Brumarei Nov-Dec(88)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Stiti de fapt de ce mi s-a facut mie frica,sau mai bine zis de cand?De cand a nascut sorela.Pai frate ea nu a experimentat contractii, la 20 la 15 sau 10 min,ea tot asa o durea nitel burta si apoi i s-a rupt apa,si au inceput contractiile la 3 min,chiar 2,lucrurile astea intamplandu-se in masina.

37+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Tre sa vb cu fii-mea,sa-i zic sa fie politicoasa si sa lase bebelusii care urmeaza pe lista sa se nasca si abia apoi sa iasa si ea.

37+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Neata pentru a 2 a oara. Eu am mai bagat o tentativa de somn dupa ce am venit de la analize. Ce placut este sa iesi din casa.... Chiar si cu taxiul, dar tt iei ceva aer .

37+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Arleza, bataia se da intre al meu si al Liei :)).

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

arleza, eu zic doar ca in locul tau, la fel mi-as pune intrebari si probleme... indiferent ca e prima sau a doua sarcina, tot te stii ca esti ceva mai departe de spital... INSA: faci cam o ora pe drum nu? pai nu vei naste tu nici in 2 ore (zic si eu) asa ca nu-ti face timp, cu siguranta ajungi in timp util!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !
m-am chinuit sa dorm toata noaptea si nu am putut . sunt cam zombi .
asa ca pana la urma m-am ridicat din pat si am inceput : pus masina de spalat , calcat , spalat bai , curat camere ; pe urma m-am plictisit si mi-am facut un dus lung cu peeling , uleiuri si creme si masaj .. restul (aspirator ,mop , ceara) sa faca domnul meu ca si asa pe urma pleaca ca are meci in deplasare si se intoarce doar maine .

ma dor maselele , adica ma doara o parte de fata cu obraz cu tot , oare pot sa iau un paracetamol sau ce sa fac sa-mi treaca ?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata fetele, noi am dormit chiar mult, toata noaptea si azi pana la 11, ce ma bucur, azi nu prea fac nimic, poate pun niste haine la spalat si tre sa fac ceva de mancare pe cand vine sotul de la servici si dupa-masa merg la sora-mea s ama vopseasca, abia astept k m-am saturat sa mi se vada radacinile crescute. va doresc un week-end frumos

Mergi la inceput

Voi ati luat carusel ptr patutul lui bebe? De care?Trebuie sa mi-aleg unul pe care il voi primi cadou. Vreau sa nu fie jucariile din plastic si vreau sa aiba muzica si sunete din natura.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna fetelor!
Eu de marti seara sunt in spital la Universitar.
Se pare ca daca nu nasc zilele astea marti 01 Noiembrie va fi ziua cea mare.
Eu numai am cum recupera din urma... am vazut ca a nascut si Adriana si tin s-o felicit dar mai mult n-am cum sa mai citesc.
Daca vreti nr. meu de tel este 0726766780... rog pe una dintre voi sa-mi dea un sms c nr ei ca sa pot si eu anunta cand se petrece evenimentul.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna
georgia nastere usoara
carola de model sunt multe in functie de buget, dar sa-ti iei cu bateri nu cu cheita sa nu fi nevoita sa dai mereu la manivela
eu sunt franta copii mei nu dor deloc, simt ca am o caracatita in burta,

32+ si

Mergi la inceput