Sprancene asimetrice

Sprancene asimetrice | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Sau pensate prost. Baza celor doua sprancene este diferita, se poate face ceva pentru a le retusa? Adica pot fi date cu ceva ca sa mai creasca pentru a fi pensate ulterior asa cum trebuie?
La 33 de ani nu mai cresc spancenele ca la 20, ies peri razleti. As fi dispusa sa stau vreo luna nepensata daca as sti ca se indesec pentru a le putea da o forma cum trebuie.
Uleiul de ricin e mit sau realitate? Mai stiti ceva trucuri pentru sprancene? Nu e foarte vizibil, doar la o privire atenta dar destul cat sa ma deranjeze.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Uleiul de ricin personal nu l-am incercat, dar am auzit ca da, este eficient.
Ce poti face: lasa-le sa creasca, o luna, poate mai mult. In timpul acesta cauta o cosmeticiana priceputa care sa stie sa penseze, sa stie sa dea forma sprancenelor tale, sa ti le si tunda, eventual, potrivit cu forma fetei tale, a ochilor etc. Iei legatura cu ea, si stabiliti strategia.
In timpul asta, nu ai ce sa cauti cu penseta in sprancene, asta este de la sine inteles. Stiu ca pare drastic, dar numai asa poti rezolva problema.
Problema se va rezolva in cateva sesiuni de pensat, deci cateva saptamani.
Pana atunci, poti da o forma sprancenelor tale fie cu creion special (eu am de la Seventeen) fie cu un fard potrivit cu culoarea ta naturala (fard de pleoape, desi stiu ca exista si unul special creat pt. sprancene, deci posibilitati exista).
O alta varianta ar fi tatuajul semi-permanent al sprancenelor. Eu am avut si e meritat pana la-ultimul banut si am de gand sa-mi fac iar.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Uite ca la un tatuaj nu m-am gandit.
Am sa incerc si cu fard, nu obisnuiesc sa dau sprancenele cu nimic, doar le pieptan.
Multumesc de raspuns.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, uleiul de ricin chiar functioneaza. Insa trebuie perseverenta. In fiecare seara trebuie masate cu ulei. Dupa 1 luna chiar se vede diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Sau pensate prost. Baza celor doua sprancene este diferita, se poate face ceva pentru a le retusa? Adica pot fi date cu ceva ca sa mai creasca pentru a fi pensate ulterior asa cum trebuie?
La 33 de ani nu mai cresc spancenele ca la 20, ies peri razleti. As fi dispusa sa stau vreo luna nepensata daca as sti ca se indesec pentru a le putea da o forma cum trebuie.
Uleiul de ricin e mit sau realitate? Mai stiti ceva trucuri pentru sprancene? Nu e foarte vizibil, doar la o privire atenta dar destul cat sa ma deranjeze.

BazarGeneral

1 an cu nepensat am stat eu. Apoi la cosmetica.
Eu in liceu le pensam subtire. acum ... is vai de capul lor, vroba ta, 3 fire razlete si groase.
Da, poti sa incerci ulei de ricin - dar la mine nu a facut minuni. La mine ma salveaza vopsitul, ca am multe fire blonde, si cu vopsit le contureaza. Si tot la cosmetica se face - o cosmeticiana buna are alti ochi. Acum nu ma mai pensez, mai conturez cu un creion de sprancene.

semitatuajul e o solutie la care visez si eu ,dar tre sa gasesti o pers. experta. Eventual sa mergi sa ti le deseneze si sa stai asa 1 zi, sa vezi daca iti place forma care o vede ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Un an? Inseamna ca eu am fost super optimista cand m-am gandit ca se poate rezolva intr-o luna!

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci cauta-ti o cosmeticiana buna. Dar buna!! ca am nimerit eu prost si imi plang decizia.
La ea vei merge lunar, pt mentinere forma. Tu nu mai pui mana pe penseta cativa ani.

Ea va apela la trucurile ei neinvazive: vopsit sprancenele daca e cazul, creionat, pensat, tuns, totul pt a pastra forma.
Tu incearca si cu uleiul de ricin - poate esti mai norocoasa ca mine.

In timp, te vei decide de te ajuta si tatuajul - asta va umple anumite goluri sa zicem si creea o linie continua. Eu nu am ajuns inca la curajul asta. tatuajul semipermanent tine 3-5 ani, din ce am citit.

Mergi la inceput