Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 19
laura78nico spune:
Monica imi pare rau.Iti trimit un pupic sa te simti mai bine. Din pacate si eu am constatat ca oamenii s-au facut mult mai rai. Nici la mine la munca nu este totul roz, dar sper sa se indrepte lucrurile. Stii tu cum se spune ca speranta moare ultima.
Va tin maine pumnii la serbare. Sa ne povesteti cum a fost.
Cat despre cadouri eu inca nu stiu ce-i voi lua lui Mihai. Mai vedem.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
kemsy spune:
sALUTARE!!
Monikus, imi pare rau ca ai probleme la serv. Ai mers la medic sa vezi de ce iti este rau?Nu te neglija!
Eu i-am luat cadoul lui Loris: o orga, Minnie de plus si un laptop pentru copii.
Somn usor!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Lali_mete spune:
Buna fetelor!!
Ce mai faceti? Eu nu mai apuc sa scriu nimic,sau cand as putea scrie ma apuca ori lenea,ori sunt suparata,ori am nervi,ori... nu imi gasesc cuvintele si stau ca o momaie la laptop vre-o ora si constat ca nu am facut nimic . Ma gandesc zilnic la voi , ma intreb oare ce faceti. Si eu ma chinui Monica sa te sun,la fel si pe Laura ,de o gramada de timp,si vre-o doua fete de la strugurasi ,si de la buburuze,si imi dau seama ca iar am uitat,iar m-am luat cu treaba si s-a facut seara.
Monica imi pare rau ca nu e prea bine la serviciu,mergi la dr sa nu faci ceva grav la ficat la stomac ca e mai rau apoi.
Eu lui Paul voiam sa ii iau orga pentru mos,dar am luat-o cand am gasit-o in auchan,el era cu noi,asa ca ciuciu surpriza. I-am dat-o atunci,acum sa vedem ce ii luam de mos craciun. Am vazut ca a devenit curios la cartile cu animale,asa ca ma orientez catre asa ceva si dulciurele, un puzzle i-a luat mama soacra. El abea acum devine interesat de ele,acum im iaduce reviste de prin casa si imi pune degetul pe unele imagini si ma intreaba ce e . Vad ca face zilnic progrese in vorbit,repeta stalcit,dar repeta caand vrea,cand are chef.
Moni cred ca acum sunteti deja la gradi,vreau poze da? Vreau sa il vad pe Rares intre copilasi ,asteptand cadouasul de la mos.
Laura,si voi avei serbare,abea astept sa va vad si pe voi.Diseara poate ma uit la poze asa,pe indelete,sa ma satur de privit .
Va pupic, ma intorc la curatenia zilnica,pana nu se trezeste Teodora.
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Roxxy80 spune:
Neata!
Monikus, nu mai amana si du-te la doctor. Trebuie sa fii sanatoasa ca sa-ti poti creste copilasul.
Noi cumparam cadouri de acum 2 luni si s-au adunat foarte multe.
Maria va primi: un carut pt papusi gen landou, un set cu bebe si accesorii (ca sa completam coletia de bebelusi ), un aragaz foarte dragut (e innebunita dupa bucataria ei si ne-am gandit sa-i mai luam separat elemente de bucatarie), vreo 5 carti, o papusa Aradeanca, un joc Memo.
Matei va primi: 3 seturi Lego (am profitat de reducerile de 40 la suta de la Metro), o masina de spalat, o macara, o masina de gunoi, multe-multe carti, un joc.
X_ggg, am citit ce ai patit cu baietelul tau si mi s-au reactivat niste amintiri dureroase cu Matei. Unele dintre voi probabil ca va mai amintiti cand va povesteam mereu de pataniile lui Matei. la varsta de 1 an si 2 luni a suferit o puternica cazatura la cap (am ajuns la spital cu voma, ameteli somnolenta, tomografie). la o luna distanta s-a smuls din mana mea si si-a scos osul din cot. Am ajuns iar la spital. La alte cateva luni a intrat in viteza cu nasul intr-un colt de pat de i s-a dus pielea cu carnea intr-o parte. Intre timp am ramas si cu jumatate de dinte din fata. Astea m-au marcat. Mereu m-am simtit jalnic, m-am acuzat (mai ales ca toate se intamplau in ochii mei), incepusem sa am niste atacuri de panica. Din fericire a trecut. Maria e la polul opus lui Matei. Nu a cazut niciodata, nu s-a lovit niciodata, e sigura pe ea, atenta.
laura78nico spune:
Neata!
Roxxy ce ati mai tras si voi! Noi am avut un singur accident cu Ramona:si-a invinetit un ochi pe la 1 an si ceva si stiu cum te simti in acele momente.
Lali .
