Prietene la bine si la greu - 142

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
(02.11.2009)
tu muncesti sau te dai pe net?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) [/size=3][/font=Script MT Bold]

Munceste omul dar mai se si relaxeaza , nu pot mult de prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Raluci Remus stie cel mai bine cand n-o sa-i mai trebuiasca tzitzi

Livia spor la avut rabdare si tinem pumnii pt lipsa colicilor

Ancutz imi pare rau ca ai intrat in belea cu ziua aia, dar pana la urma nu e chiar o tragedie

Cory lui Iulian i-am aratat 2 ani cum mi-am suflat eu nasul (am avut o rinita alergica de care sper ca am scapat de 1 luna) si cumva, cumva pare sa invete. Bine ca ati spacat de viroza

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis voiam sa te contrazic insa vad ca te-ai lamurit singura. eu am tinut minte de la prima indemnizatie ca se da pt. luna anterioara.

dankutza ms. de info. deci cam 1000 lire. hm... cam mult pt. buzunarul nostru. insa speranta nu piere niciodata.

licu felicitari pt. grasunel.
vezi ca e un filmulet pe site-ul ala cu catelul, in care se joaca o fetita cu el, asa poate iti dai seama de dimensiuni.

shtephy ref. la olita, cand zicea cineva mai demult pe aici ca in 3 zile se invata sa faca la olita, ziceam ca bate campii... insa chiar asa a fost. la noi a durat cam 3 zile sa invete.
toata chestia e sa priceapa copilul ce vrei de la el, ca eu am mai incercat asta-vara sa o invat, insa nu voia si pace, nu statea pe olita.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dankutza, faina vacanta voastra la Londra! Acum ai forte noi pt mers la munci, nu? Dar tanti care sta cu Pinky a avut concediu o saptamana sau cum?

Cand eu intru in vacanta bona nu vien si nici nu o platesc pt saptamana aceea. adica am platit-o doar 3 saptamani pe octombrie.
Am forte noi, dar iar ma pregtesc de show. Tocmai avusesem unul pe 12 oct, acum am altul pe 24 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5
(02.11.2009)
tu muncesti sau te dai pe net?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) [/size=3][/font=Script MT Bold]

Munceste omul dar mai se si relaxeaza , nu pot mult de prima data

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

nici nu este recomandat, trebuie sa o iei incet, munca adevarata abia dupa o luna incepe cand de fapt incep sarbatorile si ar tb sa o lasi mai moale

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani Iulian cel cantaret!!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucrurui bune in viata!!!

La multi ani fericiti si santosi Gabitza!!!

Va multumim dragelor ptr urari!!! Va servim cu tiramisu, negrese si latte machiato...restul mai pe seara
De dimineata, la 8.25, m-a trezit puiul mangaindu-ma...mamaca(mamica)...dragul de el, parca vroia sa fie sigur ca sunt treaza la 8.35 sa il pupacesc.

Raluci...ce imi faci... m-au luat niste emotii

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Iulian, David si Gabitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, David!
La multi ani,Iulian!

Sa fiti mereu fericiti,sanatosi,iar viata sa va fie lunga si frumoasa!

La multi ani, Gabitza!

Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte doar de bucurii de la frumusetile tale!

Monis,tot pe-acolo este si Alexa cu vorbitul. Ce ne fascineaza este ca incepe sa faca diferente de limba: cu noi in romana, cu daddy mai mult in engleza.
Alaltaieri ramasese singura in sufragerie si vorbea cu daddy pe skype,aratandu-i diferite obiecte si intrebandu-l "what`s that?" (watzaa? in limba ei), lucru pe care nici nu stiam ca-l poate spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Alaltaieri ramasese singura in sufragerie si vorbea cu daddy pe skype,aratandu-i diferite obiecte si intrebandu-l "what`s that?" (watzaa? in limba ei), lucru pe care nici nu stiam ca-l poate spune!

ioi...........ce scumpa cred ca trebuie sa fie cand zice "watzaa", mi-o si imiaginez...cred ca te-ai topit!...ce sa mai zic de sotul tau...si referitor la diferentierea dintre limbi, sa stii ca si Janisz al meu o face - eu vorbesc cu el in romaneste, sotul mai vorbeste si in maghiara, iar socrii mei, numai in maghiara...ca sa invete...si sa stii ca de priceput pricepe, si mai rupe si el cate un cuvintel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

LA MULTI ANI, DAVID!
LA MULTI ANI, IULIAN!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
LA MULTI ANI, GABITZA!
Sa ai parte numai de bucurii din partea gemenasiilor!
Si La multi ani cu intarziere pentru fulgusorii: Rares Cristian, Dan Mihai, Vlad, Janisz, Maria Andreea, multa, multa sanatate si fericire.
Fetelor eu nu pot sa tin ritmul cu voi. Citesc cateva pagini si cand intru iarasi gata capitolul
Despre noi ce sa zic am fost racite de joia trecuta, cu febra, nu a mancat si a baut nimic pana duminica cand am ajuns la spital si ne-a facut o perfuzie ca era deshidratata de tot. I-a facut analize si a iesit ca are viroza. Facem aerosoli si tantum verde in gatut si cam atat. Acum este mai bine, dar pofta de mancare nu a revenit.Este apatica, nu stiu ce sa ii mai fac.
Sanatate tuturor fulgusorilor, este groaznic cu ei bolnaviori
A, Felicitari Ionela pentru bebe Tudor, sa fie mancacios si necolicios.

Mergi la inceput