Brumarei Nov-Dec(88)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu prefer sa nasc ziua, chiar intre 8.30 si 5 daca se poate, ca sa fie cupilul mare la gradinita in timpul asta

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Mda... Buna tema de gandire...

In love with life.

stai linistita, ca la privat nu se naste natural pe banda rulanta ca sa fie aglomerat

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

daca tot vorbim despre asta... noaptea nu ar fi prea fun ptr noi... ar insemna sa-mi trezesc parintii, sa vina sa ia Mateiul, sa trezesc Mateiul, s-ar cam complica treaba... insa cum vrea Bogdan, asa sa fie!

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, maine sunt consemnata la socrii aniverseaza 40 de ani.. sper sa rezist, nu e chiar elementul meu acolo, dar nah.. de 2-3 ori pe an, asta e.. dar urati-mi nervi tari!!
si de vreo 3 zile, am o foame fantastica! ce nu eram asa pana acum, parca as manca intr-una,d e toate, fir-ar.... si nu stiu cat am mai pus pe mine in ultimele 2 saptamani, ca tot uit sa cumpar baterie ptr cantar..
numai eu n-am somn????????? deh, daca-s singura acasa, imi fac de cap, stau pana in mijlocul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

nu mai conteaza cantarul acum, mai bine uita sa cumperi baterii.Oricum am inteles ca de pe la 35-36 sapt.nu mai punem pe noi.

Cu socrii, asta e, trebuie sa faci act de prezenta, presupun ca, daca ii vezi doar de 2-3 ori pe an, nu e asa complicat.In plus, ei cred ca se vor bucura ca vei fi acolo.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele... in sfarsit mi-a ajuns si mie randul la pc
dupa ce am batut sotrul vreo doua partide la table a renuntat la pc ca sa nu-i mai dau bataie
azi m-am ocupat numai de bagaj, le-am cam adunat pe toate in camera, ca erau imprastiate prin toata casa.. o parte chiar le-am pus in bagaj, mai ramane sa vad in ce ii voi pune si bagajul strumfului..
fetele voi ati pus in bagaj si bepanthen si baneocin sau ati luat doar pentru acasa?

Haide Lia!

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

emma, e mai complicat... teoretic, ne vedem mai des, dar cat mai scurt si la obiect! insa soacra-mea si eu suntem... cum sa zic... la poluri complet opuse si nici nu o admir prea mult ca om.. in fine... al meu se duce la ei cand vrea, cu Matei sau fara... p-aici, ei nu vin ca 'e greu'.. tot grea e si buniceala asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

buhuhuuuuu ... ca tot vine haloween-ul .

N-am somn! Astept sa schimb ora .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

na, ca nu mai e nimeni ...

apropo de preferintele de orar la nastere, la celelalte doua ma rugam sa nasc in we, sarbatori legale sau noaptea, din cauza traficului, cum spuneam . Si asa a si fost, m-a apucat nascarea sambata si duminica.

Acu' mi-e indiferent, m-au programat ei pe mine.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

buna dimineata...sau nu stiu cum sa zic...eu nu am scris de mult desi am citit tot ceea ce scrieti..sunteti foarte interesante si voi si subiectele pe care le discutati....nu am mai scris pt ca sunt destul de deprimata...sotul meu a fost doua saptamani acasa, asta a fost singurul motiv de bucurie din ultimul timp...si in seara asta a plecat iar in delegatie si nu poate fi langa noi la nastere, se intoarce din delegatie pe 22 dec si sincer sunt destul de varza...scuze ca va stresez si pe voi cu problemele mele, sincer sinteam nevoia sa vorbesc cu cineva...multumesc pentru tot si scuze pentru tot, noapte buna si linistita

felicitari proaspetelor mamici si sanatate puiutilor......nastere usoara in continuare fetelor si bebei sanatosi si mancaciosi

Laura 33 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput