Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, merci de cafeluta! Sa-ti ajute D-zeu sa fie cum vrei tu
Si asa pentru drum: Hai Lia Hai Lia Hai Lia

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ma bag si eu din nou la somn, mi-am trimis baietii (la gradi si serviciu) si mai profit sa dorm macar o ora!

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

neata feteleeeeeeeeeeeee
noi ne pregatim de plecare
va las www.google.ro/imgres?q=poze cafea&hl=ro&client=firefox-a&hs=HW5&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&biw=939&bih=525&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=p03eCOLCLVO31M:&imgrefurl=http://forum.prichindelulmeu.ro/viewtopic.php%3Ff%3D93%26t%3D115%26start%3D6325&docid=JvYJ9ymD9tnxWM&imgurl=http://inlinethumb08.webshots.com/31367/2960960270104891377S600x600Q85.jpg&w=400&h=400&ei=HCmuTqWxMo3JsgaEqMjuDw&zoom=1&iact=hc&vpx=642&vpy=186&dur=79&hovh=225&hovw=225&tx=102&ty=165&sig=100449374478071089227&page=4&tbnh=151&tbnw=167&start=31&ndsp=8&ved=1t:429,r:7,s:31" target="_blank">cafeluta
si www.google.ro/imgres?q=poze mic dejun&start=8&num=10&hl=ro&client=firefox-a&hs=6rk&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&biw=939&bih=525&tbm=isch&tbnid=uVjBFqFlRQGdKM:&imgrefurl=http://www.trilulilu.ro/xfy1055/e718d948d08ccb&docid=wqZYFM_Ie6Yv3M&imgurl=http://fs72.trilulilu.ro/imgs/xfy1055/va-invit-la-un-mic-dejun-la-mine-acasa_e718d948d08ccb.jpg&w=493&h=367&ei=YimuTpaiHIXTsga-_JDNDg&zoom=1&iact=hc&vpx=280&vpy=217&dur=1599&hovh=194&hovw=260&tx=142&ty=142&sig=100449374478071089227&sqi=2&page=2&tbnh=147&tbnw=196&ndsp=8&ved=1t:429,r:5,s:8" target="_blank">micul dejun

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +38 Matei Ioachim
AMR putin, putin

mersi de tratatie

doamne ajuta!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 36+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

eu tusesc.......destul de urat...si expectorez......si ma doare pieptul de atata tuse, ce sa mai zic de taietura.........
ofooffffffffffffffffffffff

o saptamana frumoasa va doresc!

cu cat mai putine neplaceri si sa ploua cu bebei sanatosi!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 36+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza,
scuzati lipsa, dar am avut un week-end plin ochi. planificat pana la ultimul minut, iar aseara la 9 cred ca dormeam deja.

inteleg ca LIA a plecat sa scoata firul?
atunci sa agit eu si eu majoretele

HAI LIA!!![majorta]

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

AMR 32 ZILE.
Buna dimi! Sa aveti o zi minunata!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata si de la Oradea!!!

cam devreme pentru mine pt ca de obicei ma culc dupa 2-3 si ma trezesc la 10 insa azi trebuie sa duc eu pe Maria Sa la "draghinita" asa ca...ma imbarc in masina si-mi mai fac de lucru prin oras...

Asteptam vesti bune...muuulteeee!!!!!

Haideti fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

39+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

Hai Lia draga, sa fie bine pentru amandoi

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza fetelor.

Liuta sa mearga totul bine!Tinem pumnii!

Hai LIA!!

Hai Lia! Hai Carola! Hai Georgia! Hai Dana! Hai Denisa! Hai Blackcat!

Carola-misto faza cu gentuta(sa-i zic gentoi?) si cu breteleleBine ca v-ati innoit.Carola eu am asa ceva:http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct&pid=55224
Are muzica clasica,sunete din natura-broscute,pasarele si cantecele de leagan(gen Twinkle,twinkle little star).In total sunt 6 melodii parca si doua imagini ce se succeda(zebra mama si copil si girafa mama si copil).Volumul se poate ajusta(mentionez asta pt ca la unele mai ieftine nu se poate).