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
Lali_mete spune:
Ah,am uitat de Catalina . Mamico,numai de tine am vorbit de cand ai scris aicice a patit Rares. Ii spuneam si la sot ce se poate intampla ,el il lasa pe Paul si in parc sa se catere peste tot,acasa face ce vrea,sare,topaie,se arunca. A cazut in cap de doua ori din pat,de fapt a sarit nu a cazut. Nu si-a rupt inca nimic,slava domnului,dar nici nu e timpul trecut. Ma rog sa ii treaca repede si sa nu mai repete patania.
Roxxy cam ce povestesti tu imi povesteste socrul de baieti cand erau mici. Mereu aveau cate un ochi vanat,mana sarita(cumnatul cel putin avea o problema cu mana stanga,mereu ii sareau oasele din cot fie deaorece cadea in el,ori se smulgea din mana socrului meu,ori se rasucea in pat cu mana sub el).
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
monikus spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la serbare. A fost dezamagitor. Rares a plans non-stop de cand m-a vazut intrand pe usa. Pana atunci a ras si s-a jucat cu copiii. Spuneau doamnele ingrijitoare ca ziua nu ii aud gura si ca e foarte cuminte si ca nu isi explica de ce tipa acum in ultimul hal. In fine, va dati seama ca a trebuit sa ne caram acasa pt ca in tipetele lui nu putea tine nimeni nici o serbare. Drept urmare ciu-ciu poze, ciu-ciu cadou de la mos. Probabil ca il va primi maine dimineata. Oricum, nu de cadou imi e mie ca are el suficiente acasa dar imi e o ciuda de mor ca efectiv nu l-am putut calma. Nu s-a potolit din plans pana cand nu l-am imbracat si ne-am indreptat spre iesire. Nu vroia sa asculte nimic din ce ii spuneam eu sau tacsu'.
Ramanem cu sperante mari pt anul viitor ca anul asta.... am dat chix.
Mie imi e rau in continuare. Nu am apucat sa merg la medic si nici nu cred ca apuc prea curand. Nu pot pleca de la munca sub nici o forma. Ieri am vomat absolut tot ce am mancat. Cred totusi ca de la stres si oboseala e. Sa vedem ce se mai intampla. Multumesc frumos pt griji si sfaturi.
Roxxy zici ca sunt reduceri in metro la lego? Sau au fost numai in wk? Eu am dat 150 ron pe o galeata cu lego. Mi s-a parut cam mult dar nah...
Laura sper ca la voi va fi mai bine decat la noi la serbare.
O zi buna va doresc.
laura78nico spune:
Monica nu disprera. Si Ramona a plans anul trecut si strica:mama, mama desi eram in fata ei. Apoi s-a potolit si a zis s poezia frumos si avea 3 ani si 8 luni, dar Rares ca are abia 2 ani.
Mihai te asigur nu are nicio treaba cu mosul.
Cat despre tine eu zic sa te duci la doctor. Ai grija pupici.
vine
x_ggg spune:
Salutari!
Roxxy, nici nu vreau sa ma gandesc la ce povestesti tu acolo, ca ma apuca disperarea. Sper sa se mai fi linistit intre timp Matei.
Monikus, probabil e stres si oboseala, mai ales cu un copil care doarme cum doarme Rares. Crede-ma, la fel sunt si eu, cred ca ne vin si 2 masele.
Lali, crezi ca dupa ce si-a rupt nasul s-a potolit? Sare, alearga, se izbeste, tacsu nu ii zice nik, eu pe dupa el, vai copilul...incerc si eu sa il feresc acum cat de cat, pana se sudeazala loc. Copiii tot copii, iar barbatii...
Mi-e dor de Ioanna si de Danutza.
Noi suntem bine, ieri la control a zis ca e ok, nu s-a deplasat nik, nu are hematom prin nasuc. Afara e vanat, o paleta intreaga de culori. In urechi e ok, curat, imi zice ca 4 zile de antibiotic i-au fost de ajuns, dar eu nici nu m-am apucat sa ii dau. Mama inconstienta...
Sanatate dovleceilor bolnaviori si pupici mamicilor.
Roxxy80 spune:
Monikus, imi pare rau ca nu a iesit bine la serbare, dar totusi e micut. Anul trecut de Craciun, Matei avea 3 ani si o luna. S-a facut una cu scaunul, nu a plans, nu a facut urat, dar se lipise de scaun si nu a scos un sunet. Nici macar nu s-a ridicat cand ceilalti s-au ridicat sa cante ceva.
La Metro au fost 2 weekenduri cu reduceri de 40 la suta la toate jocurile si jucariile. Cum Matei e pasionat, am cumparat multe seturi. Nu am dat pe nicunul mai mult de 60 de lei. Chiar au fost preturi bune, bune.