Buna seara
Raspunsuri - Pagina 2
Denieu spune:
Multumesc Anda am aceeasi parere ca si tine...of doctorii astia iti pui sperantele in ei si ....Acum nu-i mai dau decat singulair...e mai bine copilul
puisorul spune:
Ma bucur ca nu are infectie urinara.
Va trebui sa gasesti un pediatru care sa nu se arunce cu antibiotice la orice tuse simpla, sa fie calma si sa nu te panicheze mai rau. E greu dar nu imposibil . Daca erai din Cluj iti puteam recomanda pediatrul ideal.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andabeji spune:
buna seara, apropo de medici, unul mi-a zis de aceasta reteta cu oul frecat prealabil cu lapte fierbinte si miere tocmai ca sa-l sterilizeze..apoi mult mai tarziu, altul mi-a zis de acest risc de Salmonella..acuma ce sa zic,terminasem 2sticlutze de siropuri si eram la capatul rabdarii, asa ca am incercat metoda asta shogun si in 3zile aproape ca nu mai tusea, deci a avut un efect miraculos, apoi o saptamana nu i-am dat deloc ou.mentionez ca am luat ouale de la gaini crescute de catre parintii mei la curte,eu am incercat si a functionat, bineinteles fiecare face cum considera ca e mai bine
Altcv ar fi mierea de albina, eu stiam ca dupa un an se poate da si am asteptat cu nerabdare, si acel medic care imi spusese de Salmonela, mi-a zis si ca mierea se da dupa 2 ani tot din cauza unei bacterii..dar eu cred ca importanta este sursa voastra ca asa riscul este si la antibiotice care pot distruge ficatul si imunitatea sau alte medicamente. totul este ca un cutit cu2 taisuri.
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Pt viroza respiratorie nu se da antibiotic. |
Desi sunt si eu contra administrarii antibioticului pentru orice fleac, iar fii-mea a luat primul antibiotic la 1 an si 8 luni, tocmai am aflat pe propria piele ca se da antibiotic, in cazul virozei prelungite cu febra care nu cedeaza la antitermice, pentru ca exista riscul suprainfectarii din cauza secretiilor pe care sugarul/copilul mic nu le poate elimina si care "migreaza" din nas/gat pe trahee spre plamani, unde pot cauza diverse complicatii.