deodorant de la ce varsta?

deodorant de la ce varsta? | Autor: DianaVig

Link direct la acest mesaj

Fiul meu are 9 ani impliniti. Petrece la scoala intre 7 si 8 ore pe zi, cand ajunge acasa duhneste a transpiratie. Nu stiu cu cine seamana ca nici eu nici sotul meu nu transpiram abundent si nici nu mirosim. Clar ca face dus in fiecare zi, dar ma gamdesc ca un deodorant antiperspirant l-ar ajuta. Intrebarea mea este; oare nu e prea devreme? Stie cineva mai mult despre asta? experiente proprii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu stiu daca e prea devreme sau nu, dar de cand transpiratia a inceput sa miroasa, eu i-am luat fetitei mele antiperspirant, tot la 9 ani. Nu il foloseste mereu, mai des nu decat da, dar sunt ocazii in care e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Eu le-am aratat alor mei cum se foloseste,le-am cumparat si folosesc antiperspirant de pe la vreo cinci ani pare-mi-se.La inceput mai uitau,mai uitam si eu,acum a devenit regula,au 8 ani si 10 luni.Poate a fost cam devreme,nu stiu,am urmarit sa li se imprime foarte bine ideea de grija a lor pentru ei insisi incepind si de la curatenia corporala finalizata cu miros placut-erau si sint tare incintati,multumiti,fara grija ca s-ar putea intimpla sa miroasa a transpiratie,ma uitam cind erau mai mici ca se simteau rasfatati si in rindul celor mari,vezi Doamne!.
Nu cred ca am gresit.Chiar nu cred.

Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu cred ca varsta este data de aparitia transpiratiei abundente si care miroase. Insa poate te interesezi de un deodorant special pentru adolescenti (parca am vazut candva asa ceva) sau cel putin fara substantele despre care stim ca sunt ff daunatoare (aluminiul spre ex.).

Mergi la inceput