Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
multumesc Simo si patricia e o mare finete colierul..o sa fac poze vineri cand sarbatorim cei 11 ani de casnicie si pun pe fb
mayane..parca tu intrebai cat mananca bb si cate mese are..o sa-ti spun si eu
Tudor mananca in medie 200-250gr la o masa impartite cam asa
ora 6-250 laptic
ora 10 -fructe cu cereale sau cu biscuiti,depinde de zile azi are mar si para,alta zi-mango si mar-banana cu cereale..etc..n combinatii
ora 14-piure de legume cu pui sau vita sau curcan,legume cu peste..etc,cantitate cam 250gr..eu am masurat cu un borcanel de 200 cat ii fac si pastrez cantitatile cu +sau -20-30gr
ora18- iaurtel simplu sau cu fructe,ii dau iaurt bio simplu sau cu vanilie sau de la humana di acelea speciale
ora21 inainte de culcare mai bagam 250 lapte si gata
cam asa decurge,nu se schimba ora si nu mancam intre mese
Magnetisn.Tunde..condoleante pt pierderea suferita
eu am primit o veste super dar super nasoala...o sa incerc sa trec peste si sa nu ma mai gandesc la asta..e greu sa ma concentrez dar -nu vreau sa dezvolt,vreau doar sa fiu cu voi aici
va multumesc ca existati

poze Tudor



cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

tunde, magnetism, condoleante

multumesc de cafea

ceapa si rosii le am dat gatite, rosii o data sau de doua ori am dat crude, in rest fierte

cantitativ manca intre 200-300 g

azi le am dat prima data kiwi si mandarina, sper sa nu mi faca vreo reactie alergica
aseara le am dat kaki, le a placut maxim, are gust de piersica-pruna

meniu azi:
9 si un pic au mancat un kiwi+o mandarina+ o banana + 2 mere si cereale
la pranz ou cu spanac si brocoli, usturoi si smantana
deseara iaurt cu branzica
intre mese mai primesc biscuitei cu faina de graham
laptic primesc la somnicul de la pranz 120 ml de caciula
si la somnicul de la 5 si seara la culcare
si apoi noaptea

nush cum sa i dezobisnuiesc de a mai manca noaptea
in rest am o starea nasoala, sunt in butoi

pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LUCIACT - - am raspuns si eu!

Citat:
din mesajul Andutzei
A propos, cand putem duce si noi copiii in locuri in care se fumeaza, nu ma refer zilnic, dar asa, la o nunta, un Rev, etc?

niciodata

glumesc!! de fapt depinde de ce te feresti. daca de fum, atunci nu am glumit, trebuie ferita, logic, mereu. daca de galagie, depinde de copil. eu cred ca nu trebuie prelungita sederea intr-un mediu galagios, dar daca vezi ca nu are nici un stres copilul, nu vad de ce nu ati sta...


la noi, suzi a fost prietena cea mai buna a Flaviei pana la doi ani, cand ii bateau obrazul babele pe strada "e rusine mare, mama"si ea raspundea stalcit, peltica, cu suzi intre dinti 'Nu dau suzeta, nu e voie!'...
pana intr-o zi, cand la culcare n-o mai gaseam pe suzi. si pentru ca eram ff obosita, i-am aruncat asa, in treacat: ti-a mancat-o Molduta (catelul nostru). moaaa. da-i plansete, jale, chin, a adormit plangand.
apoi, a doua zi, a ramas cu ideea ca i-a mancat-o UN catel oarecare, si distractia noastra a devenit sa ghicim care catel anume a mancat-o. si uite asa, doua saptamani, am urmarit catei suspecti, pana a uitat si de catel, si de suzi, dar tot a avut un obiect de tranzitie, pe leopardul Cleopatru, care a ramas pana in ziua de azi cel mai drag pt ea.
the end
in schimb, felix nu suge nici degete, nici suzete. dar mie mi-e cumva dor de perioada cu suzeta, era un "mute button" util uneori



eu nu creez nici o polemica, dar sunt pro-luat in brate oricand si cu orice scop. iar copilul nu da semne ca nu i-ar placea. dar observ ca oricum copiii se adapteaza - mamicile care spun ca nu e ok sa-l iei daca "nu ii place copilului" au fix copii carora nu le place sa fie luati oricand. deci totul e ok.
Andutza ca Lapusneanu sa stai



ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor
DAU DIN CASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Vreau o noapte de somn!!!! Nu demult au iesit incisivii superiori centrali si acuma jos is umflati lateralii, of, ca nu se mai termina odata cu dintii astia. Si colac peste pupaza, dupa cateva zile de nas sanatos si desfundat, de ieri ii curge iar si s-a infundat, tusea nu le-a trecut la nici unul de tot, dar oricum fata de cat de urata a fost si deranjanta, e mult mai bine acuma dupa siropul de ridiche neagra. Ca atare Diana inca nu merge la gradi, are deja o luna de cand e acasa si o s-o mai tin pana se face bine de tot.
Andrei nu vrea in brate, numa pe jos, n-are treaba daca ma vede sau nu, doar cand ii este foame si somn, in rest se joaca singur sau cu Diana, rontaie mobila, peretii, patutul lui, vai...daca ii vedeti patutul, parca a stat un catel in el
Exerseaza sunete, dar nu vorbeste, merge in 4 labe peste tot, are o viteza, mama! In picioare doar daca se tine de mobila, pereti, de stat sta singur in picioare dar ii este frica sa se deplaseze. Cu mancarea n-avem probleme, mananca de toate , acuma cu laptele e mai greu ca-l dor gingiile si se cam chinuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si mie imi place sai iau in brate
acum ca apoi cresc mari si nu mai pot sai car, plus ca n or sa mai vrea ei, ca deh, sunt baieti mari si rand copii de ei

tanti lapushneanu, sa nu dea draqu sa dispari si tu, ca........


mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sa-i , corect

robi a descoperit sacul cu bile si le fugereste de le sar mucii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
nush cum sa i dezobisnuiesc de a mai manca noaptea

Mirelush eu din august ma chinui sa-l dezvat de mancatul noaptea, pana acum am ajuns la performanta de a manca la 4-5 dimineta pt prima data masa de la 21. Are nopti cand se mai trezeste dar rezolv cu apa sau cu suzy. Eu asa am facut la inceput ii dadeam apa si mai dormea o ora, cand ii dadeam sa suga, cand am vazut ca s-a obisnuit cu noua ora de papa am procedat la fel. Eu oricum ii dau cereale seara 200-240ml lapte cu cearele, destul de multe, cam 6 cupe de alea de lapte praf incat iese ca o supa-crema. Incearca sa le muti ora de papa de noaptea, daca e cam aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetili, adicatelea s-ar putea sa fie de la rosie iritatia???ca i-a facut mami rosie umpluta si i-a mai dat si azi o portie . Deci e posibil io sa-l fi aranjat pe bietul copil....of, of, mai, mai.
Azi m-am dus cu o falca-n cer si una in pamant la gradi, sa le zic ca s-a iritat copilul si saracele belisera ochii cat cepele. Si-au luat angajamentul sa-l schimbe in secunda 2 si sa-l dea cu creme.
Tocmai am aflat ca la anul platesc cu 250 euro in plus la gradi. Deci am de gand sa le scot pe nas banii astia.
Io am impresia ca tampitii astia pe acilea ard etapele de dezvoltare sa-i faca pe cei mici sa creasca naiba mai repede sa ajunga platitori de taxe! mama lor de lipitori...ti-ar lua si camasa de pe spate daca ar putea. Am niste draci de nu va zic. E mai avantajos sa stai acasa cu copilul decat sa mergi la munca! cum naiba e posibil, nu pricep! al dreac de stat socialist, ia zece piei de pe aia care lucreaza sa mareasca fundul vacilor care freaca menta toata viata, intre coafor si salonul de bronzaj.
Imi zicea antrenorul ca e omor la sala de sport dimineata la 9, in timpul sapt. Cum naiba? ma mir io.. pai cica vin la sala femeile care isi duc copiii la scoala. Bun asa, sa nu care cumva sa mearga la munca, ca-si strica manichiura.
Dar sa revenim la oile noastre.
Nu mai stiu care a intrebat, da io raspund:
-premergator nu avem si nici nu vrem ca bulina este super activa. Daca il pun in dracia aia o sa moara de inima rea. Vreau in schimb sa iau antemergator, adica un fel de carucior, in care poate cara cuburi de lemn. Se agata de maner si merge cu el prin casa. E foarte bun si pentru mai tarziu ca poate sa care ce vrea el in carut, e foarte versatil, spre deosebire de antemergatorul gen centru de activitati.
Aoleo, sa va zic! Am luat antemergator de la V-Tech, ala cu centrul de activitati pe el. Fuse un mare fiasco, l-am dus inapoi la magazin! Aluneca groaznic pe laminat, nu are frane, practic e imposibil sa-l blochezi intr-un loc. Se fatzaie fata spate tot timpul, nu poate nici sa se sprijine de el. E foarte frumos si are telefon (bubu adora telefoanele) dar nu functioneaza pe parchet, am indoieli chiar si pe covor.
Asa mi-a venit ideea cu antemergatorul tip carutz, ca poti sa-i pui greutati pe el si atunci nu mai aluneca. Au unul la gradi si copiilor le place sa se aseze in el si sa fie impinsi prin camera. Deci merge pana mai tarziu, spre deosebire de ala de plastic.
-ceapa ii dau facuta la aburi, ca toate legumele. La fel si rosia, tot la aburi. Dupa ce se abureste ii scot pielita. Pana cum i-am dat putina rosie, abia sapt. asta i-am dat o rosie intreaga si se pare ca avem deja probleme cu funduletul.
-legat de aparatele de epilat, Zumzule, nu te-am uitat, dar mai da-mi ragaz ca e prea mult de zis.
-nu pot sa-l iau in brate toata ziua ca are 10 kile si ma rupe. De obicei il pun in tarc si daca vine la gard si plangaceste, ma bag si eu cu el in tarc sa ne jucam. In tarc il tin in brate cat vrea el, ca nu tre sa-l plimb prin casa. In principiu io il vad pe bubu 3 ore pe zi si nu-mi vine sa-l las singur intr-un colt. Asa ca dupa ce papam de seara ne jucam precum matzele (si mami si tati). Io practic in timpul sapt. abia apuc sa-i fac ceva de mancare pt. a doua zi. Noi mancam salate si chestii la tigaie, gen gratare, ca sunt rapide si nu necesita mult de lucru. Abia in weekend gatim mai elaborat.
Asta e, cand vin acasa ma dedic lui bubu, indiferent ce am de facut prin casa. Restul sa astepte, le fac cand pot, doar n-o sa-l las singur si alea 3 ore amarate ca sa frec io podelele.
Vineri stau toata ziua acasa cu el si va spun sincer ca e greu tare. Cand vine barbatu seara abia astept sa predau coletul, sunt cu nervii in pioneze.
-de revelion ne-au invitat nasii la munte si am refuzat ca prostii. De ce? penca' n-am vrut sa ne lasam socrii singuri... ador sarbatorile dar vin la pachet cu niste obligatii care ma enerveaza uneori.
-nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

anka mi-ai raspuns la ce ma interesa, nu mai e nimic..doar peste 6 luni te mai intreb cum se przinta situatia.a,doar nr de sedinte aproximativ as fi vrut sa il mai stiu ca sa vad de ce buget e nevoie...ca daca e vorba de multe sedinte la revedere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zumzu ne primiti si pe noi la intalnire???

laura, ai mei nu prea manca cereale in lapte
le pun, dar lui Razvi o cupa ochi si lui frasu vreo 2
asta pt ca ei seara unul bea 5 masuri de lapte si unul 6
si sunt seri in care nu l termina
de aici si trezitul noaptea dupa lapte
o sa le scot laptele de la somnul 2 si masa de seara o sa le o dau mai devreme

nici nu stiu cum sa mai fac, ca isi tot schimba programul
azi Razvi la 5 era in picioare, facea kk
l am schimbat, i am facut un laptic si l am pus in scoica langa mine n pat
mai mult de ora 7 juma n au dormit
la 9 au halit fructele ca urlau de foame
acum misuna prin casa
sper ca in jur de maxim 11 juma sa pice de somn si sa doarme macar pan la 2, la 3 le dau pranzul si pe la 5 sa pice la somnul 2
somn in care mai nou tre sa i pun si sa i legan in scoici, ca in pat nu se culca
i am lasat si urla de jale, asa ca i legan cam o ora si daca am noroc si dorm pana la 6 - 6 si ceva, le dau atunci masa de seara
si la 8 pica iar de somn
urlau aseara de abia i am tinut pana pe la 9 fara

inca sunt setati pe ora veche si pana se regleaza eu ce fac??????

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput