Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias multumesc mult getik...eu stiu foarte bine beneficiile gradinitei..teoretic...insa mintea mea se blocheaza pur si simplu cand il las acolo..simt ca-l parasesc si ca nu-s deloc o mama buna...desi stiu foarte bine din nou, teoretic, ca eu trebuie sa muncesc ca sa avem un trai cat de cat decent. e greu...nu stiu daca maine va mai sta fara mine...sunt curioasa cum va reactiona. Acum vad ca situseste putin..nu a luat azi raceala..o avea cred ca de duminica dimineata Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
stai linistita pe fiecare din noi ne incearca aceste sentimente, eu fac naveta in oras cu ce gasesc acu este mai simplu am reparat masina si este si cez cu masina de servicii, o luna fara nimik si acu la alegere
ff grea neveta dimineata, lasam fata la cresa si ma duceam la mama (la 2 minute de cresa
, daca este ceva te suna, ari a facut febra 39
si ma sunat imediat, sper sa te linistesti curand si sa scapi de acest comples 
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Getik Ce tare-i aricul tau! Super impresionata! Foarte tare! Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
iti dai seama cum am ramas eu, exact asa

si ea continua sa bata cu degetu in laptop in asteptarea melodiei 
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:

Azi Rebecca a facut patru pipi la olita..si un caca,acum seara!Sunt asa mandra de ea!

Sper sa ne ajjute Dumnezeu sa scapam de scutec pana in ianuarie cand nasc!
26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Pishko...cum e Emma?Mai papa ceva?
Getik...da?Dar ce zici de fii-mea care spune: shokko(adica melodia lui gummy bear-ursu' ala verde) si pu-pu(adica in padurea cu alune)..si se milogeste in fata laptop-ului pana i le pun![]()
stie sa denumeasca toate partile fetei...
spune pilt(adica part)...![]()
pecam-plecam
cunoaste cateva fructe, amimale si cum fac(mai poceste)..o singura culoare -galben
ar face baie in fiecare zi..si s-ar spala de dinti asemenea...
si ar mai fi multe de zis!
s-a schimbat mult..nici mie nu imi vine a crede cateodata
![]()
![]()
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Vias...curaj gaina!![]()

Ady..felicitari..sa dea DD sa va mearga din ce in ce mai bine!
Am vazut poze cu:
-Nicholas de Bobomom
-printesa lui Rody_ms...care e o dulceata
-piticii lui Katy...care au crescuuuuuuut
-piticele Laurei, de Halloween
-Rares si Iarina-petrecaretii![]()

si alti fulgusori
My_Lady0091 spune:
daca nu intru maine...urez de pe acum:
La multi ani, Gabitza35!!!

..sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si zile senine!
vias spune:
am inima cat un purice pt maine...sper sa fie ok..si incet, incet sa ma adun si sa incep sa fac cate una, alta prin casa si in noul meu business ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:

La Multi Ani Gabitza!!!

La multi ani sanatosi si fericire maxima iti doresc alaturi de familia ta! 

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
l-am dus azi pe JR la gradi...a fost incantat la prima vedere, voia sa ramana acolo, dar cu mami 

Am vb cu teacher (sunt curioasa daca intelege ceva copilul meu din engleze 

) si mi-a zis ca a plans la un moment dat,a cum i-a dat suzeta si statea intins in pat ![]()
sper sa fie bine...abia astept sa se faca ora 12:30 sa merg dupa el

Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)