Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 8
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Esme, esti o rea! Hai sa-ti spun si de ce: am visat azi-noapte ca am venit toti trei la voi si Simonix statea peste drum si eu asa vroiam sa vb. cu tine, dar tu erai prea ocupata cu gatitul. Si moaaaama ce mai masinarii de bucatarie aveai!!! Si Lorelei dormea, asa ca am plecat peste drum la Simonix, sa ne jucam cu Roertix si sa vorbim cu Simona ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Muahahahahaha
Se vede ca nu ma stii, eu primesc lumea si la asistat nu am io nici o treaba
Tocmai am scos din cuptor chiflele pentru maine, dimineata pun croissanti ca sa fie numa'proaspeti, asa ca daca mai visezi, vezi ca deja miroase bine si toate sunt facute, doar trebuie introduse in cuptor
cleo de ce flausate? Ma rog nu are importanta prea mare. Si noi am avut o pereche anul trecut de flausate, din Romania, nu prea au avut succes, aici nu am vazut. Eu cumpar de regula din Hema, au de cele mai multe ori modele super dragute, daca ajungi in Olanda Hema de acolo e mult mai bine aprovizionata (deh, e tzara lor mama).
Azi am facut niste experimente super dragute cu fi-mea, din pacate inca nu au reusit sa se catere filmele pe net. Am crezut ca probabil se va plictisii dupa o juma de ceas...cum i se intampla cu alte chetsii. Dupa un ceas inca si-ar mai fi dorit dar ni s-a "terminat" materia prima pentru tura asta si a ramas ca mai facem maine.
fug la somnic.
Esme
cleo78 spune:
esme, singurul Hema care l-am vazut si vizitat a fo in Leuvain.
Noi flausate purtam iernile trecute - in Buc. Acu, aici nu stiu cat de frig o fi. Videm, e prima iarna aici , si deocamdata is temp. de 15gr ziua : deci e inca de vara![]()
edit: daca nu vrea Desiree croasante, vrem noi ![]()
Edit la edit: acu ati fujit toate?
.
Lorich spune:
eu-s aici, va dau o
si vedeti, care scrieti cum si ce, ca se intampla ceva si urmatoarea, desi ar vrea, nu paote dom'le sa mai scrie....
is in zona, cu mancaruri, cu bebeluseala, Robert azi a vrtu sa mearga, l-am "lucrat" maruntel ieri, i-am exlicat din toate partiel si punctele de vedere, sa vedem sper sa fi avut o zi buna, ca azi au si teatru...
belleane spune:
Si eu is pe aici, ma gandeam la croissante si chifle, ce bine s-ar asorta si cu cuptorul meu.
In alta ordine de idei, de vreo 2 saptamani am si eu masina de paine, care face si baghete. Deocamdata n-am facut decat o data baghete dar au iesit bestiale. La cat de bestiale au iesit mai mergeau de cateva ori pe atat.
Fetelor, m-ati facut ieri sa rosesc cu aprecierile la adresa fetelor.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Si eu is pe aici, ma gandeam la croissante si chifle, ce bine s-ar asorta si cu cuptorul meu. In alta ordine de idei, de vreo 2 saptamani am si eu masina de paine, care face si baghete. Deocamdata n-am facut decat o data baghete dar au iesit bestiale. La cat de bestiale au iesit mai mergeau de cateva ori pe atat. Fetelor, m-ati facut ieri sa rosesc cu aprecierile la adresa fetelor. Te iubim, printesa Victoria!!! |
nu ai de ce rosi. Is clonele tale

Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui cleo78 edit: daca nu vrea Desiree croasante, vrem noi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Repede ai sarit pe croisantele mele! Las' ca le impartim
Multumim, Esme. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Adriana_78 spune:
oo, ba da, mie mi se pare ca Elena cea mica, a lui Belleane seamana cu tati, iar Ana e intr-adevar o adevarata domnisoara
Lorich sper sa mearga bine cu gradinita, succes!
Alysh belly dance ... suna bine! multi ani fericiti!
Danah, la ce concert ati fost?
Cleo vrei in tarile calde?
