Durere de masea + alaptare ???
Alaptez bb de 3 luni si ma doare rau maseaua. Fiind week-end, abia maine pot ajunge la dentist.
Ce pot lua pt durere ?
Pediatra mi-a dat voie algocalmin, care este contraindicat dupa ce scrie in prospect, asa ca nu am la cine apela ...
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Ai voie paracetamol si algocalmin. Pe acesta din urma sa il iei eventual imediat dupa alaptare.
Burtocika spune:
In prospectul de la algocalmin scrie sa intrerupi alaptarea 48 ore pana se elimina toti compusii ...
andacos spune:
Pai e normal sa scrie asa ...nu numai ca atit dureaza pina se elimina compusii din organism,ci mai ales ca ei sa se puna la adapost din punct de vedere legal!
daca black...care este medic tzi-a spus ca e ok,inseamna ca asa e ,ca nu e inconstienta sa recomande ceva interzis!
Oricum luni la dentist,ca el rezolva problema!
Sanatate!
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika In prospectul de la algocalmin scrie sa intrerupi alaptarea 48 ore pana se elimina toti compusii ... |
Nu e dracu' chiar atat de negru, ia linistita fara sa intrerupi alaptarea, cred ca toate gravidele si "alaptaresele" au luat macar o data; in ciuda a ceea ce scrie pe prospect, medicii il recomanda in caz de nevoie!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
sanzi spune:
Paracetamol si ibuprofen eu am luat fara probleme. Intrerupi numai daca vezi reactii la bebe, gen scaune diareice, varsaturi, eruptii pe piele.
Multa sanatate!
ch_dana spune:
Nurofenul a functionat foarte bine la mine.
De asemenea, daca la dentist se va pune problema de anestezie e OK si asta, eu am facut deja si nu a fost nici o problema la fetita. Mi s-a zis doar sa nu alaptez o ora dupa anestezie si oricum doza a fost la jumatate.
Dana & Amelia (21.06.2011)
adra_bell spune:
e-lactancia.org si kellymom.com au date multe despre medicamentele permise
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
histamina spune:
m-am operat la masea in timpul alaptarii si nu am intrerupt deloc alaptarea.doar 4 ore dupa operatie nu a papat de la mine.
ia linistita paracetamol.
scortisoara e antibiotic natural, daca te ajuta.
diuta_20 spune:
Cand am nascut am avut dureri de cap datorita anesteziei si crede-ma mi-au dat muuulte medicamente,inclusiv Ketonal,fara probleme!Si la fel si la alte fete.Ia linistita,mai ales daca doctorul ti-a spus ca poti sa iei!Nu e bine sa abuzezi,dar o pastiluta nu ii face rau lui bebe!Sanatate!