o nastere facuta in afara cu urmari de cosmar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fata s-a plans ca a fost tratata urat....sau asa a perceput ea.A i se demonstra ca bate campii,poate sa nu-i produca decat o impresie proasta.Poate asa a fost.Poate chiar a fost neglijata.

Poate nu au stiut sa se poarte cu ea..poate i s-a parut ei ca nu au stiut.Ea a vrut sa comunice..la alte subiecte unii care bat apa in piua sunt mangaiati cate 25 de pagini,ea e pusa la colt..
Si prietenele mele sunt multumite de gradinita.Eva a fost oparita intr-una.Cate cazuri de copii opariti cu cafea pe fata si cap suunt intr-un an?Care era probabilitatea ca sa se intample asa ceva?

Asta nu inseammna ca ce a patit Eva nu e adevarat,asta nu inseamna ca daca femeia a fost tratata rau nu e adevarat.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eumada, eu i-am explicat strict dpdv medical ca ce a spus nu este adevarat (adica a fost interpretat gresit), daca s-au purtat urat, rece sau neprofes., asta nu stiu, doar Edy stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Exact asta am spus si eu.Numai ca eu nu i-am negat adevarul ei.Daca 10 oameni au reusit sa urce un munte iar al 11-lea a cazut in prapastie si a murit,nu inseamna ca el e prost ci ca a avut ghinion.Sau ca ceilalti nu au stiut sa-i arate.
Se prea poate sa fi fost tratata pe fuga.Nu tosata lumea stie ca ti se poate infecta o taietura cu o coala de hartie,daramite ditai..taietura.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Faza e ca un asemenea titlu te duce cu gandul la o tragedie! "Urmari de cosmar!"- cred ca nu-s singura care a intrat la subiect cu inima stransa, sa vada din ce cauze s-a putut ajunge la "un cosmar" de la o nastere...si cand colo "cosmarul" e o cicatrice nashpa.
Un topic deschis cu un asemenea titlu te face sa crezi ca s-a intamplat ceva groaznic, ca un copil a murit la nastere sau a ramas leguma...asa ca slava Domnului ca nu e vorba despre asa ceva!!
Edybello, nu zice nimeni ca nu e neplacut sa treci prin ceea ce ai trecut, dar esti vie si nevatamana si din cate vad eu la avatar ai un copil superb si sanatos, nu mai fi asa suparata!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput