MATZA DU-TE LA DR SAU MACAR SUNA-L SI INTREBA-L CE SA FACI , MIE MI-A DAT SA IAU UN OVUL SEARA O SINGURA DOZA ,,LOMEXIN 600MG ,, SI MI-A TRECUT SI MANCARIMILE SI SCURGERILE ABUNDENTE IN 2 ZILE DAK NU TRECE MAI IEI UNUL A TREIA ZI
O sa ma duc saptamana asta.
Stiu ca nu e ok sa-mi fie rusine dar chestia cu ciupercile sau infectiile astea o simt aiurea, ca si cum nu m-as fi spalat bine si din cauza asta au aparut.
Sunt curioasa ce o sa-mi iasa la analize.
Separat de asta o sa ma duc si pentru un sumar de urina si analize.
fetele, ne apropiem de saptamanile 30, bine, sunt tovarase de forum care sunt deja acolo, nu-mi vine sa cred ca ne apropiem de acel moment. Aveam senzatia ca va dura muuuult de tot si uite ca intram in curand toate in trimestrul trei.
Imi amintesc ce inaintate mi se pareau inainte sarcinile de 12 saptamani.....+26
Buna seara,ca sa vedeti cat is eu de ocupata ziua si cate prostii imi trec prin capvin cu o intrebare sper sa nu par prea deplasata
:Cit dureaza efectul unei anestezii epidurale?(intrebare pt mamicile care au deja bebe zic eu).poop si sper sa ma elucidati cumva
+29de FETITA
Buna seara,ca sa vedeti cat is eu de ocupata ziua si cate prostii imi trec prin capvin cu o intrebare sper sa nu par prea deplasata
:Cit dureaza efectul unei anestezii epidurale?(intrebare pt mamicile care au deja bebe zic eu).poop si sper sa ma elucidati cumva
+29de FETITA