decalotare - ce fac dupa
Raspunsuri - Pagina 2
andabeji spune:
si mie mi s-a spus sa nu decalotez sa nu umblu sa nu ating..si asa am facut..adica il curatam in mod natural...spalam fara sa cotrobai..pana cand..i s-a inrosit varful cucului si a inceput sa doarma rau noaptea...i s-a pus diagnostic de infectie urinara..pentru ca a iesit rea prima analiza la pipi dar baiatul avea prin ridurile de piele de la varf...mizerie..infectie..nustiu..am murit de rusine..ca doar ii fac baie zilnic...si dna doctor se uita la mine asa urat...cum nu il speli acolo? pai ..eu mai stiu pe cine sa cred si ce sa fac? dar dupa ce l-am spalat bine cu sapun si l-am decalotat s-a indepartat mizeria , deci nu era infectie..i-am pus comprese cu Rivanol si i-a trecut in 3zile si am sistat..apoi iar se inrosise si nu dormise 2 nopti timp in care am zis sa il spal de 3-4 ori pe zi fara sa ii pun nimic...si abia apoi m-am gandit ca poate trebuia sa mai dau o zi si dupa ce a disparut roseata..iar acum sunt la a 4a zi de rivanol ,i-a cam trecut...roseata..dar.. mi se pare ca arata ciudat, adica parca e altfel cucu lui...cum sa zic..nustiu ce e cu decalotarea dar el avea normal acolo la varf pielea si ...doamne, gaurica, ma iertati..ideea e ca acum parca e mai mica deschidere si parca e mai stramta...pielea e mai adunata acolo..o fi reactie dupa roseata si de la rivanol sau s-a intamplat ceva? ca parca sa ingustat putulica acolo si na..mi-a atras atentia..oricum merg la medic..dar pe cn sa mai cred?
irinabobe spune:
la noi crema efect 0. eu l-am decalotat de 2 ori. si iar s-a prins piele putin chiar la baza dar nu am de gand sa mai repet operatiunea. probabil este si vina mea, dar dupa decalotarea primele zile nu ma lasa sa il ating urla si se zbatea, iar cand deja puteam umbla la putza se lipise iar
J.D. spune:
Nu se face decalotare la varsta asta. De aceea apar complicatii, dureri, urlete, etc. Pentru ca nu este ceva normal si natural. Daca ai apucat sa faci decalotarea trebuie sa continui sa o faci pentru ca altfel pot apare aderente si in loc sa se largeasca deschizatura se micsoreaza. Si se ajunge la chirurg.
Finn Constantine 15.10.2009 si 15+