Raspunsuri - Pagina 3
bird70 spune:
In sfarsit pot sa ma laud cu inca un proiect terminat . Dupa lupte seculare am reusit sa terminam paturile de flori. Le-am facut singuri, ne-am rupt spinarile carand pamantul sa le umplem, am pus scoarta de copac peste pamant. O sa ma intrebati unde sunt plantele , le-am comandat si urmeaza sa apara. Intr-unul din colturi am pus muscate, sunt inca micute dar cresc ele. Celalalt colt are rosiile, ardeii si salatile. Acum lucrez la banca care vine sub pom.
http://www.flickr.com/photos/aussiebird70/5987038912/in/set-72157627275609039/
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Sunt foarte frumoase. Felicitari! |
Subscriu! Mi-ai dat si mie idee de cum sa imbrac temelia gardului care s-a cojit.
BRAVO!
bird70 spune:
Multumesc !
Sunt foarte mandra de ele. Am muncit foarte mult la ele dar am invatat foarte multe amandoi. Noi suntem amandoi 'telectuali crescuti la oras si pana recent nu prea ne-am aventurat la proiecte de genul asta. Speram ca anul viitor sa cumparam o ferma cu o casa veche pe care sa o renovam noi. Abia astept.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Multumesc ! Sunt foarte mandra de ele. Am muncit foarte mult la ele dar am invatat foarte multe amandoi. Noi suntem amandoi 'telectuali crescuti la oras si pana recent nu prea ne-am aventurat la proiecte de genul asta. Speram ca anul viitor sa cumparam o ferma cu o casa veche pe care sa o renovam noi. Abia astept. Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
Serios, paturile acelea zici ca sunt facute de profesionisti, i-am dat sotului idee de a delimita spatiile de flori!
La ferma viseaza si sotul insa vrem ceva aprope de casa si e cam scump terenul, am vazut un reportaj despre o ferma din SUA unde vine omul si-si culege singur ce are nevoie, la ceva de genul asta ne gandim...insa ne trebuiesc bani multi, dar poate vreodata reusim sa realizam ceva.
Eu astept sa mai creasca copii sa ma apuc de mestesugit una alta! E tare placut sa vezi ceva facut de mana ta!
Bee spune:
Superb! Felcitari. Exact ideea asta o aveam si eu, dar sotul meu era foarte sceptic. O sa-i arat cum a iesit la voi. Eu asa ceva vreau langa trotuarele casei. Am eu niste idei cam ciudate, dar sigur bune (ce modesta sunt).
Si-mi place mult si culoare in care ati vopsit lemnul. Deosebita.
bird70 spune:
SARBATORI FERICITE!! pentru toata lumea. Sper a Mosul a fost generos cu voi .
Eu am fost foarte ocupata la munca si acasa cu pregatirile de Craciun, dar mi-am propus sa termin banca pana de Craciun si am reusit. Ieri dimineata am dat ultimul strat de bait pe ea si sunt foarte incantata cum a iesit.
Initial am avut probleme cu paturile de flori pentru ca unul din pomi era foarte mare si radacinile erau ridicate mult. La un moment dat am considerat sa taiem radacinile si chiar sa scoatem pomul . Am ales in final sa-l ocolim. Apoi am avut ideea sa punem o banca si sa facem ca un punct de atractie in loc sa fie un loc care arata rau din cauza pomului. Vreau sa zic ca a iesit minunat, toata lumea merge direct la banca, e umbra, e foarte placut. Banca are 2,6m lungime si 0,85m latime, pot sa stea pe ea cateva persoane sau poti sa te intinzi sa te uiti in sus la pom . Acum mai trebuie sa-i fac o salteluta sau sa-i caut niste perne de exterior.
http://www.flickr.com/photos/aussiebird70/6565942225/in/set-72157627275609039/
olympia spune:
Craciun fericit!
Bird, a iesit foarte frumos tot ce ati facut! Banca e grozava! Si-mi place mult si felul in care ati pus scandurile pe cant, ca asa sunt mai rezistente, lasa apa sa se scurga bine, nu putrezesc, super arata! Si pietricelele de dedesubt, totul e gandit pana la detaliu!
bird70 spune:
Mersi Olympia .
Urmatorul proiect e o masa de exterior pentru terasa. Am o terasa mare dar partea unde vreau sa pun masa e patrata. M-am gandit ca o masa patrata ar merge perfect acolo, mai bine decat o masa dreptunghiulara. Asa ca am conceput deja planul pentru o masa patrata cu 2 locuri pe fiecare latura (8 locuri in total) si 4 bancute.
Nimeni nu mai mestereste pe aici? As vrea sa vad si alte proiecte.
olympia spune:
Mie cea mai practica mi se pare rotunda, nu-mi dau seama insa daca nu-i si cel mai greu de facut.