Nu stiu unde sa postez subiectul asta,puteti sa-l mutati unde considerati ca isi are locul,incerc intai la generale.
As vrea sa stiu daca e cineva cu experienta,ati avut vreodata au pair?Eu nu am absolut nici un ajutor,sint singura cu bebelusi de 6 luni(DOI:)) plus fetita de 7 ani,ma bate gindul sa angajez o fata din Romania,pentru ca ne-ar fi mai usor sa ne intelegem,stiti cumva vreun site de incredere?Am gasit ceva siteuri internationale,dar e cumplit de greu sa aleg pe cineva,o parte din anunturi mie imi suna a anunturi matrimoniale,fetele nu par foarte interesate de copii,mai mult sa isi gaseasca vreun dragutz:)
Daca cunoasteti pe cineva interesat de munca,pliz dati un PM,sint deschisa sugestiilor,vreau o fata care sa iubeasca copii,eu sint acasa,am nevoie numai de inca doua maini,nu vreau menaj,nu vreau sa exploatez un om,cum stiu ca multi fac,vreau numai o persoana de incredere care sa ma ajute cu copii.
va multumesc!
Mami de Amelie 7 ani si gemeni Julia si Dionisie (19.05.2011)
Buna, am si eu aceeasi problema. Locuiesc in Malmö.Caut o femeie serioasa si cu experienta care sa ia doi copii de la gradinita la ora 15 si sa le dea de mincare, sa stea cu ei 2-3 ore pe zi.
Romaniaau