Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209
hellen, am vorbit in dacia la farmacia catena si o sa aduca acolo tampoane pentru lehuze de la hartman.. trimite-mi un pm cu adresa ta de mail sa te anunt cand primesc sa te duci si tu sa-ti iei...

Daniela ma intereseaza si pe mine...trimit PM cu adresa mea de mail.

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si la blackcat incep sa se miste lucrurile a aparut ceva din dop, se duce la control ca era si sangeriu putin!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Wow... Arleza, Loredana!
Mai da ce nerabdatori is brumareii...stau la coada care sa vina mai repede!
Si eu m-am tuns joi, si ieri m-am vopsit (si eu singura), si azi merg la epilat inghinal, ca in rest ma fac cu epilatorul, inca reusesc. Da eu nu ma pregatesc inca de bb, cum maine fac 33 de saptamani si intru in 34, sigur mai trec prin chinurile epilarii cu ceara inca o data, inainte de cezariana

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Fetele de la Aspirante sunt alaturi de LIA!
Hai Lia!

Fetele de la Odiseea sept-oct 2010 sunt alaturi de Carola!
Hai CAROLA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Citat:
citat din mesajul lui daniela209
hellen, am vorbit in dacia la farmacia catena si o sa aduca acolo tampoane pentru lehuze de la hartman.. trimite-mi un pm cu adresa ta de mail sa te anunt cand primesc sa te duci si tu sa-ti iei...

Daniela ma intereseaza si pe mine...trimit PM cu adresa mea de mail.

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Tia, astept PM ..va anunt pe amandoua imediat ce aflu si eu de la farmacista... sa mai specific ca saraca a dat comanda speciala

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

vai de mine, ce trafic pe-aici, mai ceva ca pe autostrada (asta e pt. andreea )!!!

lia e sigur in focuri, black si ea ... pe cine trec in titlu? Ce modific, ca-s in incurcatura.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dia, eu am avut la Stefan camasa de noapte cu maneca scurta in prima zi (de fapt a doua zi, ca prima am stat in terapie) si pe urma pijama cu pantaloni. Dar eu fiind cu cezariana nu trebuia sa merg zilnic la spalat-verificat, ca la nastere normala. Si halat nu am avut, ca am fost in mai, si cand am inceput sa umblu dupa ce mi-au scos sonda si mergeam la alaptat, eram in pijama, si era luna mai.

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Daniela ai PM.

Blackcat, Loredana, Georgia, Dana84, Carola, Arleza Mai e putin fetelor si va tineti puiutii in brate!

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dia - camasile de noapte sunt mai practice, clar. Nici eu nu le folosesc acasa, nu imi plac. Da' pt. spital e mai usor sa-ti ridici poalele-n cap pt. controale, spalat etc. decat sa te imbraci/dezbraci de pantaloni. Eventual ia si tu ceva mai ieftin, daca stii ca dupa nu le mai folosesti. SI aici e ff cald in spital (am nascut in nov. si ian.), am murit de cald cu maneca lunga. Asa ca acum am cu maneca scurta, subtiri. Parca merg in Maldive, asa ... Capot am, tot subtire, cu maneca lunga ... na, il arunc pe mine cand ma vantur pe colo-colo prin spital.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Ok, am sa va tin la curent cu ce se intampla.

BRAMBU,sper sa fie libera autostrada,ca daca nu imi iau masina cu sirene ceva sa eliberez benzile,ca na vine fi-mea.

Eu nu vreau in titlu,ca mor si nici majorete ca ma ia inima.
Cand o sa nasc,mai bine sa va anunt cand sunt pe drum ca daca ma vad in titlu ma ia cu lesin.

37+ cu Sara Elena

Mergi la inceput