pisica dupa sterilizare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

este foarte posibil sa le fi facut antibiotic retard,injectatbil, adica cu eliberare prelungita pe cateva zile
ma mir cum de nu v-au spus
la noi asa s-a facut
sanatate

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dupa castrare, motanul meu si-a schimbat comportamentul si preferintele culinare.
Dintr-un crai de cartier s-a transformat intr-o pisica domestica, nu mai pleaca de acasa si de fapt vrea numai in casa, cu posibilitatea sa iasa cand are el chef. Lucru care, din pacate, nu mai e posibil, pentru ca nu-si mai controleaza sfincterele si face de toate peste tot.
Si-a schimbat si gusturile, e mult mai mofturos, e foarte incapatanat, nazuros.
In general e mai "ciufut", sa nu stai pe fotoliul lui, ca miauna pana pleci.
I-a fost recomandata si o dieta after castrare, dar inteleg ca motanii sunt mai expusi.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Sa sti Rufus ca si eu am observat aceeasi schimbare la pisica...a inceput cu nazurile la masa de ex, mananca conserve de peste luat doar dintr-un anumit loc, daca iau din alta parte stramba din mustati si se retrage; la fel si iepurele a picat de pe lista complet, pe asta nici macar sa nu il miroase, de crantanele nu mai zic, sunt pe lista neagra

In rest, tocmai i-au crescut caninii (fiindca ii cazusera cei de lapte) si musca mai cu incredere

Ce sa facem, ne descurcam si cu mofturi de acu'

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mmm.... a mea nu s-a schimbat mai deloc... avea pana intr-un an cand am castrat-o, acum are aproape 12 Mofturoasa a fost mereu, la loc de cinste e carnea cruda (primeste doar rar), in rest crantanele de la RC, pentru super-mofturoase
Umbla pe strazi si acum, isi face turul si vine acasa.
Si nu s-a ingrasat deloc.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ah, ce bine c-am dat de sub. asta, ca am o intrebare ce ma roade de ceva vreme. Cand se castreaza motanii? Al meu are 11 luni si nu da semne ca i-ar trebui ceva. Merge mult pe afara, vara abia il vad la ohci, vine numai la mancare si doarme pe terasa. In casa vine doar daca e ff cald, lucru care pe aici nu se intampla prea des.In rest se baga sub vreun copac si doarme la umbra.
Dr. a zis ca e mai bine sa asteptam sa dea semne ca marcheaza, vrea la fetite... da' el nu da nici un semn... e posibil sa-l apuce 1 an fara? El arata f bine, e maare si are un cap tipic de motan, f fain.

Mersi si numai bine la pisicutze mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Dr. a zis ca e mai bine sa asteptam sa dea semne ca marcheaza, vrea la fetite... da' el nu da nici un semn... e posibil sa-l apuce 1 an fara?

Din cate stiu eu, nu.
Probabil ca e harnic, dar nu-l vedeti voi.
Astia marcheaza unde simt si alte marcaje, adica daca vedeti un motan cu fundul intr-o tufa si al vostru trece senin pe langa, atunci nu i-a venit. Dar faptul ca nu-l vedeti voi nu e un semn.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aici e recomandat sa se castreze pisicile in jur de 6 luni si motanii in jur de un an. Noi l-am castrat pe al nostru la 10 luni, tot asa nu dadea semne de a umbla dupa pisici, nu marca in casa (era perioada in care nu il lasam afara pentru ca se pierduse in septembrie, avea atunci 4 luni si apoi l-am tinut in casa pana dupa castrare)...dar nici nu am vrut sa inceapa. Insa devenise destul de agresiv, sarea la picioare si musca, i-a trecut apoi.

Cu mancarea: e si al nostru tare mofturos. Crantanele mananca de orice fel, dar mancare umeda numai din cea scumpa-sheba. Alta marca uneori nici nu se apropie de ea...

edit: vara nici al nostru nu prea vine in casa, cat sa manance...mai ales ca aici ziua e lungaaaaaa. Acum insa, abia iese afara cate o jumate de ora-o ora pe zi...iar cand e ger si zapada nici atat. in 15 minute e inapoi in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

apai bun, inseamna ca nu-i impotent Nu ca as fi avut eu o problema cu asta da asa ca informatie. E posibil sa marcheze pe afara ca-s o gramada de motani prin jur... da's toti castrati

Al nostru mananca aproape orice. Numai niste coneserve f scumpe pe care le-am cumparat la inceput la recom. dr., care miros ca un pate obisnuit, ei alea nu-i plac deloc. Si inca mai am din ele, ca tb sa le amestec cu altceva si chiar si asa alege tot ce poate, parca-i otrava!
Nu-i dau apa ca nu vrea, prefera sa mearga afara sa bea de ploaie (nu-i prost, nu?), are un castronas afara unde se aduna apa. In schimb cand ii dau numai mancare uscata ii mai dau lapte si tare se bucura. E tare comic dupa aia ca se intinde pe canapea si ii chioraie matele :))

Apropo marcat si alti motani: face pipi in toaleta motanului vecinei si in a lui acasa doarme!! pai da ca e curata Oricum face tot afara da din cand in cand mai viziteaza vecinii si profita de situatie. N-am ce-i face, i-am zis vecinei sa nu-l mai lase in casa, da' n-o lasa inima ca-i e drag de el.

Mergi la inceput