Eu nu-mi doresc copii, credeti ca am o problema?

Eu nu-mi doresc copii, credeti ca am o problema? | Autor: reginai30

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt noua pe-aici...vroiam sa stiu dc pentru voi este ok sa nu-ti doresti copii...imi place sa ma joc cu ai altora...dar atat, eu nu as vrea sa fac, sunt sigura ca nu m-as putea descurca, insa toti ma preseaza si ma streaza..Sunt casatorita de 5 ani...Am trecut deja de 30...Oare ce simt eu nu este ok?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

In fine, poate ai alte domenii de afirmare (profesia, calatorii, actiuni umanitare). Cine sunt io sa judec o femeie ca nu are simt matern?

Cu sotul ai discutat inainte de casatorie? Daca si el este ok cu decizia voastra, fie sa imbatraniti frumos impreuna, ca tare urata este singuratatea la batranete (fara copii/nepoti).

In rest, cred ca ai deschis aceste subiect (destul de controversat) pe un site care se numeste desprecopii, doar din spirit de polemica De ce nu ai deschis un astfel de subiect pe alt tip de forumuri, care sa promoveze femeia emancipata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

In fine, poate ai alte domenii de afirmare (profesia, calatorii, actiuni umanitare). Cine sunt io sa judec o femeie ca nu are simt matern?

Cu sotul ai discutat inainte de casatorie? Daca si el este ok cu decizia voastra, fie sa imbatraniti frumos impreuna, ca tare urata este singuratatea la batranete (fara copii/nepoti).

In rest, cred ca ai deschis aceste subiect (destul de controversat) pe un site care se numeste desprecopii, doar din spirit de polemica De ce nu ai deschis un astfel de subiect pe alt tip de forumuri, care sa promoveze femeia emancipata?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Corect.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sunt de acord ca acest subiect e menit sa 'anime' putin forumul, dar nu sunt de acord cu ideea ca femeia care nu-si doreste copii este si emancipata, sau emncipata este doar femeia care nu-si doreste copii.
On topic, daca e pe bune, eu zic nici sa nu faci copii. Decat un sufletel chinuit (pt ca asta e un copil nedorit de mama), mai bine fara. Si f bine daca stii ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu am inca 30 de ani, insa nici eu nu imi doresc copii. Nu imi plac prea mult in general, doar de cand exista fiul surorii mele mi-au devenit mai dragi

Imaginea cu mine insarcinata mi se pare ceva de domeniul SF. Probabil peste cativa ani voi dori sa infiez unul sau doi copii (daca va fi posibil).

Deci, nu stiu daca sutem ok, dar macar suntem doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Rall, te vei schimba! Stiu eu ce stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

as spune ca cel mai nasol e sa te dai rotunda ca nu vrei copii (si ca esti mare carierista) si apoi sa te apuce disperarea ca vrei copii cand nu te mai ajuta natura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu stiu daca e la misto sau nu, poate vrea fata niste raspunsuri de la cele care si-au dorit copii, ca s-o ajute in vreun fel ...

Din punctul meu de vedere e ok sa nu-ti doresti, indiferent de motive. Decat sa-i faci "de gura lumii" sau sub presiunea varstei sau a sotului si pe urma sa te simti toata viata "cu piatra de gat", mai bine nu-i mai faci.

Asta e, oamenii sunt diferiti, si sa nu lasi pe nimeni sa te judece pt asta. Sa fie doar alegerea ta.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

stati linistite , inca cativa ani si o sa va schimbati parerea .
mai aveti timp ; cred ca si 35-40 este o varsta ok sa aveti copii .
unele femei , vor intai o siguranta economica solida si pe urma se gandesc la copii .
"natura" poate sa-ti faca probleme si la 20 si la 30 si la 40 .
astazi , "natura" poate fi ajutata mult .

deci , linistite , ca o sa "va treaca"
si daca nu va schimbati pparerea , nu este nimic in neregula . nu suntem toate la fel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

intrebi daca pt noi 'este ok sa nu-ti doresti copii'... eu cred ca mai intai trebuie sa-ti raspunzi tu tie iar parerea celor din jur sa nu te intereseze. pt mine, faptul ca tu nu-ti doresti, e ok, nu ma deranjeaza absolut deloc, de ce m-ar deranja sau nu mi s-ar parea ok?! pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic, singura afectata esti tu si familia ta.
nu vrei, nu faci, nu esti obligata si nici n-ai semnat contract pt asa ceva....insa nu e decizie pur personala, e o decizie care priveste 2 persoane, tu si sotul tau.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am vazut numai titlul dimineata...si mi-am adus aminte de tineretea mea acum 20 ani gandeam la fel, primul meu job a fost de educatoare....si mi-a intarit dorinta mea la vremea aceea, din diverse motive egoiste, zic eu cu mintea de acum.

Depinde foarte mult care sunt motivele acestei "ne-dorinte"...daca te analizezi bine si iti dai seama ca nu poti fi o mama buna, e foarte bine sa te abtii sa faci lucrul asta "de gura lumii" sau chiar de a sotului. Vei face un copil nefericit. Daca te gandesti ca nu ai ce sa-i oferi in viata...e ceva trecator, si apoi..daca vrei ceva cu adevarat gasesti intotdeauna cheia sa obtii lucrul acela.

Celelalte motive: te deformezi, nu te vezi alaptand, te temi ca nu te va placea sotul/ca te va insela, ca nu vei rezista sa nu dormi noaptea, etc, sunt cam egoiste, dar pot fi depasite cu succes de o femeie matura psihic.

Edit:
ca imi trege alt gand, asa..ca glontu'..eu cand vad posturi din astea de la persoane care se inregistreaza doar ca sa arunce bomba, ma gandesc ca sunt studenti pe la nushce facultate si au ca tema studii din astea...(mai era un subiect pe aici in care autoarea a avut doar deschiderea..si a ajuns la peste 10 pagini)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput