Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetelor, dau o uriasa, cu muuulta cofeina, desi nu prea mai am voie sa beau.

Analizele nu mi-au iesit chiar roz, inca nu am nimic la inima, dar se pare ca trebuie sa ne cautam de tiroida... si oricum sa eliminam oboseala si stressul.

Pai cum Dzeu sa elimin io astea dupa o noapte ca aia de a trecut? Vlady s-a culcat la 23.30, cu greu si plansete - nu ar fi inchis ochii... zici ca ii proptise cu scobitori. Treziri? La 2.30, de proba, la 4.40 cu urlete ca vrea lapte si vrea desene... cu greu a mai adormit suspinand tot pe la 5.30 - faceti si voi un calcul cat am dormit eu... Deja nu ma mai tin nervii si la 10.00 o sun pe pediatra... ca pentru absolut nimeni din casa nu e ok programul lui de somn... Am patit si cu Andi asa si a trebuit sa-i reglam ritmul nocturn cu Peritol 2 saptamani... nu am vrut sa ajung aici cu Vlad, dar nu se mai poate... si traiesc cu impresia ca faptul ca nu creste si nu ia in greutate nu e o coincidenta... stiti ce se spune, ca bebelusii cresc in somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy
Analizele nu mi-au iesit chiar roz, inca nu am nimic la inima, dar se pare ca trebuie sa ne cautam de tiroida... si oricum sa eliminam oboseala si stressul.

Eram "precisa" ca nu este de la inima. Cred ca nici tiroida... dar stresul asta sigur e de vina.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua

am dus puiul azi la gradi...si cand a vazut ca eu ii strang hainutele si ma pregatesc sa plec...a sarit la mine in brate si a inceput sa , nu mai puteam sa-l mai dezlipesc de ine....Dumnezeule, simteam ca nu pot sa plec sa-l las acolo, neconsolat
Pana la urma l-a luat teacher in brate, eu am plecat cand el plangea , am urcat sa-i las mancarica la frigider si apoi am stat pe la usa, pe la ferestre sa aud daca mai plange
Gabitza asa este...asa fac si eu, tot stau pe la colturi sa-l aud
Am avut surpriza sa aud ca mananca JR, ieri mi-a mancat si biscuiti (acasa nu mananca aproape niciodata) si ciorbita cu painica..si a mai mancat si acasa
Eu cred ca spun adevarul, deoarece in grupa JR e cu baietelul prietenei mele, care e de varsta lui Dariusica ...si baietelul ei vorbeste foarte bine, mi-a spus ca a plans ieri dupa mine, dar putin...
Teacher mi-a spus ca o perioada il pune sa doarma langa ea, sa se acomodeze si el..
Cum spuneam, JR e cel mai mic de acolo...cred ca as fi mai linistita sa mai vad si alti copilasi la fel de mici, urmatorul are varsta de 2 ani si 4 luni.
Ce mi-a placut atat mie cat si sotului, este ca azi-noapte s-a trezit la 3:00 si a plecat sa se imbrace sa mearga la "chitina" (asa o cheama pe teacher) si la copii..asta inseamna ca ii place acolo, sper din inima..

Acum suntem raciti, ne curge nasucul, tusim, dar il duc, ia si tratament, am vb cu teacher a zis ca e ok...Jr nu a apucat sa ia el vreun virus deocamdata, pt ca am dus noi

Busy ma bucur sa aud ca la inima nu e nimic, ai grija de tine ...daca e tiroida, tare pacatoasa mai e si ea

Lady odihna placuta..sau spor la tara...cum sa zic??????

merg acum sa fac putina curatenie, profit de timpul asta, apoi ma apuc de treaba

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la am o durere de cap de simp ca imi crapa nu mai pot, ne mai auzim acu nu sunt in stare de nimic

vias cum a fost azi baiatu la gradi?

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

neata am venit la am o durere de cap de simp ca imi crapa nu mai pot, ne mai auzim acu nu sunt in stare de nimic

vias cum a fost azi baiatu la gradi?

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

am scris mai sus...

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Gata au iesit toate analizele - e ok si tiroida. Deci trebuie musai eliminat stressul. Usor tare, nu?

Vias, clar e semn bun ca vrea la gradi... sa stii ca eu l-am dus pe Andi intai la 1 an si 4 luni, apoi s-a imbolnavit tare (nu de la gradi) si l-am dus fix in ziua in care a facut 2 ani... 2 saptamani a urlat cand ajungea de numa'... Iar dupa 2 saptamani m-a rugat el sa-l las "la nani cu copiii" adica pana seara
JR dulce si Vias sa treceti rapid pin asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rody_ms spune:

Buna dimineata mamicutelor
Alina multumesc pt adresa si uite ca am reusit sa va gasesc.
Acuma nu stiu cate din voi isi mai amintesc de mine si preintesa mea Brindusa. Daca vreti sa ne vedeti o puteti face pe FB la adresa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.241691015887259.59220.100001390881407&type=3

Eu mi-am dus printesa la cresa din 19 septembrie ca sa se obisnuiasca mai repede in speranta ca pot reveni la munca, dar se pare ca tot in decembrie trebuie sa ma intorc. Alt loc de munca cu un program convenabil nu am gasit. Din pacate traim in Romania unde ca sa te poti angaja iti cere sa cunosti si limba maghiara, asta aici in zona noastra

Mergi la inceput

Rody eu te tin minte
dar sa stii ca nu merge adresa data de FB, ca abia asteptam sa o vad pe Brandusa
Da, asa este, si eu stiu ca in zona aia pentru un post, se cere lb maghiara..ca doar suntem in Ungaria..ce naiba ?????
Ma gandesc mereu daca in Italia, Spania, Ungaria, unde sunt comunitati intregi de romani, cand te angajezi iti cere sa stii si lb romana

Busy..e usor...usor..sa stii
ia sa-mi zici si mie cum faci sa nu te mai stresezi..pls...

Mergi la inceput

Si eu te tin minte Rody - bine ai revenit printre noi

Mergi la inceput

eram pe pagina 2

iar eu am un chef de....nimic..

Mergi la inceput