Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 Sa inteleg ca acum e musai ca toata lumea sa fie mai murdara, lenesa, neglijenta, slinoasa, soioasa... ca sa fie in trend? Eu ma numar printre cele care fac scandal urat de tot cand vad jeg si mizerie in jur. Toaletele in casa la noi sunt bec de curate, toata ziua frec la ele. La bucatarie la fel: sterg aragazul zilnic, iar frigiderul il spal o data pe saptamana de regula. Dushul il spal saptamanal fiindca este utilizat zilnic de 3 persoane: eu, sotul si fetita. Dau cu aspiratorul si spal pe jos saptamanal, iar in bucatarie la 2 zile maximum. La serviciu la fel: biroul meu este curat, sters de praf, tastatura calculatorului sclipeste, mouse-ul la fel. Cand merg la toaleta in afara casei curate bec nu ma asez cu posteriorul pe colac (cum fac mai toate proastele aici) fiindca nu vreau sa iau cine stie ce varcolaci de la altele care nu se sinchisesc de sanatatea lor sau a celor cu care vietuiesc. Da, imi place sa fiu curata, spalata, sa miros a curat, sa-mi fie casa bec si ordine si curatenie in jur. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca-i ceva de lauda in a fi puturos, murdar, ingalat, dezorganizat, etc.? S-a intors lumea cu fundul in sus... |
Daca toata ziua freci la ele, cand ai timp sa freci si celelalte si sa te duci si la servici unde esti cea mai desteapta, nu ca toate proastele!?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anca74 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Daca toata ziua freci la ele, cand ai timp sa freci si celelalte si sa te duci si la servici unde esti cea mai desteapta, nu ca toate proastele!? |
Printre picaturi.
Imagine, nici bona n-am, nici bunici & strabunici care sa stea cu fetita nu am... Just me, myself and I. Zi ca nu-s tare!
Laura25 spune:
Cea mai tare, mai ales ca ai timp si sa te duci la baie cu toate prostele sa vezi daca se aseaza sau nu.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui anca74 La bucatarie la fel: sterg aragazul zilnic, iar frigiderul il spal o data pe saptamana de regula. |
Anca, sunt doar curioasa: cum adica speli frigiderul o data pe saptamana? Pe exterior doar? Ca daca e sa fie spalat pe interior, cred ca nu poti face acest lucru cu el fiind in priza. Sau?
anca74 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Cea mai tare, mai ales ca ai timp si sa te duci la baie cu toate prostele sa vezi daca se aseaza sau nu. |
Faci supozitii gresite, draga mea.
Nu ma duc cu toate proastele la baie. Dau peste ele (la baie) de vreau sa nu. Proastele vin la baie in card. Si vorbesc una cu alta de pe "tron". Sa vezi si sa nu crezi...
citat din mesajul lui balanta_tm Anca, sunt doar curioasa: cum adica speli frigiderul o data pe saptamana? Pe exterior doar? Ca daca e sa fie spalat pe interior, cred ca nu poti face acest lucru cu el fiind in priza. Sau? |
Da, cu el in priza il spal. Butonez inainte sa pun la 0 temperatura si pentru frigider, si pentru congelator, scot toata mancarea din el... si da-i si freaca pana luceste.
Nu m-am gandit sa-l scot din priza pana acum. E cam greu de urnit din loc oricum fiindca e mare de tot si nu m-as opinti in el de teama sa nu fac vreo hernie cumva.
en_kvinna spune:
Anca nu ma pot abtine, dar la un subiect spuneai ca tu '' nu te hahai'' ca roamncele pt ca in Canada lumea '' nu se hahaie''. Acum spui ca lumea acolo se ''hahaie'' pe tron....
AkaManah spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
Anca, sunt doar curioasa: cum adica speli frigiderul o data pe saptamana? Pe exterior doar? Ca daca e sa fie spalat pe interior, cred ca nu poti face acest lucru cu el fiind in priza. Sau? |
Se poate curata frigiderul conectat la priza. Nu este nici un pericol. Daca, insa, priza nu este dotata cu inpamantare poti muri lejer cand iti iei un suc din frigider. Deci...se poate!
andacos spune:
Anca faptul ca tu freci d eluceste si te face sa te simtzi bine,e ok zau,eu accept persoanele exact asa cum sunt!
Asta insa nu-tzi da tzie dreptul sa caracterizezi pe restul persoanelor,care nu exagereaza cu frecaturl,insa respecta normele de igiena ,ca puturosi,ingalattzi,etc!
Desire,mi s epare ok cu un desinfectant,e chiar recomandat la un anumit interval de timp,insa sa freci zilnic intrerupatoarele cu betzul de curatzat urechile...spune multe despre persoana respectiva!
Cumpatare in toate!Asta-i cheia!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
anca74 spune:
Eu nu am facut decat sa ma ca mai toata lumea aici a facut misto de subiectul ala cu "Obiceiuri ciudate" in care multe fete povesteau cat de "tacanite" sunt cu ordinea si curatenia (mai ales).
Chiar m-a socat faptul ca nu se (mai) pune pret pe asta acum ca, deh... e catalogat la compulsive behavior, si ca e mai cool sa fii lenes, dezorganizat, spalat cand ne aducem aminte, etc.
Ciudata optica de viata... n-am ce zice.