Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 15
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 siiiii..Getutza..cum merge treaba cu fulgusorii de decembrie 2011? ![]() 26+
|
merge bine si noutatii inca siragu aproape gata
dar de maine ma apuc mai serios de treaba ca am terminat cu treaba in curte mai in casa
si apoi gata dedicata trup si suflet margelit
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
buna buna
acum terminai si eu oleaca de treburi curatenia dulceata mea de pere, si acu tre sa hranesc fomiluta
ca altfel ma stie vecinii
,
vias fi tare
lady 
adi tu ce ai mai mesterit? 
busy felicitari pentru noaptea trecuta la cat mai multe inainte
magda corupe si tu pe cineva sa iti faca o poza sa vada si ochiu nostru![]()
29.12.2009
getik1 spune:
kia bine ai venit printre noi
, fimea pana sa o duc la cresa manca dar nu exagerat, dar de cand este la cresa mmanancaaaa de "rupe frigideru"
29.12.2009
A_driana spune:
LA MULTI ANI SOPHIA 
sa fii sanatoasa, cuminte si sa-ti bucuri parintii 
geti eu n-am mai mesterit nimic.....m-am pus pe lenevit....mi s-a pus pata pe un geam din ala ,fals'
pt camera lui David...
un geam asa drepunghiular din lemn, impartit in 4, si cu 2 perdelute prinse pe margine.....un geam asa doar de ,smecherie' ![]()
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna seara si de la mine
noi azi am umblat toata ziua hai-hui...dar am zis sa intru repede-repede sa-i urez si eu de bine Sophiei ![]()

La multi ani Sophia

La multi ani sanatosi, fericiti si plini de impliniri!!!
La multi ani si LauraB pentru o fetita minunata 
..te pup...si sa stii ca imi este tare dor de tine 

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
Laura B spune:
Multumesc din suflet, fete dragi 
Acum doi ani, cam pe la ora asta se nastea gogoluta... ma uita acum la ea si ma mir (a nu stiu cata oara) ce repede trece timpul! Noroc ca nu am prea multa vreme sa sa mir, ca am multe de facut astazi: sa termin curatenia prin casa, sa fac strudelul vienez si puiul pe sticla, ca asteptam cativa prieteni in vizita. 

vias spune:
sa aveti o zi minunata Laura 

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
un vot si pentru noi:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19
my1 si my2...MULTUMIM!
edit:dupa ce ati acordat puncte, apasati pe sageata din dreapta cu semnul > pentru a se inregistra votul acordat!
Vias...votat poze cu punctaj maxim!
27+AMR:13 saptamani
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Lauriciu
si un brat de flori!Asteptam cu interes poze de la fericitul eveniment!
Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

27+AMR:13 saptamani
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |