Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dari pentru tuse leacuri nu stiu, dar penru raceala poti incerca lamaie stoarsa si amestecata cu miere si poti sa iei oscillococcinum si sa ai grija la ce ceaiuri bei.
sa te faci bine

MTHFR C677T Homozigot
+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Dari- gargara cu sare este f buna daca ai amidgalele inflamate, ceaiul caldutz este f bun cu putina lamaie si miere .
Sare calduta pusa intr-un sacutet ( poti folosi o soseta sau un ciorapel mai gros ) pus pe piept , sau cartofi taiati rondele si stropiti cu otet/spirt (sa pui o punga deasupra sa nu iti vina mirosul in nas ) si apoi acoperi cu un prosopel.
altceva nu mai imi vine in minte ...dacaimi amintesc iti mai scriu sper sa te ajute si sa te faci bine cat mai repede pupici si multa sanatate
Fetelor sa avem o saptamana frumoasa cu sanatate si vesti bune de la toate

28 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara! Am citit din urma, noi am fost la biserica azi (ca intreba Lady) si pe net nu reusim sa intram decat seara.
Am intrat si eu in grupul de pe facebook, dar numai pt a va vedea pozele, ca activitate nu prea am acolo...
Mihaela, Dari multumesc pt urari! Mihaela, imi pare rau ca nu poti sa vezi pozele, poate din cauza vitezei, poate se remediaza in timp… Oricum nu sunt ele profesionale si nici noi nu suntem fotomodele, insa le-am postat ca sa ne cunoastem mai bine pt ca e mai usor sa i te adresezi cuiva daca stii cum arata, legatura se schimba.
Dari, eu puneam sare calda pe piept, iar pt tuse am luat stodal, un sirop homeopat. De asemenea, o ceapa taiata in patru si asezata pe noptiera patului sau un vas cu otet si apa ma ajutau sa respir mai usor noaptea si chiar au dezinfectat aerul astfel incat copilasii si tati au scapat de microb, raceala nu s-a prins de ei. Iti doresc multa sanatate, stiu ce greu e sa mai ai si pacostea asta pe cap.

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri! Sunteti un real ajutor
O sa incerc si leacurile propuse de voi, orice sa scap cat mai repede de viroza asta urata si mai ales de tuse. Din pacate nu pot sta prea multe zile acasa, am mult de lucru la servici si trebuie sa ma refac cat mai repede.

Va pup ! Noapte buna si o saptamana usoara si frumoasa!

Dariana +23 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si eu m-am pricopsit cu o raceala luata de la sot. Am luat repede oscilo, ceai de patlagina cu multa lamaie, vitamina C. Sper ca maine sa fiu in forma.

Noi avem dicutii despre nume. Eu ma gandeam la Antonia sau Anastasia.
Am citit, insa, semnificatia numelor:
Antonia - cel pierdut
Anastasia - invierea lui Hristos

Sotul doreste Ana, Alexandra, Ioana

SI atunci am hotarat, deoarece Antonia, desi imi placea foarte mult, are o semnificatie care nu ma incanta, am ales Anastasia (sotul ii va zice Ana- si asa este si el impacat).
Mai avem al doilea nume de ales...

Va urez tuturor o saptamana usoara si frumoasa !

in 25+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am dormit astazi de la orele 18 la 22 si acum ma uit pe net...nu mai am somn.
Mai este cineva treaza la ora asta ?

Am citit despre testul de toleranta la glucoza- se pare ca este recomandat in sarcina, asa ca am sa il fac in saptamana 27.
Am de facut si vaccinul RHOGAM in saptamana 28, sper sa il gasesc in farmacii...

Ma duc sa ma uit la un film, poate astfel reusesc sa adorm.

Somn usor !

in 25+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nicole , ambele nume la care te gandesti sunt superbe...Si mie imi plac extrem de mult.Poate reusesti sa-ti impui parerea.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!!

Noi am chefuit ieri toata ziua. Ne-am intors de la petrecerea de mot a nepotelului meu pe la ora 21 (ora 22 pe sist vechi). Si am dormit amandoua neintoarse. M-am trezit cu carcei, dureri de oase, de spate... Si aveam planuri mari azi: sa gatesc ceva, sa fac o placinta cu mere, dar se opresc gazele pe strada noastra, pana la pranz, asa ca vrem, nu vrem iesim in oras.

Am citit pe sarite paginile trecute, dar vreau sa ii urez lui Dari_nanau sanatate!! Mie tusea imi trece cu siropul Stodal, ceai cald de ceapa si nuci si incearca sa vorbesti cat mai putin, sa mananci cat mai pasat/lichid.

azi sper sa imi iasa analiza de anticorpi RH. Si sper sa fie negativa si sa merg maine sa imi fac vaccinul.

Sa aveti o saptamanan minunata!!!

Alina 28+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

nicole - ANASTASIA e ff frumos
Alina sa-ti traiasca nepotelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neataaa
ana cu multa intarziere LA MULTI ANI sanatosi si fericiti

si noi tot la anastasia ne-am oprit ca nume (desi mie mi-ar fi placut si timeea ,dar nu-i place "sosului")

noi dormim destul de bine , mai am nopti cu 1-2 ore de nesomn , insa in mare dormim destul de bine ...desi incep sa-mi gasesc din ce in ce mai greu pozitia
vad ca v-a prins raceala , asta e naspa , incepe perioada racelilor ..multa sanatate micutele
anto,nici io nu sunt mare fan "fakebook", tot pe aici am sa ma "plimbacesc"

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput