Brumarei Nov-Dec(88)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cristi, Matei inca nu e interesat de lego, sunt prea mici piesele, el e agitat si nu are rabdare cu ele inca... o sa incercam de Craciun cred... insa a avut de-a dreptul o explozie cu puzzle-urile! nu avea rabdare decat cu astea cu piese f mari, si l-au atras abia pe la 3 ani... acum, de vreo 2 luni, face aproape zilnic, aproape tot ce are, si a ajuns la 60 piese, intr-un timp scurt, zic eu...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sarutmana ooka
sa-mi sun distinsul sot sa ia de la farmacie

http://www.youtube.com/watch?v=_LO9syLimLw&feature=related

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Blackcat, e duminica! vezi ca eu duminica am nascut da un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

luny, lego duplo pt categoria lor de varsta nu sunt mici.
al meu cu puzzle-ul a fost incnatat cat era mic acum f rar il atrage.
de la lego duplo avem colectie mare adevarule e ca imi plac si mie..dar ma bucur ca acum a trecut la cel cu piesele mici ca e mai ieftin decat duplo

i-a placut mult de la m&D.
http://www.melissaanddoug.com/joey-magnetic-play-magnets
similar cu familia de ursuleti.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Wow cate fete pe lista de start saptamana viitoare!!! Sa fie plina de vesti bune si bbei frumosi si sanatosi ce se introc acasa !

De vineri am intrat si eu in sfarsiiit in concediu! Irina nu stiu cum mai poti, stiu ca nu ai incotro ... ultima saptamana m'am tarat efectiv la munca...+ privirile compatimitoare/panicoase ale colegilor ce mi'au zis clar ca nu se baga daca nasc le birou ..

Ioana tu intrebai de hemoroizi la un moment dat, eu fac de o sapt un tratament prin criogenie, nu e f grav dar dr meu spune ca in faza asta de gravidenir nu pot decat sa se agraveze, si ar fii bine sa scapam inaite de nastere...

Ieri am inceput sa spal hainutele Am balconul plin de lucrusoare minuscule... Si al meu cand le'a intins ma intreba daca sunt sigura ca o sa ii vina ... Uff abia astept!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Neata fetelor,

multumim de cafei si mic dejun

Lia, ce putin mai e

Laura, Everything, va inteleg cu sotii, e tare greu, mai ales cind esti emotional dependent de celalalt iar echilibrul tau se regleaza numai cu atentia si dragostea pe care ti'o ofera.

Am facut treaba buna si a picat buricelul purcelusei. Era gelatinos si avea sanse sa pice in cam 3 saptamani, dar am pus comprese cu alcool (mi s'a parut mult mai ok decit betadina) si s'a facut mic pitic, azi l'am gasit in scutece. Deci am fetita mare, poate dormi si pe burtica :)

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

eh dah, e fetita mare frumusica ta

Nina, 33s+,
AMR minim 37 zile

Mergi la inceput

cristi, da-mi si mie idei (linkuri mai bine) de lego, am vazut ca-s multe dar nu am studiat inca, n-as sti cu care sa incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

HAI LIA

ce emotii cred ca ai..si ce putin a mai ramas
pupam pe bebei Matei ca a stat cumintel in burtica
nastere usoara si recuperare usoara

mada ce bine ca ai intrat in concediu

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ooka ai fata mare acum!! Am apucat in sfarsit sa o vad si eu pe picassa! E superba! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii!

Am admirat si alte burticute: Deea-comsa, Nina, Daniela209, Walkiria, Mada86, Aris Sunte'ti tare frumusele toate!
Si camera pregatita pt Emma de Adriana e superba !

Ma duc sa caut in urma reteta de orez sarbesc a lui Aris ca i'am pus gand rau de cand am citit'o...macaroanele sunt urmatoarele pe lista

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata fetele...
am reusit si mi-am comandat intr-un final setul de biberoane,sterlizator si incalzitoare de mancare si trusa de ingrijire pentru bebe de pe amazon, ambele de la Tommy Tippee ...asa ca sunt
voi ce faceti?
Aris inca n-a semnat condica sa ne spuna cum a petrecut ieri
a fost a doua noapte fara nici o trezire, nici macar de bath, si dimineata m-am trezit foarte binedispusa si odihnita....

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput