Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim
Raspunsuri - Pagina 7
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 - Toaletele in casa la noi sunt bec de curate, toata ziua frec la ele. - iar frigiderul il spal o data pe saptamana de regula. - nu ma asez cu posteriorul pe colac (cum fac mai toate proastele aici) fiindca nu vreau sa iau cine stie ce varcolaci de la altele |
- atentie cand te asezi pe...bec!
- da' ce pui bre in el, de trebuie sa-l speli asa des? Ca noi punem alimente proaspete.
- greu/rau cand ajung varcolacii la cap
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
- atentie cand te asezi pe...bec! - da' ce pui bre in el, de trebuie sa-l speli asa des? Ca noi punem alimente proaspete. - greu/rau cand ajung varcolacii la cap Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Cu frigiderul are dreptate, ca degeaba pui tu alimente proaspete acolo si se intampla sa uiti ceva in frigider cate 2-3 luni (ceva care expira in cateva zile) si staaaaaaaa in frigider cu lunile...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
anca74 spune:
citat din mesajul lui blue eyes - da' ce pui bre in el, de trebuie sa-l speli asa des? Ca noi punem alimente proaspete. |
Pai, soro, se mai varsa un pahar de ceva in el, curge vreo punga de lapte, cad cine stie ce stropi din nu stiu ce punga. S**it happens, nu? Si atunci pentru ce sa-l tii bine la racit in frigider/ congelator ?
Pentru posteritate probabil.
citat din mesajul lui blue eyes - greu/rau cand ajung varcolacii la cap |
Acelasi argument distins pot sa aduc si eu la ideea ca alea care nu tin casa curata bec au mari varcolaci la cap. Dar pot sa fac asa ceva ...? Zi si tu daca merita efortul...
danat spune:
E bine sa stim cam care ar fi obiectele transmitatoare de cei mai multi microbi pe cm patrat, dar totul se rezuma, cred eu, la elementarul spalat pe maini.
Nu de putine ori, din pacate, am avut ocazia sa vad cuconeturi pretioase iesind din toaleta fara a se opri si la chiuveta, sau daca s-au oprit, spalatul a fost gen varfurile degetelor cu putina apa...or fi fost eco Sau colegi, care circula cu transportul in comun, vin la birou si se aseaza direct ori la computer, ori isi fac o cafea, ori maninca...da stiu, replica urmatoare va fi cea cu globul de sticla...pai atunci hai sa ne apucam sa mincam de pe jos, de ce ne-ar mai trebui tacamuri, farfurii?!
A te spala pe maini MACAR cand ajungi acasa/servici, sau inainte de a minca, sau dupa folosirea toaletei, etc mi se pare respect atit pt tine, dar si pentru cei din jur.
blue eyes spune:
Sa uiti ceva in frigider 2 - 3 luni? Mi se pare ceva incredibil!
Gasesc bolnava dezinfecatarea obiectelor din jurul nostru in mod obsesiv, doarece mare parte a bacteriilor prezente nu e patogena.
Eu am acasa doar un spray contra agentilor patogeni, pe care il folosesc pentru WC si o sticla de 1l cu acool pentru curatat de folosit in baia mica, folosita de pisici. In rest, curatenie si mizerie normala.
mianna spune:
citat din mesajul lui anca74 Faci supozitii gresite, draga mea. Nu ma duc cu toate proastele la baie. Dau peste ele (la baie) de vreau sa nu. Proastele vin la baie in card. Si vorbesc una cu alta de pe "tron". Sa vezi si sa nu crezi... |
traiam cu ideea ca in tarile cu apa calda s-a inventat inchizatoarea la buda, atata vreme cat si latrinele din fundu' curtii au asa ceva. daca am inteles gresit expresia "dau peste ele", please, explica totusi de unde stii ca stau cu buca pe colac ori ba (sau asta-i nivelul discutiilor din jurul tau de pe "tron"? ceva gen "stai fa, ca mi-am asezat doar buca stanga ... inceeet ... ok, acum a luat si buca dreapta contact cu colacul... uh! e reeece, fata!... no bun, acu' da-i drumul si spune in ce pozitie ti-ai tras-o azi noapte?"
Victoria_mami spune:
Pe mine aici ma innebuesc asistentele medicale: se imbraca acasa in uniforma si se suie in autobuz. Intra asa la bolnavi ptr. tratament, apoi pleaca dupa 12 ore printre bolnavi, si cu aceeasi uniforma se suie in autobuz iar si se duc acasa. Iata si sursa epidemiilor! (Sau, ma rog, una fff probabila si reala).
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
blue eyes spune:
citat din mesajul lui anca74 Acelasi argument distins pot sa aduc si eu la ideea ca alea care nu tin casa curata bec au mari varcolaci la cap. Dar pot sa fac asa ceva ...? Zi si tu daca merita efortul... |
Nuuu, ca eu nu sufar de asa ceva! http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Nuuu, ca eu nu sufar de asa ceva! http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Chiar nu era cazul! Tu crezi ca OCD e ceva de care poti fi rautacioasa? Eu zic sa intrebi pe cineva care sufera de OCD si vezi prin ce trec ei si atunci, judeca tu daca e de gluma sau e cazul sa faci rautati gratuite.
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui blue eyes Sa uiti ceva in frigider 2 - 3 luni? Mi se pare ceva incredibil! Gasesc bolnava dezinfecatarea obiectelor din jurul nostru in mod obsesiv, doarece mare parte a bacteriilor prezente nu e patogena. Eu am acasa doar un spray contra agentilor patogeni, pe care il folosesc pentru WC si o sticla de 1l cu acool pentru curatat de folosit in baia mica, folosita de pisici. In rest, curatenie si mizerie normala. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Daca-l cureti (nu tu, ci asa, la modul general) la Paste si la Craciun, eu zic ca e usor sa uiti ceva 2-3 luni!
_
VICTORIA