Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am ajuns la aproape 90kg, oscilez intre 88 si 90, doctorul a fost cam suparat cand a vazut ca deja am pus 20-22 + kg si mai am vreo 2-3 sapt.
Dar sunt mobila, ma incalt singura, stau turceste pe podea, ma aplec...nu ma incomodeaza burta prea mult. Noaptea ma cam sucesc ca un pui la rotisor pt ca imi amortesc toate...

gata...ma duc la bucatarie:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

eu am ajuns la 86..nu prea stiu cum sa calculez kg luate in sarcina..inainte de a afla de sarcina aveam 76-77, in primele 4luni am slabit aproape 4kg...asa ca kg mele luate in sarcina sunte intre 10-14... dar deja ma resimt,probabil din cauza faptului ca inima suporta cu greu greutatea, dar atat timp cat inca nu sunt consemnata la pat, e ok ...

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Am revenit si eu de la cumparaturi. Am luat o geanta mai mare ptr bebe. Nu este ce imi doream eu dar nu am putut sa umblu mai mult. I-am cumparat si niste bretele .

Dana 84, marti imi scoate firul.

37+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

vin si eu offtopic, tocmai am revazut Doamna si Vagabondul, m-a uns pe suflet... prima oara l-am vazut la cinema cand aveam 3ani, cu mama si fratele....ce vremuri, in ziua de azi oamenii au probleme existentiale pe vremea aia daca ramaneau cu 30lei in casa pana la salariu (adica 3-4 zile) isi luau copii si mergeau la cinema cu ei :) (vorbesc de anii '70)....

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bretele pentru ce? hamuri?

Se vede ca esti spre finish, te aventurezi in plimbari .

lia - asa da, am vazut si body-ul despre mama.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

eu cica am vazut primul film la cinema cu ai mei, Pacala. Da nu mai tin minte nimic. Nici filmul, nici ca am fost la cinema, nu stiu cati ani aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Bretele pentru pantaloni .

Lia, imi transmiti si mie entuziasmul. Eu nu sunt asa sigura ca o sa nasc imediat ce imi scoate firul dar ma duc cu bagajul dupa mine.

37+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

aha, am crezut ca e vorba de hamurile alea pt. mai incolo, cand incepe sa mearga, hahhahaaa.

pai nu tre' sa nasteti in aceeasi zi, de aia iti transmite din entuziasmul ei ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

aha, am crezut ca e vorba de hamurile alea pt. mai incolo, cand incepe sa mearga, hahhahaaa.

pai nu tre' sa nasteti in aceeasi zi, de aia iti transmite din entuziasmul ei ??

[/blue]

sotul meu a pus hamurile pe lista si a zis ca e musai sa le cumpere de acum.... pentru mine , e disperat, are impresia ca nu ma orientez... e doar impresia lui

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

nu mi-am facurt bagajul
sunt toate calcate, pregatie doar de pus in troler
deci AMR 15 ORE

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +38 Matei Ioachim

Mergi la inceput