, stiu ce vreau de la sotul meu, tatal copilului meu, si sunt lucruri pe care eu nu le tolerez.
Meciuri am avut si noi, dar pana ne-am hotarat ca vrem un copil. De fapt eu nici nu m-as fi gandit sa am un copil daca nu il vedeam si pe el hotarat. A avut si el multe, multe am trecut peste ele, nu imi pare rau, pt ca am ajuns la ce avem acum.
Te sarut dulce si te imbratisez, sper sa iei hotarea cea mai buna pt tine si copiii tai. Suntem aici, pt orice orice, nu ezita sa te descarci!
Paula, eu cand am fost la neuro, am stat aproape o ora! Am vorbit intr-una, imi punea tot felul de intrebari si ea nota, discuta cu mine . Asta in conditiile in care noi am fost asa, de control.
Eu stiu ca dr asta e buna, te pot ajuta cumva? Ai vrea sa vii la ea? Stiu ca de regula se merge la Cj.. Dar te rog sa-mi spui daca-ti pot fi de ajutor!
Edit: Vad ca te-a lamurit medicul totusi. Ma bucur ca macar sunteti impacati in decizia de a-i da tratamentul. Sincer, si eu i l-as fi dat..
Gorgia, te cred ca ti-e greu..
mama ei de viata, tb sa fie unu-ntro parte si unu-n alta pt un trai decent..
Histamina, asteptam vestile bune!! Astept sa vad cu ce beuturi ne servesti.
Edit: Eu am o prietena care a avut muuuulte pb in sarcina (nici macar nu era prima, dar la celelalte n-a fost sa fie..) si i s-a spus clar ca bb2, mai bine, NU, asta pt ca tine de viata ei. Alta data poate ar fi incercat, dar acuma ca are bbl acasa, prefera sa se gandeasca la adoptie. Tot fetita vrea.
Eladea, voi purtati 20? Noi suntem la 24 .