Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Denisa, subscriu la ce a spus adriana... dar nu e neaparat bine cum gandim noi

si fiecare familie e diferita, asa ca eu te sfatuiesc sa faci cum crezi tu ca e mai bine, as vrea sa te pot ajuta cu o idee, dar cred ca deja ai incercat si tu destule variante. Oare daca-l faci si tu putin gelos ce-ar fi

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

putem da carne de vitel la copii sau numai de vaca/manzat? pe unele site-uri am citit ca e buna numai de vaca, pe altele ca nu, ca ar fi greu de digerat...

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Paula, eu zic sa nu ii dai acum si sa astepti sa vezi si ce zice doctorul la care se duce soacra ta si in plus sa mai mergeti la inca un doctor cunoscut, recomandat special pt problema voastra cu capacitate de diagnosticare la copii mici, poate in Bucuresti sau daca o fi in cluj ca e ceva mai aproape pt voi. Vei asculta toate parerile, explicatiile, vei citi tot. Cum bine stim, mai tot timpul fiecare doctor are o abordare diferita, un alt tratament daca nu chiar un alt diagnostic cu totul diferit. Dupa ce vei analiza toate acestea, tot tu va trebui sa alegi de care sa asculti. stiu ca iti e greu

Denisa, tu te plangi la noi si te vom primi mereu cu bratele deschise, poti sa ne spui totul si sa te plangi cat vrei de fiecare data cand esti suparata Dar eu cred ca tu deja il cunosti foarte bine si stii ca momentele lui alterneaza, are faze cand e un tata si un sot bun (ne povesteai cum ati stat voi w/endul trecut, parea tare placut) dar pe de alta parte nu poate sa nu o dea "cu bata in balta". cred ca deja ai inteles ca nu se schimba si oarecum in sinea ta te astepti, doar ca normal de fiecare data tot iti provoaca suparare. Nu mi se pare ca esti pregatita sa iei o decizie drastica, tu il iubesti asa cum e si il vrei ca tata pentru copii tai. Daca tot stii in sufletul tau, acolo undeva adanc, ca il vei ierta si de data asta, atunci mai bine du-te la budapesta si alinta-te. Oricum din supararea ta nu cred ca el va intelege ceva, nu pare genul...nu cred ca va fi afectat...probabil te va supara si mai tare si va alege sa iasa cu baietii sambata in oras......

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

putem da carne de vitel la copii sau numai de vaca/manzat? pe unele site-uri am citit ca e buna numai de vaca, pe altele ca nu, ca ar fi greu de digerat...

12.08.2010

eu am dat, intr-adevar ocazional dar i-am dat. avea mama de la o vecina, taiat proaspat, carne buna "bio/eco"

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Salutare

am revenit si noi dupa ziua de ieri care a fost intr-o alergatura continua

dimineata la oftalmologie - Michelle si Ochidut - avem +3,5 si +4,0 - in mod normal la aceasta varsta ar trebui sa aibe intre +2,5 si +3,0 - nu e nici o problema, trebuie urmarit si peste 6 luni la control din nou
mi-a zis ca la aceasta varsta in 6 luni e suficient ca fundul ochiului sa creasca cu 1 milimetru si se regleaza dioptriile fara nici o alta forma de corectiee

apoi dupa-amiaza la ortopedie la Cluj - am evoluat fata de prima vizita dar inca nu calca pe toata talpa, deci nu are echilibru suficient, calca in interior si de aici e si faptul ca nu vrea sa plece singur decat cativa pasi apoi se prinde de mana mea desi merge foarte bine!
mi-a recomandat vit.D in locul Vigantolului, cica nu trebuie schimbata lunar - daca intereseaza pe cineva va spun mai multe
am intrebat daca nu ar fi mai bine sa dau ulei din ficat de peste si mi-a zis ca nu pentru ca ala si ingrasa! Racusoru' oare nu are si asta o influenta la faptul ca Andrei i-a atat de rapid in greutate?!? intreb si eu...
picioarele sunt centrate, respectiv degetul mare fata de calcai deci doar inclinatia piciorului e spre interior asa ca nu avem nevoie de orteze
mi-a zis "cu multa multa radare si dragoste in cateva luni se va rezolva" dar trebuie tinut sub control asa ca peste 4 luni mergem inapoi

mi-a explicat iar "teoria pantofului" mi-a zis sa masor talpa piciorului, se admit iarna pantofi cu 1 marime mai mari din cauza sosetelor groase
se masoara grosimea calcaiului iar pantofii acolo nu trebuie sa fie largi ci sa sustina calcaiul si glezna
mi-a dat numarul de telefon de la Melania de la fabrica sa sun si sa dau dimensiunile picioarelor si daca au sa merg sa iau de acolo, cica fac mai mult pentru export

special pentru Paula despre platfus putem vorbi abia dupa 3 ani, nu sunt necesare la aceasta varsta nici un fel de talonete!

iuiiiii m-am cam intins dar sper sa va ajute aceste info!
fug sa recuperez din urma

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Ochidut - sa inteleg ca totusi nu e indicat sa le dam vitel in loc de vita (mie mi-ar fi convenit, ca fierbe mult mai repede si e mai fina carnea )

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

PUIUTZ, eu ii dau Rebecai carne de vitel de cand era micuta. Nu are nici o problema. Chiar acum am ciorbita de vitel, dreasa cu smantana. Yam yam

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

oana,cu rabdare,cu dragoste multa se rezolva!
of ,cat d ebine te inteleg.
Domane,simteam ca o iau razna cand eram in reanimare cu strumf.o luna,prima lui luna ,a luat 180 de gr!

cei de la Elephanten au incalcaminte pt puiuti cu probleme.

carnea trebuie sa fie cat mai matura,caci are un nivel mai scazut de toxine.
cu cat carnea de vita e mai tanara,cu atat de mai multa uree in ea si deci, mult prea toxica pt rinichii si ficatul bebelinului.

nu am cantar pt bebe,ca il cantaream de x ori pe zi,asa ca de aceea nu mi-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna
Oana, daca recoltezi urina in punguta, nu trebuie lasata punguta mai mult de 30-40 min, altfel se contamineaza proba. Ii faci toaleta, ii lipesti punguta si daca nu face in 30, max 40 min, trebuie sa ii scoti punguta ii faci iar toaleta si ii lipesti o punguta noua.

am primit instructiuni de la spital, te ia cu ameteala

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Voi stiati ca sampoanele, cremele, uleiuri de corp se arunca la gunoi dupa 12 luni de la deschidere? Am aflat si eu de curand

de obicei pe fiecare flacon langa ingredinte e desenata o cutie mica cu capacul deschis is pe capac scrie in cate luni de la desfacere expira, cealalta data de expirare se refera in ce data expiradaca nu a fost desfacut produsul

va tin pumnii stransi stransi

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bumblebee - am avut ochi stang sferic -2.75, cilindric -3.25; ochi drept sferic -2, cilindric -1.5 (nu vedeam nici cea ma imare litera de pe panou fara ochelari)
Daca mai intereseaza pe cineva detalii, cu cea mai mare placere.

puiutz - eu iau vita din Metro, din aceea poloneza. E foarte frageda dupa ce a fiert
Eu o tai cuburi de aprox 20-50g, le fierb si apoi o congelez.

denisa - si eu zic sa te duci la Budapesta.

paula of ce curioasa sunt cu filmarea aia. La Bianca vad ca nu s-au mai repetat miscarile. Dr la care am fost eu a zis ca o sa dispara si o sa apara alte miscari.
Din cate inteleg eu, copiii mici repeta ce au invatat sa faca sau sa spuna, ca niste ticuri. Cand se satura de ele, fac/ spun altele.
Ai incercat sa il intrerupi cand da din cap? Se opreste?

nicole - tinem pumnii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput