Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

acum am vazut articolul pus de lady. deci pot da certificat ca au absolvit cursul de puericultura si medicii de familie..
oricum nu cred ca-l convingeam pe al meu sa vina la un astfel de curs,iar dr mea e de gasca si-i da.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Suzi, nu merg regulat la medicul de familie. Azi am fost doar sa vad ce e cu tusea asta si sa imi dea 2 zile de medical sa ma odihnesc mai mult si sa scap de raceala. Cu ocazia asta, m-a cantarit, mi-a luat tensiunea si m-a intrebat de analize, mi-a zis ca mai trebuie sa fac un set de analize in ultimul trimestru, dar probabil tot ginecologul mi le va prescrie.

Dariana +23 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Alina, e super ideea de "baby shower",si noi vom organiza prin decembrie poate de craciun daca tot tre sa vina mosu'...asa vezi ce mai primesti pentru bebe si cam ce mai tre sa cumperi...

+29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!
Ce greu v-am prins.
Sa va fie de bine intalnirea fetele

Vazut pozici cu burtici frumoase si lucrusoarele luate pentru bebe la Gianina- f frumoase.

Am copil cu varsat de vant vesel, fara febra dar scarpanicios nevoie mare la una din bubitele de la calcai , cu vreo 15 bubite in total. Nu are nimeni deocamdata la gradi, prieteni, doar o fetita care a tot fost pe la cabinet si apoi a fost Saruca mea si asta a fost desi nu s-au intalnit face to face.
Eu am facut la 14 ani o forma ingrozitoare cu febra mare, vezicule multe, fara pofta de mancare oribil.

Eu am pe cartea de munca 4 ore trecute dar stiam ca tot atat cotizez la asigurari si ca nu am probleme cu indemnizatia. vreau sa optez pentru 1 an si sa ma intorc.
M-am gandit sa intru in prenatal mai devreme in acte, efectiv nu stiu daca voi face fata psihic ianuarie sa lucrez mai bine ma relaxez pentru ce urmeaza.

Impresionanta povestea lui Tonirro
Betrix multa sanatate sa depasesti cele 28 de s propuse.

Sper sa fiu mai activa ca o am pe soacra in vizita din cauza copilului contagios care nu are cu cine sta.

O seara placuta si fara insomnii!

25s+

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 23s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

ana legea se aplica pt toata lumea nu numai pt cei angajati la stat. si apoi mai era stipulat si in contractul colectiv de munca la nivel national.
deci are dreptul, trebuie doar sa ceara.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

gata...am gasit numele..si am ramas la acesta, sigur-sigur

Diana Micaela Cristinne

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Si mie imi place Diana, Lady, e asa dulce!

Ica multumesc pt raspuns! Vedem ce putem face, trebuie sa vb cu medicul de familie.
Dar de prima de nastere oferita de angajator, stiti? Eu am primit-o la Sara, la Darius nu stiam de ea si n-au vrut sa mi-o dea retroactiv, iar acuma inca ma documentez, nu mai stiu legea... Eu lucrez in invatamant, dar nu cred ca e valabil doar pt dascali.

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady unde a disparut crhstine?

ana de ce iei calciu cu D3 mie mi-a spus medicul meu ca e periculos sa iei calciu supliment in luna mare ca da contractii ,calciu mie mi-a dat doar 10 zile in saptamana a 12-a care ia obligatoriu pentru profilaxia rahitismului.

eu zic ca daca bei 1 l de lapte dulce pe zi este suficient.Fiecare bebeu are nevoie de 250 ml de lapte pe zi ori 2 500 ml in cazul tau iar restul de 500 ml e al tau.

Aviz mutantelor danezza ,tonirro voi sa nu beti 1 l de lapte pe zi pentru ca ingroasa arterele si noi nu vrem asta nu? Noi ne rezumam la 500ml.

iar cel direct de la tata vacii implica listerioza desii ala nu ingroasa arterele.

Si ca tot vorbeam de contractii azi am avut primele contractii dureroase deabia am reusit sa ajung la no-spa si apoi la pat a fost groaznic .

Mady incearca si gutui coapte eu mai am in cuptor si chiar acum ma duc sa pap una.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulgarasoana spune:

buna fetele!nu am mai intrat de fff mult timp...in primul rand vroiam sa zic ca DPN-ul nostru e p 14 februarie 2012(o surpriza suuupeeer de Valentine's Day lui tati :D ),sarcina merge f bine,bebe e fff bine,numai ca eu acum sunt un pic racita :( ,dar trece ...v-am pupat si sanatate multa voua si la bb :*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ana poti sa dezvolti cu prima nastere?

Apropo si eu lucrez in invatamant la gradinita de copii.

30+ cu

Mergi la inceput