Eu visez in fiecare iarna la tarile calde -- chiar m-am uitat pt 1 dec. la excursii in tarile calde, Dubai, Tunesia - pana la urma am renuntat la idee, din motive de pret, viza, timp prea scurt
Azi l-am inmormantat pe socru, a fost o ceremonie f frumoasa, bine-nteles f trista, total diferita de una din Ro - ca organizare, ma refer.' A fost insa f frumoasa - fetele au fost cuminti, Annika se cam plictisise, dar a stat pana la sf. ceremoniei
Victoria_mami spune:
BELLEANNE, am vazut si eu in sfarsit, fetitele voastre frumoase.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
stefany_p spune:
Lorich, cum o fo? A venit mai ok?
Eu sunt obosita varza, nu stiu cum sa mai fac fata..scoala la timp plin, stagii in spital pana la miezul noptii, examene saptamanale..de treaba prin casa mai mult barbat-miu se ocupa, cu fi-miu stau pe fuga..uff..
Doloress spune:
Superbe poze, BELLANNE si DESIREE! Uite asa imi mai trece si mie dorul de fetite.
Noi la Halloween am mers la vreo 5-6 case, atata a vrut, s-a plictisit, spre bucuria mea. Ca si asa uite de o saptamana mananca numai prostii. Daca ar fi ciocolata as mai zice (NADIA vad ca la voi s-a dat multa ciocolata, fain), dar cand vad tot felul de bombonele colorate in roz, mov si portocaliu, ma ia durerea de stomac instantaneu. IN fine, aseara a terminat si ultima bombonica, si mai voia sa mergem, dar i-am zis ca din fericire Halloweenul e odata-n an.
YLARI - eu cred ca ai reactionat foarte bine, nu te stressa ca i-ai fi dat nu stiu ce mesaj, ba chiar i-ai dat mesajul corect, ala care e in inima ta, autentic. Si de ala avea nevoie Eva in momentul ala.
Si la noi cand se intampla vreo boroboata se spune de fata cu parintele si copilul, la sfarsitul zilei. Dar conteaza foarte mult tonul. Tonul face muzica. Copilul nu trebuie pus la zid si facut sa se simta ca ultima puslama, ca normal ca a doua zi o va lua de la capat. El coopereaza si daca simte ca parintii si educatorii au parerea asta despre el (ca e un obraznic si un rau), normal ca le-o va intari.
Noi n-am trecut prin asa ceva, al meu e tipul ala de ingeras la gradi, nu iese din cuvantul madamelor ca ma si enerveaza si cateodata l-as vrea mai plin de initiativa, mai hotarat. Pentru ca ma gandesc ca el cam asculta si se supune oricui. Si poate sa vina si un nebun care ii zice sa faca asa, si asa va face ca el nu comenteaza deloc in fata autoritatii.
Dar am vazut cum procedeaza doamnele cu ceilalti care mai pun probleme. Pur si simplu se explica inca o data, de fata cu parintii ca e o colectivitate, ca trebuie sa existe anumite reguli pentru a nu deranja pe ceilalti (am vazut niste incidente legate de jucarii, copii care au luat jucariile si nu mai voiau sa le dea). Normal, cand se intampla odata, se rezolva acolo pe loc, parintele nu stie nimic. Insa cand e ceva repetat, cand ele incerca si tot incearca sa schimbe situatia si nu reusesc, atunci abia se intervine si se comunica si parintelui.
Bine, la noi nu se incearca cu orice pret (nu inca, la nivelul lor) sa ii integreze in activitati, fara voia lor. IN primul rand , la orele Montessori sunt lasati sa isi aleaga singuri activitatea care le place. Apoi la jocul liber - sunt mai multe grupe amestecate - si mici si mari - si se duc unde vor ei, cine vrea deseneaza, cine vrea canta, cine vrea danseaza si tot asa. Din pacate daca nu e personal suficient, nu prea ai cum sa faci treaba asta. Si in cazul in care o grupa intreaga de 20-30 sunt nevoiti sa faca toti un anume lucru, pentru ca e un singur educator, vor fi mereu copii sacrificati. Nu e posibil ca toti sa aiba chef de desenat in momentul ala.