Msilvy-si eu am luat carticele multe.Credeam ca sunt singura dusa(in sensul bun bineinteles)pt ca vorba ta unele sunt pt mai incolo.Dar a fost o ocazie(la fel si pt multe din jucariile ce le-am luat pt el)si n-am putut rezista.

Misto tare sugestiile alea Luny o sa-mi notez si eu pt mai tarziu,cand ma vor intreba bunicii ce sa ia copilului.Melissa and Doug am vazut si pe aici dar erau super scumpe-adevarul e ca nici nu m-am interesat prea mult de marca asta pt jucarii.

Ooka-ai fetita mare acum.Da,e normal sa te umfli insa am avut cosmaruri si eram constienta si in vis ca ma dor rau mainile.Ieri m-am umflat rau de tot la picioare.

Maine merg din nou la obstetrician la control sa vedem ce zice.
Dupa vizita la spital Joi-cand mi-a zis ca e o problema daca ma umflu rau si nu ma mai recunosc in oglindaa spus ca dupa ea in 7-10 maxim 12 zile vine juniorul singur si nesilit de nimeni.Ooops..nu stiu daca-s gatavb lui Blackcat mai am treburi.

In weekend a fost tare bine si frumos-weekend prelungit cu zi libera Vineri asa ca ne-am simtit tare bine.Am luat si carutul tot Vineri(Bugaboo I love you)si am spalat toate husele.Mai am de spalat husa pt scaunul de masina care e instalat deja.

Azi spal ultimele hainite pt maternitate si si pt mine,tb sa gatesc si sa calc(ce bucurie) si urmeaza niste zile pline cu masina dusa la service,analize pt Domnul Firicel,documente de trimis pe celule stem(Tatal meu a spus ca e cadou din partea lui si a prietenei lui)deci ne-am scos,etc.

Brambu-I wish..intr-un fel..cu un picior pe masa de nascare.Mai astept. Sper sa ma lase si juniorul sa organizez si partea cu celulele stem si sa luam si o aparat de filmat si gata.Ne linistim de tot...si incepe asteptarea.Deci eu cui dau sms daca se intampla evenimentul?Se ofera careva?Dati un PM va rog.Daca vreti sa-mi trimiteti mesaj va dau numarul cum mai mai spus...dar nu stiu cui.LOL:))

Laura Craita-multa putere-stiu ca e greu si acum suntem super sensibilioase Ti-am vazut pozicile-foarte frumoase toate -de la nunta,hainutele,etc .Jucariile alea de lemn sunt deosebite.

Moniqq-si eu sforai rausi m-am sculat in miez de noapte din pricina unui sunet ciudat....propriul sforait.Si eu am rinita alergica .
Daniela-tu oricum faci cezariana si cred ca in felul asta esti oarecum mai protejata de eventuale complicatii.Matusa mea a nascut natural si avea o problema destul de serioasa cu inima,de mic copil.Totul a mers bine-e si o persoana ff pozitiva.

Walkiria-bafta Joi la test!

Multumesc Corina si Diana pt gandurile bune.

Arleza-nu lacrima ca ma apuca si pe mine.Sunt tare lacrimogena in ultima vreme

Baietelul nostru ori a remobilat toata casuta azi dimineata ori si-a facut bagajul -si a impachetat absolut tot pt ca a rascolit in toate ungherele.Nu-mi vine sa cred ca pot naste oricand si ca de maine gata,preluam stafeta.

Va pup cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

astazi sunt mama casnica, nu il trimit pe pitic la gradi ca vad ca e un pic caldutz si dat fiind ca sambata a fost adunatura de copii la mine, duminica am fost la teatru de papushi, noi si tot bucurestiul(era sala plina pana la refuz), iar apoi am fost la ziua unui pushti de 2 ani...mai bine stam acasa cuminti amandoi azi si ne odihnim un pic sa nu ne tranteasca vreo viroza ceva.

asa ca sper sa pot recupera ceva din ce ati scris zilele astea, desi...cu el acasa probabil ca o sa fie imposibil

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput